UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Brighton Ajax Maç Tahmini 26.10.2023

EXXEN platformundan 26 Ekim Perşembe akşamı Türkiye saati ile 22:00’de naklen yayınlanacak olan UEFA Avrupa Ligi B Grubu 3. hafta mücadelesinde, Brighton evinde Ajax‘ı konuk edecek.

Bets10, Brighton galibiyetine 1.35, beraberliğe 3.80, Ajax galibiyetine ise 8.70 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.37, 2.5 Alt 3.23 oran kazzandırıyor.

Brighton Toparlanmak İstiyor

Brighton cephesinde düşüş başladı. İngiltere Premier Lig’de sezona fırtına gibi bir giriş yapan Brighton, son 3 haftanın tamamında puan kaybetti. İlk 6 haftalık fikstüre 5 galibiyet, 1 mağlubiyetle damga vuran Roberto De Zerbi ve öğrencileri, son 3 haftadan sadece 1 puan çıkarabildi. Son olarak milli ara dönüşünde konuk oldukları Manchester City deplasmanından 2-1’lik mağlubiyetle döndüler. UEFA Avrupa Ligi’nde ise ev sahibi ilk haftadan itibaren etkili olamadı. İç sahada alınan 3-2’lik AEK Atina mağlubiyetinin ardından, Marsilya deplasmanından 2-2’lik beraberlikle döndüler. Marsilya karşısında 2-0 geriden gelerek beraberlik alan Brighton, grupta şuana kadar iyi bir hücum performansı sergilerken, savunmadaki hatalar 5 puan kaybedilmesine sebep oldu. Gruptan çıkma şansı azalan ev sahibi, Ajax karşısında galibiyet arayacak.

Ajax Göreve Maduro’yu Getirdi

Hollanda Eredivisie Ligi’nin küme düşme hattında yer alan Ajax, UEFA Avrupa Ligi B Grubu’ndan ise henüz galibiyet çıkaramadı. Ligde son 4 haftanın tamamında mağlup olan konuk ekip, ilk 3 hafta namağlup bir performans ortaya koyarken, son haftalardaki düşüşe milli arada çözüm bulamadı. Geçtiğimiz hafta Ultrecht deplasmanından mağlubiyetle döndüler.  UEFA Avrupa Ligi’nde ise üst üste beraberliklere imza attılar. Üst üste gelen kötü sonuçların ardından teknik adam değişikliğine giden ve göreve Hedwiges Maduro’yu getiren Ajax, yeni hocasıyla ilk sınavını Brighton deplasmanında verecek. Marsilya ve AEK Atina karşısında gollü beraberliklere imza atan konuk ekip, galibiyet hasretine yeni hocasıyla son vermek istiyor.

Brighton – Ajax Maç Bilgileri

Brighton – Ajax Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22:00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele AMEX Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Brighton cephesinde Solomon March, Julio Enciso ve Pervis Estupinan’ın sakatlıkları devam ediyor. Ajax takımında ise Geronimo Rulli’nin sakatlığı devam ediyor.

Brighton'ın İlk 11'i Belli mi?

Brighton’ın muhtemel kadrosu: Jason Steele, James Milner, Jan Paul van Hecke, Lewis Dunk, Pervis Estupinan, Pascol Gross, Mahmoud Dahoud, Solly March, Joao Pedro, Kaoru Mitoma, Danny Welbeck.

Ajax'ın ilk 11’i Belli mi?

Ajax’ın muhtemel kadrosu: Jay Gorter, Jorrel Hato, Gaston Avila, Josip Sutalo, Devyne Rensch, Steven Berghuis, Kenneth Taylor, Steven Bergwijn, Benjamin Tahirovic, Carlos Borges, Brian Brobbey.

İddaa Tahmini

UEFA Avrupa Ligi’nde henüz galibiyetle tanışmayan Brighton ve Ajax, ilk maçlar sona ererken kazanmak istiyor. Ligde de düşüşe geçen tarafların, bu zorlu süreçten çıkmak adına bu hafta iyi bir performans sergileyeceğini ve mücadelede skor üreteceğini düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.43

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.63

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Evinde kazanmayı başaran Brighton, Ajax’ karşı hem hücum hem de savunmada etkili oldu. 2 golle kazanan İngiliz ekibi, kalesinde ise 90 dakika boyunca gole geçit vermedi.