Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Metz Nice İddaa Tahmini 07.10.2023

7 Ekim Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 18:00’de bizleri bekleyen Fransa Ligue 1‘in 8. hafta karşılaşmasında, Metz ile Nice karşı karşıya gelecek. Mücadelenin yayın ekranı beIN CONNECT.

intobet, Metz galibiyetine 4.90, beraberliğe 3.70, Nice galibiyetine ise 1.75 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 4.00, beraberliğe 3.28, konuk ekibe ise 1.54 oran veriyor.

Metz Düşüşe Geçti

Fransa Ligue 1’in 7. haftasında Toulouse deplasmanına konuk olan Metz, karşılaşmada skor üretememeye devam ederken, iç sahada alınan Strasbourg mağlubiyetinin ardından 3-0’lık skorla Toulouse’a teslim olarak, kötü gidişatını sürdürdü. Lige kısa sürede adapte olmayı başaran Laszlo Bölöni ve öğrencileri, ilk 5 haftalık fikstürden 8 puan toplamayı başarırken, sadece ilk hafta Rennes’e karşı kaybetmişti. 4 maçlık yenilmezlik serisiyle dikkat çeken ev sahibi, ilk 5 haftanın tamamında skor üretirken, son 2 haftada mağlup olduğu karşılaşmalarda skor üretemedi. Metz cephesinde şuana kadar hücum yükünü sırtlanan isimler Cheikh Sabaly ve Georges Mikautadze ikilisi oldu. 3 karşılaşmada forma giyen Oscar Estupinan ise henüz golle tanışmadı.

Nice Namağlup Devam Ediyor

Fransa Ligue 1’in 8. haftasında Metz deplasmanına konuk olacak olan Nice, ilk 7 haftanın namağlup takımları arasında yer alıyor. Rennes ile birlikte hiçbir rakibine galibiyet şansı vermeyen konuk ekipte bu sezon Francesco Farioli etkisini izliyoruz. Genç teknik adam göreve geldikten sonra zirvenin en önemli adayları arasına giren Nice, ilk 7 haftayı 3 galibiyet, 4 beraberlikle kapattı. İlk 3 haftada alınan üst üste beraberliklerin ardından, sırasıyla Strasbourg, PSG ve Monaco’yu mağlup ederek yükselişe geçtiler. Geçtiğimiz hafta ise ligin lideri olarak sahaya çıkan Brest ile iç sahada golsüz berabere kaldılar. Dişe diş geçen zorlu mücadelede, Nice daha net fırsatlar bulmasına karşın bir türlü galibiyet golünü bulamadı ve lider olma şansını iyi değerlendiremedi. Zirveyle arasında 1 puan fark bulunan konuk ekip, kaybettiği liderlik koltuğunu geri almak istiyor.

Metz – Nice Maç Bilgileri

Metz – Nice Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 18.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Saint-Symphorien Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Metz takımında bu hafta Benjamin Tetteh ve Maxime Colin’in sakatlıkları devam ediyor. Nice’da ise Antoine Mendy’nin sakatlığı bulunuyor.

Metz’in 11’i Belli mi?

Metz’in muhtemel kadrosu: Alexandre Oukidja, Christopher Herelle, Koffi Kouao, Matthieu Udol, Danley Jean Jacques, Kevin N’Doram, Joel Asoro, Arthur Atta, Fali Cande, Cheikh Sabaly, Simon Elisor.

Nice’nin 11’i Belli mi?

Nice’nin muhtemel kadrosu: Marcin Bulka, Melvin Bard, Jean Clair Todibo, Dante, Youcef Attal, Youssouf Ndayishimiye, Khephren Thuram-Ulie, Jeremie Boga, Teremas Igoboras Moffi, Gaetan Laborde.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de ilk 7 haftanın namağlup 2 takımından 1’i olmayı başaran Nice, Faroioli yönetiminde sezona iyi bir başlangıç yaptı. Liderlik takibini 1 puan geride sürdüren Nice, bu hafta Metz deplasmanından 3 puanla dönmeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.54

intobet Oranı: MS 2, Oran 1.75

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Nice deplasmandan 3 puanla dönüyor. Konuk ekip Fransa Ligue 1’de milli araya kadar harika bir performans sergiledi. Metz deplasmanında beklediğimiz galibiyeti getiren gol Hichem Boudaoui’den geldi.