İddaa Tahminleri ve Analizleri

Almanya Türkiye İddaa Tahmini 18.11.2023

Hazırlık maçında, Almanya ile Türkiye kozlarını paylaşacak. Mücadeleyi saat 22.45’de TRT 1 kanalından canlı olarak takip edebilirsiniz.

Almanya ve Türkiye arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Almanya kazanır 1.42, beraberlik 5.00, Türkiye kazanır ise 6.50 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde bu maçın 2.5 ÜST tercihine 20.00 orandan bahis yapabilirsiniz.

Almanya Favori Taraf

Almanya bildiğimiz gibi EURO 2024’e ev sahipliği yapacak. Uzun bir zamandır resmi maç oynamıyorlar. Nagelsmann’ın göreve gelişinden bu yana 2 hazırlık maçı oynayan Almanya, Eylül ayında ABD ve Meksika ile karşı karşıya gelmişti. ABD karşısında 3-1 kazanan Panzerler, Meksika ile de 2-2 berabere kaldı. Nagelsmann’ın göreve gelmesiyle en azından üstündeki ölü toprağını attılar diyebiliriz. Ekim ayında ise Türkiye ve Avusturya ile karşılaşacaklar. Türkiye karşısında maçın favorisi olarak gösterilen Almanya’da eksik bulunmuyor.

Türkiye EURO 2024 Yolcusu

Türkiye’de moraller yerinde. Vincenzo Montella’nın göreve gelişiyle müthiş bir hava yakalayan Milliler, EURO 2024 Elemeleri grubunda oynadığı son 2 maçını kazanarak geçti. Hırvatistan deplasmanında 1-0, Letonya karşısında ise 4-0 kazanan Türkiye gruptan çıkmayı garantiledi. EURO 2024 bileti almayı başaran Türkiye grubun son maçında Galler’e konuk olacak ama bu maç öncesinde Almanya ile hazırlık maçında karşı karşıya gelecekler. Türkiye’de karşılaşma öncesinde Cengiz Ünder’in kadrodan çıkartıldığını belirtelim.

Almanya – Türkiye Maç Bilgileri

Almanya – Türkiye Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.45’de başlayacak ve TRT 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Berlin Olimpiyat Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Almanya'nın İlk 11'i Belli mi?

Almanya’nın muhtemel kadrosu: Marc Andre Ter Stegen, Antonio Rüdiger, Niklas Süle, Nico Schlotterbeck, David Raum, Joshua Kimmich, Pascal Gross, Florian Wirtz, Jamal Musiala, İlkay Gündoğan, Thomas Müller

Türkiye'nin ilk 11’i Belli mi?

Türkiye’nin muhtemel kadrosu: Mert Günok, Ferdi Kadıoğlu, Samet Akaydın, Abdülkerim Durmaz, Cenk Özkaçar, İsmail Yüksek, Salih Özcan, Hakan Çalhanoğlu, İrfan Can Kahveci, Kerem Aktürkoğlu, Barış Alper Yılmaz

İddaa Tahmini

Almanya bildiğimiz gibi EURO 2024’e ev sahipliği yapacak. Bu sebeple eleme maçları oynamıyorlar. Ekim ayında 2 hazırlık maçı oynayan Julian Nagelsmann’ın ekibi ABD ve Meksika maçlarında mağlup olmadı. ABD engelini 3-1 ile geçtiler ve Meksika ile de 2-2 berabere kaldılar. Türkiye ise grupta bitime 1 maç kala EURO 2024 bileti almayı garantiledi. Hırvatistan ve Letonya galibiyetleri ile Montella yönetiminde iyi bir çıkış yakaladılar. Almanya ile oynanacak hazırlık maçının ardından 3 gün sonra Galler’e konuk olacaklar. Türkiye’nin iyi bir sınav vermesini bekliyorum. Bol gollü bir karşılaşma izleriz. Tercihim 2.5 gol üstü. 

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.34

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 20.00

Maç Sonucu: 2-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Türkiye hazırlık maçında sürpriz yaptı. Almanya’yı deplasmanda 3-2 mağlup ederek dikkat çektiler.