sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 14.10.2023

İddaa fikstüründe 14 Ekim Cumartesi akşamı yer alan EURO 2024 Elemeleri grup mücadelelerini, kupon olarak hazırladık. Hafta sonunda kazanmanız dileğiyle.

Ukrayna  Kuzey Makedonya: KGVAR, 1.78 (iddaa) – 20.00 (Bets10) ; 14 Ekim Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 16:00’da sahne alacak olan EURO 2024 Elemeleri C Grubu mücadelesinde, Ukrayna ile Kuzey Makedonya karşı karşıya gelecek. Mücadelenin yayın ekranı S Sport Plus ve S Sport 2. EURO 2024 Elemeleri C Grubu’na mağlubiyetle başlayan Ukrayna, kısa sürede yükselişe geçmeyi başardı ve gruptan çıkma umutlarını bitime 3 hafta kalaya kadar getirmeyi başardı. İlk hafta İngiltere karşısında 2-0’lık iç saha mağlubiyetinden kurtulamayan Sergiy Rebrov’un öğrencileri, sonraki 3 haftadan 2 galibiyet, 1 beraberlikle 7 puan topladı. Kuzey Makedonya ve Malta’ya karşı alınan üst üste galibiyetlerin ardından, lider İngiltere ile iç sahada 1-1 berabere kaldılar. 3 maçtaki performansıyla kendisine 2. sırada yer bulan Ukrayna’da, yenilmezlik serisi son hafta İtalya deplasmanında son buldu. İtalya karşısında 2-1’lik dış saha mağlubiyeti yaşayan ve 2. sırayı rakibine kaptıran Ukrayna, İtalya ve Kuzey Makedonya ile aynı puana sahipken, liderin ise 6 puan gerisinde yer alıyor. Gruptan çıkma umutlarını koruyabilmek için bu hafta Kuzey Makedonya karşısında galibiyet arayacaklar. Kuzey Makedonya, EURO 2024 yolunda en kritik sınavlardan birini verecek. EURO 2024 Elemeleri C Grubu’nda ilk 5 haftalık fikstürü 2 galibiyet, 2 mağlubiyet, 1 beraberlikle geride bırakan Blagoja Milevski’nin öğrencileri, 7 puanla yoluna devam ediyor. İtalya ve Ukrayna ile aynı puana sahip olan konuk ekip, liderin ise 6 puan gerisinde yer alıyor. Son hafta Malta’ya karşı deplasmanda 2-0’lık net bir galibiyete imza atan Kuzey Makedonya, grupta sadece Malta’ya karşı 2 maçta galip gelirken, diğer takiplerine üstünlük kuramadı. İlk maçta Ukrayna karşısında 2-0’lık üstünlüğünü koruyamayan ve sahadan 3-2’lik mağlubiyetle ayrılan Kuzey Makedonya’nın, gruptan çıkma umutlarını koruyabilmek için Ukrayna deplasmanında galibiyete ihtiyacı var. Taraf bahsinin güç olduğu zorlu mücadelede, iki takımda EURO 2024 yolunda kader maçına çıkıyor. 2. sıra için mücadele veren ve aynı puana sahip olan tarafların ilk maçı gol düellosuna sahne olmuştu. Ukrayna ve Kuzey Makedonya’nın bir kez daha grupta karşılıklı gollere imza atacağını düşünüyoruz.

İtalya  Malta: MS 1 (-2), 1.32 (iddaa) – 1.48 (Bets10) ; S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından 14 Ekim Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 21:45’te naklen yayınlanacak olan EURO 2024 Elemeleri C Grubu mücadelesinde, İtalya ile Malta karşı karşıya gelecek. EURO 2024 Elemeler, C Grubu’nda mücadele eden İtalya, bildiğimiz gibi 3. haftayla birlikte teknik adam değişikliğine gitti. İlk 2 haftadan Mancini yönetiminde 3 puan toplayabilen İtalya, iç sahada aldığı 2-1’lik İngiltere mağlubiyetinin ardından, Malta deplasmanından 2-0’lık galibiyetle döndü. Dünya Kupası’na 2018 ve 2022 yıllarında gitmeyi başaramayan İtalya, tam 33 yıl sonra Napoli’ye şampiyonluğu getiren teknik adam Luciano Spalletti’yi göreve getirdi. Tecrübeli teknik adam yönetiminde ilk hafta Kuzey Makedonya ile berabere kalan ev sahibi, son hafta Ukrayna karşısında ise 2-0’lık galibiyete imza attı. Puanını 7’ye yükselten ve 2. sırada yer alan İtalya, Ukrayna ve Kuzey Makedonya’yı averaj farkıyla geçmeyi başardı. Lider ile aralarında sadece 6 puan fark bulunduğunu söyleyelim. EURO 2024 Elemeleri C Grubu’nun son haftasında Kuzey Makedonya’yı sahasında konuk eden Malta, 2-0’lık mağlubiyetle birlikte üst üste 5. yenilgisini alırken, son 4 haftada skor dahi üretmeyi başaramadı. Grubun en zayıf halkası olarak yoluna devam etmekten kurtulamayan Malta, Kuzey Makedonya ile birlikte gruptan çıkma şansını tamamen kaybetti. Kalesini tam 11 gole kapatmayı başaramayan ve rakip filelere sadece 1 gol gönderebilen Malta, grubun uzak ara en zayıf halkası. Konuk ekibin sadece ilk hafta Kuzey Makedonya kalesine 1 gol gönderebildiğini söyleyelim. Son 2 haftada göreve Michele Marcolini’yi getiren Malta, yeni hocasıyla mağlubiyetlerine devam ediyor. EURO 2024 Elemeleri C Grubu’nda zirve takibine yeni hocası Spalletti önderliğinde devam eden İtalya, en alt sırada yer alan ve gruptan çıkma şansı kalmayan Malta karşısında rahat bir galibiyet alacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 2.34

Bets10 Bahis Oranı: 29.6