UEFA Euro 2024 iddaa tahminleri ve analizleri

Belçika İsveç İddaa Tahmini 16.10.2023

Belçika evinde İsveç‘i konuk edecek. EURO 2024 Elemeleri F Grubu‘nda 16 Ekim Pazartesi akşamı sahne alacak mücadele, S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 21:45’te naklen yayınlanacak.

Bets10, Belçika galibiyetine 1.72, beraberliğe 4.05, İsveç galibiyetine ise 5.10 oran belirlemiş durumda. Bets10 sitesinin takipçilerine sunduğu özel oran fırsatlarında ise Belçika – İsveç mücadelesinde 2.5 ÜST seçeneğini değerlendirerek, 10.00 oran kazanabilirsiniz. 100 TL yatırmanız halinde ise 20.00 oran kazanma şansına sahipsiniz.

Belçika Gruptan Çıkmayı Garantiledi

EURO 2024 Elemeleri F Grubu’nda galibiyetlerine hız kesmeden devam eden Belçika, son olarak konuk olduğu Avusturya deplasmanından 3-2’lik galibiyetle dönmeyi başarırken, EURO 2024 biletini cebine koydu. Domenico Tedesco ve öğrencileri, son 2 haftada liderlik koltuğunu korumak için mücadele edecek. Grupta sadece Avusturya’ya karşı iç sahada puan kaybı yaşayan Belçika, geri kalan 5 haftanın tamamından galip çıkmayı başardı. 5 galibiyet, 1 beraberlikle 16 puan toplamayı başaran ve liderlik koltuğunda oturan ev sahibi, en yakın rakibinin 3 puan üzerinde yoluna devam ediyor. 6 maç sonunda kalesinde sadece 3 gole izin veren ekip, rakip fileleri ise tam 16 kez havalandırmayı başardı. Avusturya karşısında fişi erken çeken ve ilk 60 dakikada rakibine 3-0’lık üstünlük kuran Belçika, bitime 12 dakika kalesinde gördüğü 2 gole rağmen, grupta üst üste 4. galibiyetini aldı.

İsveç Kazanmak Zorunda

EURO 2024 Elemeleri F Grubu’nda mücadele eden İsveç, gruptan çıkabilmek için son 3 haftanın tamamında kazanıp, en yakın rakibi Avusturya’nın puan kaybetmesini beklemek zorunda. Son hafta Avusturya karşısında büyük bir şansı tepen konuk ekip, taraftarı önünde 3-1’lik mağlubiyetten kurtulamadı ve 2. sıranın 7 puan gerisine düştü. Grupta sadece Estonya ve Azerbaycan’a karşı galip gelmeyi başarabilen İsveç, ilk 2 sırada yer alan Avusturya ve Belçika karşısında ise mağlubiyetlerden kurtulamadı. Bu hafta lidere deplasmanda konuk olacak olan Janne Andersson’un öğrencileri, dış sahada sadece en alt sıradaki Estonya’yı mağlup edebildi. 5 maç sonunda kalesini tam 8 gole kapatmayı başaramayan İsveç, rakip fileleri ise 11 kez havalandırabildi. Namağlup lider karşısında İsveç’in galibiyet şansı oldukça düşük.

Belçika – İsveç Maç Bilgileri

Belçika – İsveç Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Allianz Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Belçika'nın ilk 11’i Belli mi?

Belçika’nın muhtemel kadrosu: Thibaut Courtois, Toby Alderweireld, Jan Vertonghen, Timoth Castagne, Axel Witsel, Youri Tielemans, Leander Dendonecker, Yannick Carrasco, Kevin De Bruyne, Jeremy Doku, Lukaku.

İsveç’in ilk 11’i Belli mi?

İsveç’in muhtemel kadrosu: Robin Olsen, Martin Olsson, Victor Lindelöf, Ludwig Ausgustinsson, Joakim Nilsson, Viktor Claesson, Albin Ekdal, Emil Forsberg, Kristoffer Olsson, Dejan Kulusevski, Alexander Isak.

İddaa Tahmini

EURO 2024’e gitmeyi garantileyen Belçika’da şimdiki hedef ise lider olarak EURO 2024’e katılmak. İsveç cephesinde ise umutlar günden güne azalıyor. Deplasmanda kazanmaktan başka şansları yok. Kazanmak zorunda olan tarafların, mücadelede karşılıklı gollere imza atacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.71

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 20.00

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Deplasmanda erken bir golle öne geçmeyi başaran İsveç, üstünlüğünü sadece 16 dakika koruyabildi. İki takımda 90 dakika sonunda 1’er kez fileleri havalandırmayı başarırken, mücadeleden kazanan çıkmadı.