İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Genoa Milan Maç Tahmini 07.10.2023

S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından 7 Ekim Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 21:45’te naklen yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Genoa ile Milan karşı karşıya gelecek.

 intobet, Genoa galibiyetine 3.75, beraberliğe 3.60, Milan galibiyetine ise 2.02 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.83, KGYOK 1.95 oran kazandırıyor.

Genoa  Galibiyet Peşinde

Geçtiğimiz hafta Udinese deplasmanına konuk olan Genoa, gol düellosundan evine 1 puanla döndü. Roma’ya karşı iç sahada alınan 4-1’lik harika galibiyetin ardından moral bulan Genoa, ligde 3 maç sonra galip gelerek, toparlanmayı başarmıştı. Udinese karşısında ise 2 kez öne geçmelerine karşın, savunmadaki hatalar galibiyete engel oldu ve mücadele 2-2’lik beraberlikle sona erdi. Alberto Gilardino yönetiminde ilk 7 haftayı 2 galibiyet, 2 beraberlik, 3 mağlubiyetle geride bırakan ev sahibi, Roma ve Lazio gibi güçlü rakiplerine karşın galip gelmeyi başarırken, alt sıralardaki rakiplerine karşı maç kazanmakta ise fazlasıyla zorlandı. Büyük maçlarda sergilediği iyi performansla dikkat çeken ekip, bu hafta zirve adaylarından Milan karşısında galibiyet arayacak.

Milan Ligde Etkisini Sürdürüyor

İtalya Serie A Ligi’nde kazanmaya devam eden Milan, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise henüz galibiyetle tanışmadı. İtalya Serie A Ligi’nde zirvenin ortağı olarak yoluna devam eden konuk ekip, 7 haftadan 6 galibiyet çıkardı. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise ilk 2 hafta Newcastle United ve Dortmund ile golsüz berabere kaldılar. Mağlup olmamaları gruptan çıkma şanslarını doludizgin devam ettirirken, Pioli ve öğrencileri lige yorgun dönüyor. İtalya Serie A Ligi’nde sadece İnter derbisini deplasmanda kaybeden Milan, 5-1’lik hezimetin etkilerini üzerinden çabuk atmayı başardı. Son 3 haftada Hellas Verona, Cagliari ve Lazio karşısında galip gelmeyi başaran konuk ekip, 3 maçta 6 golle 9 puan topladı. Yeniden rotasını lige çeviren Milan, galibiyetlerine Genoa deplasmanında devam etmek istiyor.

Genoa – Milan Maç Bilgileri

Genoa – Milan Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Luigi Ferraris Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Genoa takımında önemli bir eksik bulunmuyor. Milan’da ise Mattia Caldara, Loftus-Cheek, Rade Krunic ve Pierre Kalulu’nun sakatlıkları devam ediyor.

Genoa’nın 11’i Belli mi?

Genoa’nın muhtemel kadrosu: Josep Martinez, Koni De Winter, Radu Dragusin, Johan Vasquez, Ridgeciano Haps, Mattia Bani, Morten Frendrup, Morten Thorsby, Ruslan Malinovskyi, Albert Gudmundsson, Mateo Retegui.

Milan’ın 11’i Belli mi?

Milan’ın muhtemel kadrosu: Mike Maignan, Simon Kjaer, Theo Hernandez, Fikayo Tomori, Davide Calabria, Tijjani Reijnders, Yacine Adli, Christian Pulisic, Ruben Samuel Chukwueze, Rafael Leao, Oliver Giroud.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nin en formda takımları arasında yer alan ve zirvenin ortağı olarak yoluna devam eden Milan, Şampiyonlar Ligi’nden istediğini henüz alamadı. Rotasını lige çeviren Milan, Genoa deplasmanında kazanarak ligde 4’te 4 yapmayı başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.74

intobet Oranı: MS 2, Oran 2.02

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Milan golcüsü Grioud’un kaleye geçmek zorunda kaldığı mücadelede, Genoa deplasmanında zor anlar yaşayan Milan sahadan 3 puanla ayrılmayı başardı. Kazananları tebrik ederiz.