UEFA Euro 2024 iddaa tahminleri ve analizleri

Azerbaycan Avusturya Maç Tahmini 16.10.2023

16 Ekim Pazartesi akşamı S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 19:00’da canlı yayınlanacak olan EURO 2024 Elemeleri F Grubu mücadelesinde, Azerbaycan ile Avusturya karşı karşıya gelecek.

Betroad, Azerbaycan galibiyetine 9.80, beraberliğe 5.10, Avusturya galibiyetine ise 1.37 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 2.15, KGYOK 1.68 oran kazandırıyor.

Azerbaycan Mucize Peşinde

EURO 2024 Elemeleri F Grubu’nda ilk 4 haftanın tamamında puan kaybeden Azerbaycan, grupta ilk galibiyetini geçtiğimiz hafta en alt sırada yer alan Estonya’ya karşı deplasmanda aldı. İlk 4 haftadan sadece 1 puan çıkarabilen ev sahibi, son 3 haftaya girilirken yoluna 4 puanla devam ediyor. Puanlarını sadece Estonya’dan alabilen Giovanni De Biasi’nin öğrencileri, 5 maç sonunda kalesini 11 gole kapatmayı başaramazken, rakip fileleri ise 4 kez havalandırabildi. Bu hafta Avusturya karşısında kazanmaktan başka şansları yok. Rakibine ilk maçta 4-1’lik skorla kaybeden Azerbaycan en az 3 farkla kazanarak ikili averajı eşitlemek zorunda. Bu hafta bunu başarmaları halinde ise son 2 haftanın tamamında kazanıp, Avusturya’nın ise tüm maçlarında puan kaybı yaşamasını bekleyecekler. Gruptan çıkma şansları mucizelere kalan Azerbaycan, ilk 5 haftalık performansıyla güven vermekten uzak kaldı.

Avusturya Zirvenin Gerisine Düştü

EURO 2024 Elemeleri F Grubu’nda ilk mağlubiyetini alan Avusturya, bitime 2 hafta kala liderlik koltuğunu Belçika’ya kaptırdı. İlk 5 haftalık fikstürü 4 galibiyet, 1 beraberlikle geride bırakan Rangnick’in örğencileri, 13 puanla liderlik koltuğuna orak olmayı başardı. Belçika’ya deplasmanda kaybetmeyen konuk ekip, geçtiğimiz hafta iç sahada aldığı 3-2’lik mağlubiyetle, hem yenilmezlik sersini hem de liderlik koltuğunu kaybetti. Son 2 haftada 1 galibiyet, konuk ekibin gruptan çıkmayı garantilemesi için yeterli olacak. Liderlik için son haftaya kadar iyi bir mücadele eden Avusturya, sonunu getiremezken, EURO 2024 yolunda ise emin adımlarla devam ediyor. Azerbaycan’ı ilk maç iç sahada 4-1’lik skorla mağlup etmeyi başaran konuk ekip, deplasmanda da kazanarak, işini son haftaya bırakmak istemiyor.

Azerbaycan – Avusturya Maç Bilgileri

Azerbaycan – Avusturya Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 19.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Dalga Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Azerbaycan’ın 11’i Belli mi?

Azerbaycan’ın muhtemel kadrosu: Mahammadaliyev, Medvedev, Qarayev, Hüseynov, Salahli, Bayramov, Makhmudov, İbrahimli, Haghverdi, Ozobic, Ghorbani.

Avusturya’nın 11’i Belli mi?

Avusturya’nın muhtemel kadrosu: Heinz Lindner, Andreas Ulmer, Aleksandar Dragovic, Philipp Lienhart, Christpher Trimmel, Marcel Sabitzer, Louis Schaub, Marco Grüll, Nicolas Seiwald, Marko Arnautovic, Florian Grillitsch.

İddaa Tahmini

EURO 2024 Elemeleri F Grubu’nda ilk 5 hafta namağlup bir performans ortaya koyan, ilk mağlubiyetini ise lider Belçika karşısında yaşayan Avusturya, bu hafta Azerbaycan deplasmanında kazanarak, EURO 2024 biletini cebine koyacaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.21

Betroad Oranı: MS 2, Oran 1.37

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Marcel Sabitzer attı, Avusturya deplasmandan 3 puanla dönmeyi başardı. Konuk ekip 10 kişi kaldığı mücadeleden galibiyetle çıkarak, bu hafta bizleri yanıltmadı.