UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Atalanta Sturm Graz İddaa Tahmini 09.11.2023

UEFA Avrupa Ligi D Grubu‘nun lideri Atalanta, 9 Kasım Perşembe akşamı sahasında Sturm Graz‘ı konuk edecek. Türkiye saati ile 23:00’te sahne alacak mücadele, EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.

Genzobet, Atalanta galibiyetine 1.31, beraberliğe 5.80, Sturm Graz galibiyetine ise 10.50 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.57, 2.5 Alt 2.48 oran kazandırıyor.

Atalanta Mağlubiyete Yer Vermedi

UEFA Avrupa Ligi D Grubu’nun namağlup lideri Atalanta, 3 haftalık fikstürü 7 puanla geride bıraktı. Gian Piero Gasperini ve öğrencileri, iç sahada aldığı 2-0’lık Rakow galibiyetinin ardından, deplasmanda Sporting CP’yi 2-1’lik skorla mağlup etmeyi başardı. Gruba iddialı bir giriş yapan ev sahibi, yenilmezlik serisini Sturm Graz deplasmanında 2-2’lik beraberlikle sürdürdü. En yakın rakibinin 3 puan üzerinde yoluna devam eden Atalanta, 3 maçta 2 gol ortalamasıyla mücadele etti. İtalya Serie A Ligi’nde ise haftayı İnter mağlubiyetiyle kapattılar. Genoa ve Empoli karşısında gol yemeden üst üste galibiyetler alan ev sahibi, lider karşısında ise 2-1’lik mağlubiyetten kurtulamayarak, ligin 5. sırasına kadar geriledi. Avrupa etkisine devam etmek isteyen Atalanta, Sturm Graz’ı sahasında konuk edecek.

Sturm Graz 10 Kişiyle Kaybetmedi

Avusturya temsilcisi Sturm Graz, UEFA Avrupa Ligi D Grubu’nun lideri Roma’dan 1 puan almayı başarırken, 3 maç sonunda puanını  4’e yükseltti ve gruptan çıkma iddiasını sürdürdü. Chritstian Ilzer ve öğrencileri, ilk hafta alınan Sporting CP beraberliğinin ardından, Rakow karşısında kazanıp, Roma ile berabere kaldı. 3 maç sonunda rakip fileleri 4 kez rakip fileleri havalandırmayı başaran konuk ekip, kalesinde ise 4 gol gördü. Avusturya Bundesliga’da ise Sturm Graz’ın ilk 11 hafta namağlup bir performans sergileyerek liderlik koltuğuna oturduğunu belirtelim. Son 2 haftada gelen üst üste mağlubiyetler, liderlik koltuğunun kaybedilmesine neden oldu. Son 2 haftalık lig fikstürünü Austiria Wien ve LASK Linz mağlubiyetleriyle geride bıraktıklarını belirtelim. Bu kez Atalanta karşısına deplasmanda konuk olacak olan Sturm Graz’ın, işinin oldukça zor olduğunu belirtelim.

Atalanta – Sturm Graz Maç Bilgileri

Atalanta – Sturm Graz Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 23.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Azzurri d’Italia Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Atalanta takımında önemi bir eksik bulunmuyor. Sturm Graz cephesinde ise Stefan Hierlander’in sakatlığı devam ediyor.

Atalanta’nın 11’i Belli mi?

Atalanta’nın muhtemel kadrosu: Juan Musso, Berat Djimsiti, Rafael Toloi, Matteo Ruggeri, Davide Zappacosta, Giorgio Scalvini, Charles De Ketelaere, Ederson, Marten de Roon, Teun Koopmeiners, Ademola Lookman.

Sturm Graz'ın 11’i Belli mi?

Sturm Graz’ın muhtemel kadrosu: Kjell Scherpen, Amadou Dante, Gregory Wüthrich, David Affengruber, Jusuf Gazibegovic, Manprit Sarkaria, Jon Gorenc Stankovic, Alexander Prass, Otar Kiteishvili, William Boving, Szymon Wlodarczyk.

İddaa Tahmini

UEFA Avrupa Ligi’nde bu sezon iyi performanslar sergileyen Atalanta, Gasperini yönetiminde 3 maçtan 7 puanla çıktı. Rakibinden deplasmanda 1 puan almayı başaran Atalanta, iç sahada ise Sturm Graz’ı mağlup etmeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.12

Genzobet Oranı: MS 1, Oran 1.31

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Mücadelede skoru belirleyen isim Berat Djimsiti oldu. Ev sahibi Atalanta namağlup performansını iç sahada galibiyetle taçlandırırken, Sturm Graz golcülerine geçit vermedi. Kazananları tebrik ederiz.