İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

İnter Bologna İddaa Tahmini 07.10.2023

İnter sahasında Bologna‘yı konuk edecek. İtalya Serie A Ligi‘nin 8. haftası kapsamında 7 Ekim Cumartesi akşamı sahne alacak mücadele, S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 16:00’da canlı yayınlanacak.

Bets10, İnter galibiyetine 1.42, beraberliğe 4.90, Bologna galibiyetine ise 7.60 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.23, beraberliğe 4.34, konuk ekibe ise 6.28 oran veriyor.

İnter Doludizgin Devam Ediyor

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde geçen sezon şampiyonluğu finalde Manchester City’e kaptıran İnter, yeni sezonda D Grubu’na istediği başlangıcı yapamamıştı. İlk hafta Real Sociedad deplasmanından 1 puanla dönen ev sahibi, sezonun ilk devler ligi galibiyetini iç sahada Benfica’ya karşı 1-0’lık skorla aldı. Maç boyunca üstün bir futbol sergileyen İnter’in, daha faza gol pozisyonunu ise cömertçe harcadığını söyleyelim. Ligde gösterdiği etkiyi Şampiyonlar Ligi’ne taşıyan Simone Inzaghi’nin öğrencileri, İtalya Serie A Ligi’nde ise yoluna lider olarak devam ediyor. İlk 7 haftayı 6 galibiyet, 1 mağlubiyetle geride bıraktılar. Son olarak Salernitana deplasmanından 4-0’lık galibiyetle dönen ev sahibi, 7 hafta sonunda 19 gole imza atarken, kalesinde ise sadece 3 gole izin verdi. Sezonun yıldızı Lautaro Martinez, ligin son haftasında 4 golle galibiyeti getiren isimdi. İnter iki kulvarda birden çok formda.

Bologna 6 Haftadır Kaybetmiyor

İtalya Serie A Ligi’nde bu hafta lidere deplasmanda konuk olacak olan Bologna, tam 6 haftadır ligde mağlubiyete yer vermiyor. Thiago Motta ve öğrencileri, yeni sezonun ilk ve tek mağlubiyetini Milan karşısında ilk hafta yaşarken, sonraki 6 haftadan 4  beraberlik, 2 galibiyetle çıkmayı başardı. Serie A Ligi’nin en az maç kaybeden takımları arasında yer alan Bologna, son olarak geçtiğimiz hafta iç sahada Empoli’yi konuk etti. Üst üste alınan 3 beraberliğin ardından, yenilmezlik serilerini galibiyetle taçlandırmayı başardılar. Rakibine tam 3 golle üstünlük kuran Bologna, bu sezon ilk kez rakip filelere 3 gol birden göndermeyi başardı. Yükselen performans grafiğiyle lider karşısında sürpriz arayacak olan konuk ekip, yeni sezonda kolay lokma olmadığını ispatladı.

İnter – Bologna Maç Bilgileri

İnter – İnter Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 16.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele San Siro Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İnter takımında Stefano Sensi ve Marko Arnautovic’in sakatlıkları devam ediyor. Bologna’da ise Jhon Lucumi, Stefan Posch ve Adama Soumaoro’nun sakatlıkları devam ediyor.

İnter‘in ilk 11’i Belli mi?

İnter‘in muhtemel kadrosu: Yann Sommer, Benjamin Pavard, Stefan de Vrij, Francesco Acerbi, Denzel Dumfries, Nicolo Barella, Carlos Augusto, Davy Klaassen, Hakan Çalhanoğlu, Marcus Thuram, Alexis Sanchez.

Bologna’nın 11’i Belli mi?

Bologna’nın muhtemel kadrosu: Lukasz Skorupski, Victor Kristansen, Riccardo Calafiori, Sam Beukema, Tommaso Corazza, Nikola Moro, Remo Freuler, Lewis Ferguson, Dan Ndoye, Riccardo Orsolini, Joshua Zirkzee.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nin lideri İnter, Şampiyonlar Ligi’nden yorgun ama moralli dönüyor. Bologna ise son 6 haftada namağlup performansıyla dikkat çekti. Liderin formda rakibine bu hafta zorlanarak üstünlük kuracağını ve tek farkla kazacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.23

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.42

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Gol düellosundan kazanan çıkmadı. İnter iç sahada rakibine karşı 2-0’lık üstünlüğü yakalamasına karşın, skoru koruyamadı. Lider milli ara öncesi İtalya Serie A Ligi’nde puan kaybetti.