İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Juventus Torino İddaa Tahmini 07.10.2023

8 Ekim Cumartesi akşamı İddaa fikstüründe Torino derbisi bizleri bekliyor. İtalya Serie A Ligi‘nin 8. haftasında Juventus ile Torino karşı karşıya gelecek. Saat 19:00’da başlama düdüğü çalınacak mücadele, S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bets10, Juventus galibiyetine 1.90, beraberliğe 3.45, Torino galibiyetine ise 4.40 oran belirlemiş durumda. Bets10 tarafından takipçilerine sunulan özel oran fırsatlarını incelediğimizde ise Juventus Galibiyetini tercih ederek 10.00 oran kazanma şansı bulacaksınız. 100 TL yatırmanız halinde ise 20.00 oran fırsatı sunuluyor.

Juventus’un Derbide Ezici Üstünlüğü Var

Juventus cephesinde gözler derbi zaferine çevrildi. İtalya Serie A Ligi’nde zirve takibini sürdüren Massimiliano Allegri’nin öğrencileri, bu hafta Torino derbisinde galibiyet arayacak. Torino’ya karşı tam 18 maçtır kaybetmeyen ev sahibi, bu seriyi şampiyonluk parolasıyla başladığı sezonda sürdürmek istiyor. Geçen sezondan itibaren aldığı cezalarla zor günler geçiren ve bu sezon Konferans Ligi’nden men edilen JUVE, rotasını tamamen lig şampiyonluğuna çevirdi. İlk 7 haftayı 4 galibiyet, 2 beraberlik, 1 mağlubiyetle geride bırakan ev sahibinin, lider ile arasında 4 puan fark bulunuyor. İç sahada alınan Lecce galibiyetinin ardından, geçtiğimiz hafta zorlu Atalanta deplasmanından golsüz beraberlikle döndüler. Maç boyunca kalesinde zor anlar yaşayan JUVE, iyi bir savunma performansıyla kaybetmemeyi başardı.

Torino Galibiyetten Uzak

Torino derbide galibiyeti unuttu. İtalya Serie A Ligi’nde ezeli rakibi Juventus’a tam 18 maçtır üstünlük kuramadılar. Torino derbisinde kabusu yaşayan konuk ekip, artık bu seriye Allianz deplasmanında son vermek istiyor. Derbi öncesi Ivan Juric ve öğrencilerinin ligde 3 maçtır kazanamadıklarını söyleyelim. Son 3 haftayı 2 beraberlik, 1 mağlubiyetle geride bıraktılar. İlk 7 haftalık fikstürde sergiledikleri performansı incelediğimizde ise 2 galibiyet, 2 mağlubiyet, 3 beraberlikle yollarına devam ediyorlar. Kalesinde 7 gole engel olamayan Torino, rakip fileleri ise 6 kez havalandırabildi. Skor üretmekte zorlanan aynı zamanda maç kazanmakta da zorlanan konuk ekip, yeni sezon performansıyla güven vermekten çok uzakta kaldı.

Juventus – Torino Maç Bilgileri

Juventus – Torino Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 19.00’da naklen yayınlanacak.

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Allianz Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Juventus takımında Alex Sandro ve Mattia De Sciglio’nun sakatlıkları devam ediyor. Paul Pogba ise kart cezalısı. Torino’da ise Koffi Djidji’nin sakatlığı bulunuyor.

Juventus’un 11’i Belli mi?

Juventus’un muhtemel kadrosu: Wojciech Szczesny, Federico Gatti, Bremer, Danilo, Manuel Locatelli, Adrien Rabiot, Federico Chiesa, Weston McKennie, Nicolò Fagioli, Dusan Vlahovic, Moise Kean.

Torino’nun 11’i Belli mi?

Torino’nun muhtemel kadrosu: Vanja Savic, Valentino Lazaro, Ricardo Rodriguez, Perr Schuurs, Saba Sazonov, Brandon Soppy, Ivan Ilic, Samuele Ricci, Demba Seck, Nemanja Radonjic, Duvan Zapata.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde liderlik mücadelesi veren Juventus, bu hafta Torino derbisini kazanarak, ligde takibini kayıpsız sürdürmek istiyor. 18 maçtır Torino’ya karşı kaybetmeyen JUVE, iç sahada bir kez daha Torino’dan 3 puan almayı başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.61

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 20.00

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Juventus taraftarı önünde Federico Gatti ve Arkadiusz Milik’in golleriyle kazandı. Ev sahibi maç boyunca ezeli rakibine derbide gol şansı tanımazken, 3 puanı hanesine yazdırdı. Kazananları tebrik ederiz.