Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Union Berlin Eintracht Frankfurt Maç Tahmini 04.11.2023

Almanya Bundesliga‘da 10. hafta heyecanı yaşanırken, Union Berlin sahasında Eintracht Frankfurt‘u konuk edecek. 4 Kasım Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 17:30’da sahne alacak mücadele, beIN CONNECT ekranlarından canlı yayınlanacak.

Genzobet, Union Berlin galibiyetine 2.55, beraberliğe 3.28, Frankfurt galibiyetine ise 2.90 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.11, 2.5 Alt 1.76 oran kazandırıyor.

Union Berlin Galibiyeti Unuttu

Almanya Bundesliga’da son 6 haftanın tamamına mağlup olan Union Berlin, mağlubiyetlerine UEFA Şampiyonlar Ligi ve Almanya DFB Kupası’nda devam etti. Sezona iddialı bir giriş yapan ve ilk 2 haftadan 8 golle 6 puan toplamayı başaran Urs Fischer’in öğrencileri, son 6 haftada mağlubiyetlerden kurtulamadı. Son olarak geçtiğimiz hafta Werder Bremen deplasmanından 2-0’lık mağlubiyetle döndüklerini belirtelim. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise ilk 3 haftadan puan çıkaramadılar. Hafta içi fikstüründe Almanya DFB Kupası 2. Tur kapsamında Sttutgart deplasmanına konuk olurken, mücadeleden 1-0’lık mağlubiyetle ayrıldılar.  Maç kazanmayı unutan ev sahibi, galibiyet adına güven vermekten çok uzakta.

Eintracht Frankfurt Lige Galibiyetle Döndü

Dino Toppmöller ve öğrencileri, Almanya Bundesliga’da son 3 hafta namağlup bir performans sergilerken, ilk 9 haftada ise sadece Wolfsburg’a karşı deplasmanda mağlup oldu. 9 haftayı 14 puanla geride bırakan konuk ekip, kendisine 7. sırada yer buldu. Almanya DFB Kupası’nda ise yoluna devam eden Frankfurt, 2. Tur kapsamında geçtiğimiz hafta Viktoria Köln’ü mağlup etti. Son haftalarda iyi performanslarıyla dikkat çeken konuk ekibin, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde ise son hafta kazanarak, ilk 3 maçlık fikstürden 6 puan çıkardığını söyleyelim. 3 kulvarda birden yükselen bir performans grafiğiyle karşımıza çıkan Frankfurt, bu hafta Union Berlin karşısında galibiyet arayacak.

Union Berlin – Eintracht Frankfurt Maç Bilgileri

Union Berlin – Frankfurt Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 17.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Alte Forsterei Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Union Berlin takımında David Fofana ve Rani Khedira’nın kart cezaları bulunuyor. Alexander Schwolow ve Andras Schafer’in ise sakatlıkları bulunuyor. Frankfurt cephesinde ise Sebastian Rode ve Mario Götze’nin sakatlıkları devam ediyor.

Union Berlin’in 11’i Belli mi?

Union Berlin’in muhtemel kadrosu: Frederik Ronnow, Danilho Doekhi, Diogo Leite, Leonardo Bonucci, Robin Gosens, Christopher Trimmel, Alex Kral, Lucas Tousart, Kevin Volland, Sheraldo Becker, Kevin Behrens.

Eintracht Frankfurt'un 11’i Belli mi?

Eintracht Frankfurt’un muhtemel kadrosu: Jens Grahl, Robin Koch, Lucas Melo, William Pacho, Ellyes Skhiri, Kristijan Jakic, Fares Chaïbi, Eric Dina, Aurelio Buta, Omar Marmoush, Hugo Larsson.

İddaa Tahmini

Frankfurt, milli ara dönüşü 3 kulvarda birden sergilediği futbolla güven vermeyi başardı. Lige kupa galibiyetiyle moralli dönen Frankfurt, kazanmaya son haftaların en zayıf halkalarından Union Berlin karşısında devam edecek ve deplasmanda 3 puanı cebine koyacaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.45

Genzobet Oranı: MS 2, Oran 2.90

Maç Sonucu: 0-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Frankfurt deplasmanda Omar Marmoush’un 2, Nacho Ferri’nin tek golüyle kazandı. Konuk ekip 3 golle 3 puanı alırken, zor günler geçiren Union Berlin’e gol şansı vermedi. Kazananları tebrik ederiz.