İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Fulham Chelsea İddaa Tahmini 02.10.2023 

İngiltere Premier Lig’de haftanın kapanış maçı. Fulham evinde, Chelsea’yi konuk ediyor. Zorlu karşılaşma saat 22.00’de start alacak ve Beın Sports 3 kanalından ekranlara gelecek.

Fulham ile Chelsea takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Fulham galibiyetine 3.70, beraberlik tercihine 3.60, Chelsea galibiyetine ise 2.08 verildiğini görüyoruz. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası devam etmekte. KGVAR seçeneğinin 20.00 oran olarak açıklandığını belirtelim.

Fulham’dan Golsüz Beraberlik 

Fulham Premier Lig’de bu sezon sadece 2 galibiyet alabildi. Oynadıkları 6 maçta 8 puan topladılar. Geçtiğimi hafta sonu Selhurst Park’da Crystal Palace’a konuk olan Fulham, sahadan golsüz beraberlik ile ayrılmıştı. Hafta içi ise Craven Cottage’de Norwich City ile Lig Kupası’nda karşı karşıya gelen Marco Silva’nın ekibi mücadeleyi 2-1 kazanarak turu geçen taraf oldu. Premier Lig’de bu hafta ise Londra derbisinde Chelsea’yi konuk edecekler. Maç öncesinde Fulham’da Tosin Adarabioyo ve Adama Traore sakat olan isimler. 

Chelsea’de Gidişat Kötü 

Chelsea Premier Lig’de yeni sezona çok kötü başladı. Geçtiğimiz hafta sonu Stamford Bridge’de Aston Villa’yı konuk eden Maviler, sahadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Premier Lig’de bu sezon geride kalan 7 haftada sadece 1 galibiyet alabilen Pochettino’nun öğrencileri son 3 maçında sadece 1 puan alabildi. Hafta içi Lig Kupası’nda Brighton’ı tek golle geçerek moral bulan ve tur atlayan Chelsea, bu hafta Premier Lig’de Fulham’ın konuğu olacak. Karşılaşma öncesinde Chelsea’de Malo Gusto ve Nicolas Jackson ise kart cezalısı. Reece James, Wesley Fofana, Trevoh Chalobah ve Christopher Nkunku’nda sakatlıkları bulunuyor. 

Fulham – Chelsea Maç Bilgileri

Fulham – Chelsea Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.00’de başlayacak ve Beın Sports 3 kanalında canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Craven Cottage Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fulham’da Tosin Adarabioyo ve Adama Traore sakat olan isimler. Chelsea’de Malo Gusto ve Nicolas Jackson ise kart cezalısı. Reece James, Wesley Fofana, Trevoh Chalobah ve Christopher Nkunku’nda sakatlıkları bulunuyor. 

Fulham'ın ilk 11’i Belli mi?

Fulham’ın muhtemel kadrosu: Bernd Leno, Antonee Robinson, Tim Ream, Issa Diop, Kenny Tete, Harrison Reed, Sasa Lukic, Tom Cairney, Willian, Harry Wilson, Raul Jimenez

Chelsea'nin ilk 11’i Belli mi?

Chelsea’nin muhtemel kadrosu: Robert Sanchez, Malo Gusto, Axel Disasi, Thiago Silva, Levi Colwill, Ben Chilwell, Enzo Fernandez, Conor Gallagher, Raheem Sterling, Carney Chukwuemeka, Nicolas Jackson

İddaa Tahmini

Fulham son 2 haftada aldığı 4 puan ile moral buldu. Geçtiğimiz hafta sonu Selhurst Park’da Crystal Palace ile golsüz berabere kaldılar. Chelsea ise geçen hafta Aston Villa’ya 1-0 kaybetti. Stamford Bridge’de bir mağlubiyet daha aldılar. Hafta içi ise Lig Kupası’nda Brighton’ı tek golle 1-0 mağlup ederek turu geçtiler ve moral buldular. Londra derbisinde Chelsea’ye güvenemiyorum. Bu sezon sadece 1 galibiyet alabildiler. Savunmaları sorunlu ve kolay gol yiyorlar. Craven Cottage’de iki takımdan da gol beklentim var. Karşılıklı goller izleriz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.55

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 20.00

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Chelsea rahat bir galibiyet aldı. Craven Cottage’de Fulham’ı 2-0 mağlup ederek nefes aldılar.