İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Aston Villa West Ham İddaa Tahmini 22.10.2023

İngiltere Premier Lig’de üst üste 4 maçtır kaybetmeyen Aston Villa iç sahada, West Ham’ı ağırlayacak. Mücadele saat 18.30’da başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından yayınlanacak.

Aston Villa ile West Ham zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Genzobet oranlarını ele alacak olursak Aston Villa galibiyetinin 2.02, beraberlik tercihinin 3.90, West Ham galibiyetinin ise 3.60 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Aston Villa’dan 1 Puan 

Aston Villa Premier Lig’de milli araya beraberlik ile giren takımlardan biriydi. Molineux Ground’da konuk oldukları Wolverhampton deplasmanından 1-1’lik beraberlik ile döndüler. Son haftalarda iyi sonuçlar almayı başaran Unai Emery’nin öğrencileri yenilmezlik serisini 4 maça çıkarttı. Premier Lig’de oynadıkları son 4 maçta 10 puan toplayarak dikkat çektiler. Lider Tottenham’ın sadece 4 puan gerisindeler bu hafta West Ham ile karşılaşacaklar. Maç öncesinde Aston Villa’da Tyrone Mings, Emiliano Buendia ve Jacob Ramsey sakat olan isimler. 

West Ham’da Hedef Üst Sıralar 

West Ham Premier Lig’de milli araya beraberlik ile girdi. İç sahada konuk ettikleri Newcastle United ile 2-2 berabere kaldılar. Rakibi karşısında 1-0 öne geçtiği maçta 2-1 geriye düşen Londra ekibi oyuna sonradan dahil olan Mohamed Kudüs’ün attığı golle mücadeleden 2-2’lik beraberlik ile ayrıldı ve 1 puanı aldı. Premier Lig’de oynadığı son 2 maçta 4 puan toplayan David Moyes’un öğrencileri bu hafta Aston Vella ile karşı karşıya gelecek. Maç öncesinde West Ham’da Aaron Creswell’in sakatlıkları devam ediyor. 

Aston Villa – West Ham Maç Bilgileri

Aston Villa – West Ham Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.30’da başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Villa Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Aston Villa’da Tyrone Mings, Emiliano Buendia ve Jacob Ramsey sakat olan isimler. West Ham’da Aaron Creswell’in sakatlıkları devam ediyor. 

Aston Villa'nın İlk 11'i Belli mi?

Aston Villa’nın muhtemel kadrosu: Emiliano Martinez, Lucas Digne, Tyrone Mings, Ezri Konsa, Matty Cash, Douglas Luiz, Boubacar Kamara, John McGinn, Moussa Diaby, Leon Bailey, Ollie Watkins

West Ham'ın ilk 11’i Belli mi?

West Ham’ın muhtemel kadrosu: Alphonse Areola, Emerson Palmieri, Nayef Aguerd, Kurt Zouma, Vladimir Coufal, Lucas Paqueta, Tomas Soucek, Said Benrahma, Pablo Fornals, Jarrod Bowen, Michail Antonio

İddaa Tahmini

Aston Villa milli araya Wolverhampton beraberliği ile girdi. Molineux Ground’da rakibi ile 1-1 berabere kaldılar. Son 4 maçta 10 puan toplayan Unai Emery’nin ekibi zirve takibini devam ettiriyor. West Ham ise iç sahada konuk ettiği Liverpool ile 2-2 berabere kaldı. Son 2 maçta 4 puan toplayarak moral buldular. Aston Villa taraftarı önünde iyi sonuçlar alan bir takım. Bu sahada oynadıkları son maçta Brighton’ı 6 golle geçtiler. Aston Villa kazanarak yoluna devam eder.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.70

Genzobet Oranı: MS 1, Oran 2.02

Maç Sonucu: 4-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Aston Villa net bir galibiyet aldı. West Ham’ı 4-1 ile geçtiler ve son 5 maçta tam 13 puan topladılar.