İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Torino Hellas Verona Maç Tahmini 02.10.2023

S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından 2 Ekim Pazartesi akşamı Türkiye saati ile 19:30’da naklen yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Torino ile Hellas Verona karşı karşıya geleccek.

Bets10, Torino galibiyetine 1.85, beraberliğe 3.45, Hellas Verona galibiyetine ise 4.65 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.35, 2.5 Alt 1.60 oran kazandırıyor.

Torino Evinde Kaybetmiyor

Torino, İtalya Serie A Ligi’nin son 2 haftasında 5 puan kaybetti ve üst sıralardan uzak kaldı. Ivan Juric ve öğrencilerinde puan kayıpları iç sahada alınan 1-1’lik Roma beraberliğiyle başlarken, geçtiğimiz hafta Lazio deplasmanında 2-0’lık mağlubiyetle devam etti. Ezeli rakiplerine diş geçirmeyi başaramayan Torino, ilk 6 hafta fikstürü ise 2 galibiyet, 2 beraberlik, 2 mağlubiyetle geride bıraktı. Ligin orta sıralarına demir atan ev sahibi, topladığı 8 puanın yanı sıra, rakip fileleri 6 kez havalandırırken, kalesinde ise 7 gol gördü. Taraftarı önünde namağlup bir performans grafiği ortaya koyan Torino, iç sahada 3 maçta 5 puan topladı.

Hellas Verona Düşüşünü Sürdürdü

İtalya Serie A Ligi’nin 6. haftası taraftarı önünde Atalanta’yı konuk eden Hellas Verona, hafta içi fikstüründe 1-0’lık mağlubiyetten kurtulmayı başaramazken, ligde galibiyet hasretini 4 haftaya çıkardı. Erken gelen golün ardından rakip kalede bir türlü etkili olmayı başaramayan Hellas Verona, son derece etkisiz bir iç saha performansı sergiledi. Son 4 haftayı 3 mağlubiyet, 1 beraberlikle geride bırakan Marco Baroni ve öğrencileri, ilk 2 haftada gösterdiği etkiden çok uzak kaldı. İlk 2 haftada Empoli ve Roma’y karşı üst üste galibiyetler alan konuk ekip, 2 maçta 3 gol atarken, son 4 haftada sadece 1 gol bulabildi. Hem skor üretmekte hem kalesini gole kapatmakta zorluklar yaşayan Hellas Verona, bu hafta Torino deplasmanında konuk olacak.

Torino – Hellas Verona Maç Bilgileri

Torino – Hellas Verona Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 19.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Olimpico Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Torino takımında Alessandro Buongiorno, Koffi Djidji ve David Zima’nın sakatlıkları devam ediyor. Hellas Verona’da ise Josh Doig’un sakatlığı bulunuyor.

Torino’nun 11’i Belli mi?

Torino’nun muhtemel kadrosu: Milinković-Savić, Demba Seck, Brian Bayeye, Samuele Ricci, Rodriguez, Ivan Ilic, Nikola Vlasic, Sasa Lukic, Karol Linetty, Simone Verdi, Nemanja Radonjic.

Hellas Verona’nın 11’i Belli mi?

Hellas Verona’nın muhtemel kadrosu: Lorenzo Montipo, Martin Hongla, Diego Coppola, Pawel Dawidowicz, Isak Hien, Yayah Kallon, Michael Folorunsho, Filippo Terracciano, Cyril Ngonge, Milan Djuric, Federico Bonazzoli.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde kötü gidişata çare arayan Torino ile Hellas Verona, sahaya galibiyet parolasıyla çıkıyor. Üst üste puan kayıplarıyla alt sıralardan kurtulamayan tarafların mücadelesinde, karşılıklı goller izleyeceğimizi düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.88

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 2.15

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Mücadele golsüz beraberlikle sona erdi. Torino ve Hellas Verona bu hafta etkisiz bir futbol ortaya koyarken, birbirlerine üstünlük kuramadı. İki takımda etkisiz hücum performanslarıyla 1’er puan cebine koydu.