sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 17.11.2023

İddaa fikstüründe 17 Kasım Cuma akşamı yer alan mücadeleleri, kupon olarak hazırladık. EURO 2024 Elemeleri C Grubu’nda sahne alacak maçlarla kazanmanızı dileriz.

İtalya – Kuzey Makedonya: KGVAR, 2.32 (iddaa) – 2.65 (Bets10) ; EURO 2024 Elemeleri C Grubu’nda son 2 haftaya girilirken, gruptan çıkma umutları devam eden İtalya ile Kuzey Makedonya karşı karşıya gelecek. Mücadele 17 Kasım Cuma akşamı saat 22:45’te başlarken, S Sport ve S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak. İngiltere deplasmanından 3-1’lik mağlubiyetle dönen İtalya, EURO 2024 Elemeleri C Grubu’nda işini zora soktu. İlk 6 haftayı 3 galibiyet, 2 mağlubiyet, 1 berberlikle geride bırakan Luciano Spalletti’nin öğrencileri, 10 puanla 3. sırada yer aldı. Lider İngitlere’ye hem iç sahada hem de deplasmanda mağlup olmaktan kurtulamayan İtalya, zirvenin 6 puan gerisine düştü. Liderlik şansı kalmayan ve son 2 haftada 2. sıra için mücadele verecek olan ev sahibi, 2. sıra için Kuzey Makedonya ve Ukrayna ile mücadele edecek. Kuzey Makedonya deplasmanından golsüz beraberlikle dönen İtalya, iç sahaya galibiyet parolasıyla çıkıyor. 6 maçta rakip fileleri 11 kez havalandıran ev sahibi, kalesinde ise 7 gole engel olamadı. Göreve EURO 2024 Elemelerinde gelen Spalletti iel gruptan çıkmayı hedefleyen İtalya, iç saha avantajıyla galibiyet peşinde olacak. EURO 2024 Elemeleri C Grubu’nda bitime 2 hafta kala İtalya deplasmanına konuk olacak olan Kuzey Makedonya’nın, kazanmaktan başka çaresi kalmadı. Blagoja Milevski v öğrencileri, ilk 6 haftalık fikstürü 2 galibiyet, 1 berberlik, 3 mağlubiyetle geride bıraktı ve 7 puanla 3. sırada kendisine yer buldu. Liderlik umutları tamamen sona eren Kuzey Makedonya, 2. sıradan ise 6 puan uzaklıkta yer alıyor. Son 2 haftada mucize arayacaklarını söyleyebiliriz. 2 maçını da kazanarak, rakiplerinin puan kaybetmesini beklemek zorunda kalan Kuzey Makedonya, grupta sadece Malta’ya hem iç sahada hem de deplasmanda üstünlük kurarken geri kalan tüm maçlarında puan kayıplarına engel olamadı. Maç kazanmakta fazlasıyla zorlanan Kuzey Makedonya, iç sahada golsüz berabere kaldığı rakibi karşısına 3 puan parolasıyla çıkıyor. EURO 2024 hayalleri devam eden İtalya ve Kuzey Makedonya, son 2 haftadan galibiyetle çıkmak zorunda. Gruptan çıkmak isteyen ve kader maçlarından birine çıkacak olan iki takımında, ilk maçın aksine bu hafta skor üretmeyi başaracağını düşünüyoruz. Mücadelede tercihimiz Karşılıklı Gol Var seçeneği.

İngiltere – Malta: MS 1 (-3), 1.39 (iddaa) – 1.63 (Bets10) ; S Sport Plus ekranlarından 17 Kasım Cuma akşamı Türkiye saati ile 22:45’te canlı yayınlanacak olan EURO 2024 Elemeleri C Grubu mücadelesinde, İngiltere ile Malta karşı karşıya gelecek. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan İngiltere, Gareth Southgate yönetiminde EURO 2024 biletini cebine koydu. EURO 2024 Elemeleri C Grubu’nda ilk 6 haftayı 5 galibiyet, 1 beraberlikle geride bırakan İngiltere, namağlup performansıyla bitime 2 hafta kala gruptan çıkmayı başarırken, 16 puanla liderlik koltuğunda oturmaya devam etti. Son 2 hafta Malta ve Kuzey Makedonya karşısında liderlik koltuğunu korumak isteyen ev sahibi, 6 maçta rakip fileleri 19 kez havalandırmayı başarırken, kalesinde ise 3 gole engel olamadı. Harry Kane ve Bukayo Saka ikilisi gruba attığı gollerle damga vururken, ev sahibi skor üretmekte zorlanmadı. Grubu domine etmeyi başaran İngiltere, bu hafta deplasmanda 4-0’lık skorla mağlup etmeyi başardığı Malta’yı sahasında konuk edecek. Liderlik koltuğundaki yerini korumak isteyen ev sahibi, grupta son sınavını İtalya’ya karşı iç sahada verirken, karşılaşmadan 3-1’lik galibiyetle ayrıldı. EURO 2024 Elemeleri C Grubu’nda son haftaya giren Malta, çıktığı tüm maçlarda mağlup olarak, grubun averaj takımı haline geldi. Michele Marcolini ve öğrencileri, 7 haftanın tamamında mağlup olurken, kalesini 18 gole kapatamayıp, rakip filelere ise sadece 2 gol göndermeyi başarabildiler. İtalya deplasmanından aldıkları 4-0’lık yenilginin ardından, iç sahada konuk ettikleri Ukrayna karşısında ise 3-1’lik mağlubiyetten kurtulamadılar. Savunmada önemli zafiyetler gösteren Malta, grupta İngiltere, İtalya, Ukrayna ve Kuzey Makedonya’ya karşı hücum hattında aynı etkisiz performansı gösterdi. Son sınavını İngiltere deplasmanında verecek olan Malta, haftalar öncesinde gruptan çıkma umutlarını kaybetmesine karşın, gruba galibiyetle veda etmek istiyor. Liderlik savaşı veren İngiltere karşısında işleri oldukça zor. EURO 2024 Elemeleri C Grubu’nu namağlup performansıyla domine etmeyi başaran İngiltere, liderlik koltuğunu bırakmıyor. Gruptan çıkmayı garantileyen İngiltere, son 2 haftada liderliğini sürdürmek için sahada olacak. İngiltere’nin grubun zayıf halkası Malta karşısında zorlanmadan kazanacağını düşünüyoruz.

Toplam İddaa Oranı: 3.22

Bets10 Bahis Oranı: 4.31