Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Borussia Dortmund Bayern Münih İddaa Tahmini 04.11.2023

Borussia Dortmund evinde Bayern Münih‘i konuk edecek. Almanya Bundesliga‘da 4 Kasım Cumartesi akşamı yaşanacak olan Der Klassiker heyecanı, Türkiye saati ile 20:30’da başlıyor. Dev maçın yayın ekranı beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1.

Betelli, Borussia Dortmund galibiyetine 3.70, beraberliğe 4.42, Bayern Münih galibiyetine ise 1.83 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.33, 2.5 Alt 3.25 olarak verilmiş.

Borussia Dortmund Derbiye Odaklandı

Almanya Bundesliga’da tm 11 yıldır şampiyonluk hasreti yaşayan Borussia Dortmund, geçtiğimiz sezon şampiyonluğu üzücü bir şekilde kaçırdı. Taraftarı önünde kazanamayan ve şampiyonluğu Bayern Münih’e kaptıran Edin Terzic ve öğrencileri, yeni sezona iddialı bir giriş yaptı. Geçen sezonki hayal kırıklığını çabuk unutan Sarı Siyahlılar, ilk 9 haftada namağlup bir performans sergiledi. 6 galibiyet, 3 beraberlikle 21 puan toplamayı başaran ve liderin 4 puan gerisinde yoluna devam eden Dortmund, bu hafta Der Klassiker’de galibiyet arayacak. Hafta içi Almanya DFB Kupası 2. Tur kapsamında Hoffenheim galibiyetine imza atan ve güven vermeye devam eden ev sahibi, sahasında Bayern Münih’i mağlup ederek, hem zirveye yaklaşmak hem de namağlup performansını sürdürmek istiyor.

Bayern Münih Seriyi Kaybetti

Almanya Bundesliga ve UEFA Şampiyonlar Ligi’nde yoluna namağlup devam etmeyi başaran Bayern Münih, Almanya DFB Kupası’nda mağlubiyetle döndü. 3. Lig ekiplerinden Saarbrücken karşısında tam 13 maç sonra mağlup oldu. Rotasyonlu bir kadroyla mücadele etmemesine karşın, yıldızlarıyla şok bir mağlubiyet yaşayan konuk ekipte, Der Klassiker öncesi moraller bozuk. Almanya Bundesliga’da geçtiğimiz hafta Darmstadt 98 karşısında 8-0’lık harika bir galibiyet alan Bayern Münih, 9 haftayı 7 galibiyet, 2 beraberlikle geride bıraktı. Lider ile arasındaki puan farkını 2’de tutmayı başaran Bavyera ekibi, yeniden rotasını Almanya Bundesliga’ya çevirdi. 9 maçta rakip fileleri 34 kez rakip fileleri havalandırmayı başaran Bayern, kalesinde ise 7 gole engel olamadı.

Borussia Dortmund – Bayern Münih Maç Bilgileri

Borussia Dortmund – Bayer Leverkusen Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından Türkiye saati ile 20.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Signal Iduna Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Dortmund takımında önemli bir eksik bulunmuyor. Bayern Münih’te ise Kimmich kart cezalısı. Goretzka, De Ligt, Upamecano ve Guerreiro’nun ise sakatlıkları devam ediyor.

Borussia Dortmund’un 11’i Belli mi?

Borussia Dortmund’un muhtemel kadrosu: Gregor Kobel, Marcel Sabitzer, Julian Ryerson, Nico Schlotterbeck, Mats Hummels, Felix Kalu Nmecha, Julian Brandt, Salih Özcan, Marco Reus, Niclas Füllkrug, Donyell Malen.

Bayern Münih’in 11’i Belli mi?

Bayern Münih’in muhtemel kadrosu: Sven Ulreich, Noussair Mazraoui, Alphonso Davies, Min-Jae Kim, Konrad Laimer, Jamal Musiala, Bouna Sarr, Serge Gnabry, Leroy Sane, Harry Kane, Kingsley Coman.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’nın namağlup takımlarından Dortmund ile Bayern Münih karşı karşıya gelecek. Der Klassiker’de kazanmak isteyen Dortmund ve Bayern Münih’in, 9 maçtır sürdürdüğü etkili futboluna derbide devam edecek ve dev maçın ilk yarısında iki takımda birbirlerine üstünlük kurmayı başaramayacaktır.

İddaa Oranı: İY 0, Oran 2.36

Betelli Oranı: İY 0, Oran 2.70

Maç Sonucu: 0-4

Maç Sonu Editör Yorumu: Bayern Münih derbiye harika performansıyla damga vurdu. İlk yarıda ezeli rakibine 2-0’lık üstünlük kurmayı başaran Tuchel ve öğrencileri, ikinci yarıda da tam 2 kez fileleri havalandırdı. Dortmund karşısında 4 golle kazanan Bayern Münih, kalesinde ise 90 dakika gole geçit vermedi.