Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Reims Monaco İddaa Tahmini 07.10.2023

İddaa fikstüründe 7 Ekim Cumartesi akşamı yer alan Fransa Ligue 1‘in 8. hafta mücadelesinde, liderin en yakın takipçilerinden Reims evinde lider Monaco‘yu konuk edecek. Saat 22:00’de sahne alacak mücadele, beIN CONNECT ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bets10, Reims galibiyetine 2.75, beraberliğe 3.70, Monaco galibiyetine ise 2.45 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.60, 2.5 Alt 2.35 oran kazandırıyor.

Reims Cephesinde Liderlik Fırsatı

Fransa Ligue 1’de ilk 7 haftalık fikstürü 4 galibiyet, 1 beraberlik, 2 mağlubiyetle geride bırakan Reims, 13 puanla ligin 3. sırasında kendisin yer buldu. William Still yönetiminde sezona harika bir başlangıç yaptıklarını söyleyebiliriz. Genç teknik adam geçen sezonda göreve gelmiş ve 20 maçta namağlup performansla tüm dikkatleri üzerine çekmişti. Yeni sezonda ise lider ile aralarında sadece 1 puan fark bulunuyor. Son 2 haftada Lille deplasmanından ve iç sahada konuk ettiği Lyon’a karşı üst üste galibiyetler alan Reims, bu kez lider ile taraftarı önünde karşılaşacak. Son 2 haftada rakip fileleri 4 kez havalandıran ekip, iyi hücum performansıyla son haftalarda dikkat çekiyor. Haftayı lider kapatmak isteyen Reims, galibiyet serisini sürdürmek için sahada olacak.

Monaco Liderlik Koltuğunu Geri Aldı

Monaco’nun 21 yaşındaki yıldızı Maghnes Akliouche, geçtiğimiz hafta Marsilya derbisinde 3 puanı getiren isim olurken, aynı zamanda takımının liderlik koltuğuna yeniden oturmasını sağladı. Fransa Ligue 1’de ilk 5 hafta Adi Hütter yönetiminde namağlup bir performans ortaya koyan Monaco, ilk yenilgisini 6. haftada iç sahada ezeli rakiplerinden Nice’a karşı aldı ve liderlik koltuğundaki yerini kaybetti. Mücadelede galibiyete daha yakın bir futbol sergilemelerine karşın, 2 penaltı fırsatından faydalanamayarak mağlup oldular. Geçtiğimiz hafta Marsilya karşısında ise iç sahada 2 kez geriden gelmeyi bildiler. Akliouche 2 gol, 1 asistle haftanın en iyi performansını sergilerken, Folarin Balogun ise 1 gol, 1 asistle oynadı ve geçtiğimiz hafta kaçırdığı penaltıları tam anlamıyla telafi etti diyebiliriz. Yeniden yükselişe geçen Monaco, en yakın rakiplerinden Reims’e liderlik koltuğunu kaptırmak istemiyor.

Reims – Monaco Maç Bilgileri

Reims – Monaco Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Auguste Delaune Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Reims takımında Thomas Foket kart cezalısı. Josh Wilson-Esbrand’ın ise sakatlığı devam ediyor. Monaco’da ise Mohammed Salisu, Ben Seghir, Edan Diop, Breel Embolo ve Caio Henrique’nin sakatlıkları devam ediyor.

Reims’in 11’i Belli mi?

Reims’in muhtemel kadrosu: Yehvann Diouf, Joseph Okumu, Thibault De Smet, Yunis Abdelhamid, Azor Matusiwa, Teddy Teuma, Valentin Atangana Edoa, Marshall Munetsi, Junya Ito, Junya Ito, Mohammed Daramy.

Monaco’nun 11’i Belli mi?

Monaco’nun muhtemel kadrosu: Philipp Köhn, Guillermo Maripan, Ismail Jakobs, Vanderson, Wilfried Singo, Soungoutou Magassa, Maghnes Akliouche, Youssouf Fofana, Denis Zakaria, Folarin Balogun, Wissam Ben Yedder.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’in lideri Monaco, galibiyetlerine geri döndü. Harika bir derbi galibiyetiyle güven tazeleyen Adi Hütter’in öğrencileri, kazanmaya en yakın rakiplerinden Reims karşısında devam edecek ve haftayı 3 puanla kapatacaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.18

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.45

Maç Sonucu: 1-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Fransa Ligue 1’in lideri Monaco, kazanmaya devam ediyor. Konuk ekip rahat bir galibiyetle evine dönerken, Reims karşısında sergilediği futbolla bizleri yanıltmadı.