İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Sheffield United Manchester United İddaa Tahmini 21.10.2023

İngiltere Premier Lig’de Cumartesi gününün son maçı. Manchester United deplasmanda, Sheffield United’ın konuğu olacak. Mücadele saat 22.00’de başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından yayınlanacak.

Sheffield UnitedManchester United arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Sheffield United kazanır 6.60, beraberlik 4.80, Manchester United kazanır ise 1.50 olarak açıklanmış.

Sheffield United 8 Maçtır Kazanamıyor 

Sheffield United Premier Lig’de galibiyet hasretini sürdürüyor. Milli maç arasından önceki hafta sonu Craven Cottage’de Fulham’a konuk olan Sheffield United karşılaşmadan 3-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Premier Lig’de geride kalan 8 haftada sadece 1 puanı bulunan Paul Heckingbottom’un ekibinde kötü gidişat sürüyor. Son sıradalar ve teknik direktör Paul Heckingbottom adına tehlike çanları çalmaya devam ediyor. Bu hafta Bramall Lane’de konuk edecekleri Manchester United karşısında da işleri zor. Maç öncesinde Sheffield United’da Max Lowe, Tom Dabies, Daniel Jebbison, William Osula ve Rhys Davies sakat olan isimler. 

Manchester United 3 Puanı Kaptı 

Manchester United Premier Lig’de milli araya galibiyet ile giren takımlardan biriydi. Old Trafford’da konuk ettikleri Brentford’u 1-0 geriye düştükleri maçta 2-1 mağlup ettiler ve 3 puan alarak moral buldular. Premier Lig’de bu sezon 8 haftada sadece 12 puan toplayabilen Erik ten Hag’ın ekibinin orta sıralarda yer aldığını belirtelim. Şampiyonlar Ligi’nde ise grupta ilk 2 maçı puansız geçerek beklentileri karşılayamadılar. Manchester United bu hafta sonu ise Bramall Lane’de Sheffield United’ın konuğu olacak. Mücadele öncesinde Manchester United’da Aaron Wan Bissaka, Luke Shaw ve Lisandro Martinez’in sakatlıkları sürüyor. Japon Sancho ise kadro dışı. 

Sheffield United – Manchester United Maç Bilgileri

Sheffield United – Manchester United Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.00’de başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Bramall Lane Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sheffield United’da Max Lowe, Tom Dabies, Daniel Jebbison, William Osula ve Rhys Davies sakat olan isimler. Manchester United’da Aaron Wan Bissaka, Luke Shaw ve Lisandro Martinez’in sakatlıkları sürüyor. Japon Sancho ise kadro dışı. 

Sheffield United'ın 11’i Belli mi?

Sheffield United’ın muhtemel kadrosu: Wes Foderingham, George Baldock, Anel Ahmedhodzic, John Egan, Jack Robinson, Max Lowe, Chris Basham, Oliver Norwood, Ben Osborn, Bennie Traore, William Osula 

Manchester United'ın ilk 11’i Belli mi?

Manchester United’ın muhtemel kadrosu: Andre Onana, Diogo Dalot, Victor Lindelöf, Raphael Varane, Sergio Reguilon, Casemiro, Christian Eriksen, Scott McTominay, Bruno Fernandes, Rasmus Höjlund, Marcus Rashford

İddaa Tahmini

Sheffield United’da galibiyet hasreti sürüyor. Milli maç arasından önceki hafta yine puan kaybeden Sheffield United, Fulham deplasmanında 3-1 kaybetti. Üst üste 8 maçtır kazanamayan Sheffield United Premier Lig’de son sırada. Manchester United ise milli araya galibiyet ile girerek moral buldu. Old Trafford’da Brentford’u 2-1 ile geçtiler. Erik ten Hag’ın öğrencileri bu hafta Sheffield United deplasmanında da kazanarak haftayı 3 puan ile geçer.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.25

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.50

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Manchester United zorlandı ama kazanmayı başardı. Bramall Lane’de Sheffield United’ı 2-1 mağlup ettiler.