İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Chelsea Arsenal İddaa Tahmini 21.10.2023

İngiltere Premier Lig’de haftanın merakla beklenen maçı. Chelsea ile Arsenal’ın karşı karşıya geleceği mücadele saat 19.30’da başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından ekranlara gelecek.

Chelsea ile Arsenal zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Chelsea galibiyetinin 3.20, beraberlik tercihinin 3.60, Arsenal galibiyetinin ise 2.28 oran şeklinde açıldığını görüyoruz. Bets10 sitesinde bu maçın 2.5 ÜST oranının 30.00 oran olarak açıklandığını belirtelim.

Chelsea Moral Buldu 

Chelsea Premier Lig’de milli araya galibiyet ile girerek moral buldu. Turf Moor’da konuk oldukları Burnley’i 1-0 geriye düştükleri maçta 4-1 mağlup ettiler ve 3 puanı kaptılar. Bu sezon ilk kez üst üste 2 galibiyet alan Mauricio Pochettino’nun öğrencileri puanını 11 yaptı ve alt sıralardan kurtulmaya başladı. Chelsea bu hafta sonu ise Stamford Bridge’de Arsenal ile karşı karşıya gelecek. Londra derbisinde 3 puan hedefleyen Chelsea’nin bu sezon evinde sadece 1 galibiyeti var. Karşılaşma öncesinde Chelsea’de Romeo Lavia, Christopher Nkunku, Westley Fofana ve Ben Chilwell sakat olan isimler. 

Arsenal Zirve Takibinde 

Arsenal Premier Lig’de zirve takibini sürdürüyor. Milli maç arasından önceki hafta Emirates’de Manchester City ile karşı karşıya gelen Arsenal mücadeleyi 1-0 kazandı. Gabriel Martinelli’nin atığı tek golle 3 puanı alan Arsenal’da moraller yerinde. Premier Lig’de bu sezon namağlup serisini devam ettiren Mikel Arteta’nın öğrencileri üst üste 8 maçtır kaybetmiyor. Lider Tottenham ile de eşit puana sahip olan Arsenal bu hafta sonu Londra derbisinde Chelsea’nin konuğu olacak. Maç öncesinde Arsenal’da Jurrien Timber’ın sakatlığı sürüyor. 

Chelsea – Arsenal Maç Bilgileri

Chelsea – Arsenal Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.30’da başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Stamford Bridge Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Chelsea’de Romeo Lavia, Christopher Nkunku, Westley Fofana ve Ben Chilwell sakat olan isimler. Arsenal’da Jurrien Timber’ın sakatlığı sürüyor. 

Chelsea'nin ilk 11’i Belli mi?

Chelsea’nin muhtemel kadrosu: Robert Sanchez, Malo Gusto, Axel Disasi, Thiago Silva, Levi Colwill, Ben Chilwell, Enzo Fernandez, Conor Gallagher, Raheem Sterling, Carney Chukwuemeka, Nicolas Jackson

Arsenal'ın ilk 11’i Belli mi?

Arsenal’ın muhtemel kadrosu: Aaron Ramsdale, Ben White, Gabriel, Jurrien Timber, Kieran Tierney, Declan Rice, Emile Smith Rowe, Martin Ödegaard, Bukayo Saka, Gabriel Martinelli, Gabriel Jesus

İddaa Tahmini

Chelsea mili araya farklı bir galibiyet ile girdi. Turf Moor’da konuk oldukları Burnley’i 4-1 mağlup etmeyi başardılar. Son 2 maçını kazanarak geçen Chelsea üst sıra takibini devam ettiriyor. Arsenal ise yenilmezlik serisini devam ettiriyor. Milli araya Manchester City galibiyeti ile giren Arsenal puanını 20 yaptı. Lider Tottenham ile aynı puana sahipler. Londra derbisinde favori Arsenal ama kolay bir maç olmayacağını düşünmüyorum. Derbide gollü bir maç izleriz. Fileler en az 3 kez havalanır.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.68

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 30.00

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: 4 golün atıldığı maçta kazanan çıkmadı. Arsenal derbide 1 puanı zor kurtardı.