UEFA Euro 2024 iddaa tahminleri ve analizleri

Ukrayna Kuzey Makedonya İddaa Tahmini 14.10.2023

14 Ekim Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 16:00’da sahne alacak olan EURO 2024 Elemeleri C Grubu mücadelesinde, Ukrayna ile Kuzey Makedonya karşı karşıya gelecek. Mücadelenin yayın ekranı S Sport Plus ve S Sport 2.

Bets10, Ukrayna galibiyetine 1.68, beraberliğe 4.05, Kuzey Makedonya galibiyetine ise 5.60 oran belirlemiş durumda. Bets10 tarafından sunulan özel oran fırsatlarını incelediğimizde ise mücadelede KGVAR seçeneğini değerlendirerek, 10.00 oran kazanabilirsiniz. 100 TL yatırmanız halinde ise 20.00 oran kazanma şansı bulacaksınız.

Ukrayna Yerini Kaybetti

EURO 2024 Elemeleri C Grubu’na mağlubiyetle başlayan Ukrayna, kısa sürede yükselişe geçmeyi başardı ve gruptan çıkma umutlarını bitime 3 hafta kalaya kadar getirmeyi başardı. İlk hafta İngiltere karşısında 2-0’lık iç saha mağlubiyetinden kurtulamayan Sergiy Rebrov’un öğrencileri, sonraki 3 haftadan 2 galibiyet, 1 beraberlikle 7 puan topladı. Kuzey Makedonya ve Malta’ya karşı alınan üst üste galibiyetlerin ardından, lider İngiltere ile iç sahada 1-1 berabere kaldılar. 3 maçtaki performansıyla kendisine 2. sırada yer bulan Ukrayna’da, yenilmezlik serisi son hafta İtalya deplasmanında son buldu. İtalya karşısında 2-1’lik dış saha mağlubiyeti yaşayan ve 2. sırayı rakibine kaptıran Ukrayna, İtalya ve Kuzey Makedonya ile aynı puana sahipken, liderin ise 6 puan gerisinde yer alıyor. Gruptan çıkma umutlarını koruyabilmek için bu hafta Kuzey Makedonya karşısında galibiyet arayacaklar.

Kuzey Makedonya Galibiyet Peşinde

Kuzey Makedonya, EURO 2024 yolunda en kritik sınavlardan birini verecek. EURO 2024 Elemeleri C Grubu’nda ilk 5 haftalık fikstürü 2 galibiyet, 2 mağlubiyet, 1 beraberlikle geride bırakan Blagoja Milevski’nin öğrencileri, 7 puanla yoluna devam ediyor. İtalya ve Ukrayna ile aynı puana sahip olan konuk ekip, liderin ise 6 puan gerisinde yer alıyor. Son hafta Malta’ya karşı deplasmanda 2-0’lık net bir galibiyete imza atan Kuzey Makedonya, grupta sadece Malta’ya karşı 2 maçta galip gelirken, diğer takiplerine üstünlük kuramadı. İlk maçta Ukrayna karşısında 2-0’lık üstünlüğünü koruyamayan ve sahadan 3-2’lik mağlubiyetle ayrılan Kuzey Makedonya’nın, gruptan çıkma umutlarını koruyabilmek için Ukrayna deplasmanında galibiyete ihtiyacı var.

Ukrayna – Kuzey Makedonya Maç Bilgileri

Ukrayna – Kuzey Makedonya Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport ve S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 16:00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Miejski Wroclaw Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Ukrayna’nın ilk 11’i Belli mi?

Ukrayna’nın muhtemel kadrosu: Pyatov, Kryvtsov, Mykolenko, Sydorchuk, Malinovsky, Yaremchuk, Tsygankov, Kovalenko, Karavayev, Yarmolenko.

Kuzey Makedonya’nın ilk 11’i Belli mi?

Kuzey Makedonya muhtemel kadrosu: Stole Dimitrievski, Visar Musliı, Ezgjan Alioski, Stefan Ristovski, Darko Velkoski, Aleksandar Trajkovski, Enis Bardhi, Darko Churlinov, Eljif Elmas, Stefan Spirovski, Bıjan Miovski.

İddaa Tahmini

Taraf bahsinin güç olduğu zorlu mücadelede, iki takımda EURO 2024 yolunda kader maçına çıkıyor. 2. sıra için mücadele veren ve aynı puana sahip olan tarafların ilk maçı gol düellosuna sahne olmuştu. Ukrayna ve Kuzey Makedonya’nın bir kez daha grupta karşılıklı gollere imza atacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.78

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 20.00

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Ukrayna iç sahada zorlanmadan kazandı. Ev sahibi en yakın rakiplerinde Kuzey Makedonya’ya karşı 2 golle galip gelmeyi başarırken, kalesinde ise gole geçir vermedi.