İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Las Palmas Celta Vigo Bahis Tahmini 02.10.2023 

İspanya La Liga’da sezonun ilk galibiyetini alan Las Palmas bu hafta evinde, Celta Vigo ile karşılaşacak. Mücadeleyi saat 22.00’de S SPORT Plus kanalından izleyebilirsiniz.

Las Palmas ve Celta Vigo arasında oynanacak olan karşılaşmanın Genzobet oranları şu şekilde verilmiş. Las Palmas kazanır 2.65, beraberlik 3.20, Celta Vigo kazanır ise 2.85 olarak açıklanmış.

Las Palmas Düşme Hattında 

Las Palmas, geçtiğimiz hafta içi Real Madrid deplasmanında sürpriz yapamadı. Santiago Bernabeu’da konuk oldukları rakibine 2-0 kaybettiler. Daha farklı bir mağlubiyette alabilirlerdi ama kaleci Alvaro Velles’in net kurtarışları vardı. La Liga’da bu sezon 7 hafta geride kalırken Las Palmas’ın sadece 1 galibiyeti var. Ligde tek galibiyetlerini Granada karşısında alabildiler. Düşme hattında yer alan Las Palmas bu hafta Gran Canaria’da Delta Vigo’yu ağırlayacaklar. Maç öncesinde Las Palmas’da Fabio Gozalez, Omenuke Mfulu ve Benito Ramirez’in sakatlıkları bulunuyor. 

Celta Vigo Güven Vermiyor 

Celta Vigo La Liga’da puan kayıpları yaşamaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta içi Balaidos’da Alaves’i konuk eden Rafael Benitez’in öğrencileri sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Öne geçtikleri maçta skor üstünlüğünü koruyamadılar ve mücadeleden 1-1’lik beraberlik ile ayrıldılar. Tabi Celta Vigo’nun durum 1-0 iken 10 kişi kaldıklarını da belirtmek gerekiyor. La Liga’da 7 hafta sonunda tek galibiyet alabilen Celta Vigo’da işler pek yolunda gitmiyor. Bu hafta Las Palmas’a konuk olacak Celta Vigo’da Franco Cervi sakat Luca De La Torre ise kart cezalısı. 

Las Palmas – Celta Vigo Maç Bilgileri

Las Palmas – Celta Vigo Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.00’de S SPORT PLUS kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Anoeta Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Las Palmas’da Fabio Gozalez, Omenuke Mfulu ve Benito Ramirez’in sakatlıkları bulunuyor. Celta Vigo’da Franco Cervi sakat Luca De La Torre ise kart cezalısı. 

Las Palmas'ın ilk 11’i Belli mi?

Las Palmas’ın muhtemel kadrosu: Alvaro Valles, Alvaro Lemos, Saul Coco, Alex Suarez, Daley Sinkgraven, Jonathan Viera, Javier Munoz, Kirian Rodriguez, Enzo Loiodice, Sandro Ramirez, Marc Cardona

Celta Vigo'nun ilk 11’i Belli mi?

Celta Vigo’nun muhtemel kadrosu: Ivan Villar, Oscar Mingueza, Joseph Aidoo, Unai Nunez, Franco Cervi, Carles Perez, Fran Beltran, Hugo Sotelo, Jonathan Bamba, Iago Aspas, Jorgen Strand Larsen

İddaa Tahmini

Celta Vigo geçen hafta içi Balaidos’da konuk ettiği Alaves ile 1-1 berabere kaldı. Öne geçtikleri maçta skor üstünlüğünü koruyamadılar. Rafa Benitez yönetiminde bu sezon sadece 1 galibiyet alabildiler. Las Palmas ise geçen hafta içi Real Madrid deplasmanında 2-0 kaybetti. Güçlü rakibine karşı varlık gösteremediler. Bu sezon ligde oynadıkları 7 maçın 5’inde gol yediler. Celta Vigo’da çok formsuz. Gollü bir maç izleriz. Her iki takımında skor üreteceğini düşünüyorum. 

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.69

Genzobet Oranı: KGVAR, Oran 1.96

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Celta Vigo’da puan kayıpları sürüyor. Gran Canaria’da konuk oldukları Las Palmas’a 2-1 mağlup oldular.