Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Mainz 05 Leipzig İddaa Tahmini 04.11.2023

beIN CONNECT ve tivibu SPOR 2 ekranlarından 4 Kasım Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 17:30’da canlı yayınlanacak olan Almanya Bundesliga 10. hafta mücadelesinde, Mainz 05 ile Leipzig karşı karşıya gelecek.

Genzobet, Mainz 05 galibiyetine 5.40, beraberliğe 4.45, Leipzig galibiyetine ise 1.58 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.66, KGYOK 2.20 oran kazandırıyor.

Mainz 05 Galibiyetle Tanışmadı

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Mainz 05, Almanya Bundesliga’da ilk 9 haftanın tamamında puan kaybetti. Bo Svensson önderliğinde zor günler geçirmeye devam eden ev sahibi, Almanya DFB Kupası’nda da mağlup olmasına rağmen, teknik adam ısrarına devam ediyor. Ev sahibi ligde alınan 2-2’lik Bochum beraberliğinin ardından, Almanya DFB Kupası’nda Hertha Berlin deplasmanına konuk oldular ve alt ligde mücadele veren rakibi karşısında 3-0’lık mağlubiyetten kurtulamadılar. Uzun süredir ligin en zayıf halkası olarak yoluna devam eden Mainz 05, 9 hafta sonunda kalesini 24 gole kapatmayı başaramazken, rakip fileleri ise sadece 9 gol atabildi.

Leipzig Takibi Bırakmadı

Almanya Bundesliga’da yenilmezlik serisini 8 haftaya çıkarmayı başaran Leipzig, Almanya DFB Kupası’na ise 2. Tur mağlubiyetiyle veda etti. Marco Rose ve öğrencileri, ligde geçtiğimiz hafta Köln karşısında 6-0’lık galibiyete imza attı. Son 8 hafta 6 galibiyet, 2 beraberlikle 20 puan toplamayı başaran konuk ekibin, liderin 5 puan gerisinde kaldığını söyleyelim. Ligin 5. sırasında yoluna devam eden Leipzig, Almanya DFB KUpası 2. Tur kapsamında ise Wolfsburg engeline takıldı ve 1-0’lık mağlubiyetle kupa serüvenine veda etti. Ligde etkisini sürdürmek isteyen Leipzig, bu hafta Mainz 05 karşısında galibiyet arayacak. Ligin en zayıf halkasına karşı 3 puan arayacak olan konuk ekip, 9 maçta rakip fileleri tam 25 kez havalandırmayı başarırken, kalesinde ise sadece 7 gole engel olamadı. Ligde iyi performanslarıyla dikkat çeken Leipzig, deplasmanda galibiyetin favorisi.

Mainz 05 – Leipzig Maç Bilgileri

Mainz 05 – Leipzig Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ve tivibu SPOR 2 ekranlarından Türkiye saati ile 17.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Opel Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Mainz 05 cephesinde ise Hanche-Olsen, Philipp Mwene ve Nelson Weiper’in sakatlıkları bulunuyor. Leipzig’de ise Daniel Olmo, El Chadaille Bitshiabu ve Willi Orban’ın sakatlığı devam ediyor.

Mainz 05’in 11’i Belli mi?

Mainz 05’in muhtemel kadrosu: Finn Dahmen, Danny da Costa, Edimilson Fernandes, Stefan Bell, Anton Stach, Dominik Kohr, Tom Kraußi, Aaron Martin, Maxim Leitsch, Ajorque Ludovic, Marcus Ingvartsen.

Leipzig’in 11’i Belli mi?

Leipzig’in muhtemel kadrosu: Janis Blaswich, Mohamed Simakan, Castello Lukeba, David Raum, Xavi Simons, Emil Forsberg, Kevin Kampl, Xaver Schlager, Yussuf Poulsen, Lois Openda,Timo Werner.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da son 8 haftaya namağlup performansıyla damga vuran takımlar arasında yer alan Leipzig, galibiyetlerine tam gaz devam edecek ve ligin en alt sırasında yer alan Mainz 05 karşısında galibiyetlerine devam edecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.39

Genzobet Oranı: MS 2, Oran 1.58

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Mainz 05 iç sahada Phillip Tietz ve Leandro Barreiro Martins’in golleriyle kazanırken, Leipzig’e maç boyunca gol şansı tanımadı. Ev sahibi harika bir performansla galip gelerek, Almanya Bundesliga’da bu hafta bizleri yanılttı.