UEFA Euro 2024 iddaa tahminleri ve analizleri

İspanya Gürcistan İddaa Tahmini 19.11.2023

EURO 2024 Elemeleri A Grubu lideri İspanya, 19 Kasım Pazar akşamı sahasında Gürcistan‘ı konuk edecek. Türkiye saati ile 22:45’te sahne alacak mücadele, S Sport Plus ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Bets10, İspanya galibiyetine 1.08, beraberliğe 11.00, Gürcistan galibiyetine ise 46.00 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 3.00, KGYOK 1.38 oran kazandırıyor.

İspanya 5 Haftadır Kazanıyor

EURO 2024 Elemeleri A Grubu’nda son haftaya lider girmeyi başaran İspanya, son 5 haftanın tamamından galip çıkmayı başarırken, 7 maç sonunda ise 6 galibiyet, 1 mağlubiyete imza attı. Grubu domine etmeyi başaran Luis de la Fuente’nin öğrencileri, sadece İskoçya deplasmanında mağlup olurken, iç sahada en yakın rakibine karşı aynı skorla galip gelerek, 2’li averajda rakibini yakaladı. Son hafta Gürcistan karşısına çıkacak olan Matadorlar, en yakın rakibinin 2 puan üzerinde son haftaya lider giriyor. EURO 2024’e gitmeyi garantileyen İspanya, lider olarak gitmek istiyor. 7 maçta rakip fileleri tam 22 kez havalandırmayı başaran ev sahibi, kalesinde ise sadece 4 gole izin verdi. Gürcistan deplasmanından 7-1’lik galibiyetle çıkmayı başaran İspanya, tekrar galibiyetin mutlak favorisi.

Gürcistan Sürpriz Peşinde

EURO 2024 Elemeleri A Grubu’nun son haftasında lider İspanya’ya deplasmanda konuk olacak olan Gürcistan, haftalar öncesinden EURO 2024 hayallerine veda etmek zorunda kaldı. İspanya ve İskoçya’ya yetişmeyi başaramayan konuk ekip, 7 maçtan 2 galibiyet, 2 beraberlik, 3 mağlubiyetle 8 puan toplayabildi. 7 maçın 6’sında skor üreten Willy Sagnol’un öğrencileri, toplamda ise 11 gole imza attı. Son 2 haftada prestij mücadelesi vermesine karşın Güney Kıbrıs’a karşı iç sahada 4-0’lık galibiyet alıp, ardından iç sahada İskoçya ile 2-2 berabere kaldılar. 2 maçtır mağlubiyete yer vermeyen konuk ekip, hayallerine veda etmesine karşın lider karşısında sürpriz arayacak. İlk maçta İspanya’ya karşı 7-1’lik hezimet yaşadıklarını belirtelim.

İspanya – Gürcistan Maç Bilgileri

İspanya – Gürcistan Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Türkiye saati ile 22:45’te başlarken, S Sport Plus ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Olimpico de Sevilla Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

İspanya'nın ilk 11’i Belli mi?

İspanya’nın muhtemel kadrosu: Unai Simon, Pau Torres, Hugo Guillamon, Jose Luis Gaya, Dani Carvajal, Pedri, Rodri, Corlos Soler, Ferran Torres, Ansu Fati, Alvaro Morata.

Gürcistan'ın ilk 11’i Belli mi?

Gürcistan’nın muhtemel kadrosu: Giorgi Loria, Otar Kakabadze, Guram Kashia, Irakli Azarovi, Anzor Mekvabishvili, Saba Lobjanidze, Nika Kvekveskiri, Heorhii Tsitaishvili, Davit Khotcholava, Khvicha Kvaratskhelia, Budu Zivzivadze.

İddaa Tahmini

EURO 2024 Elemeleri A Grubu’nda son haftaya lider girmeyi başaran ve son 5 maçının tamamını kazanan İspanya, grupta son maçını kazanarak, liderliğini korumak istiyor. Deplasmanda rakibini zorlanmadan mağlup eden İspanya, iç sahada da rahat bir galibiyet alacaktır.

İddaa Oranı: MS 1 (-2), Oran 1.72

Bets10 Oranı: MS 1 (-2), Oran 1.80

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollere ev sahipliği yapan mücadelede, kazanan İspanya oldu. Ev sahibi 3 golle rakibine üstünlük kurmayı başarırken, Gürcistan ise deplasmanda 1 gol bulabildi. İspanya’nın iç sahada daha rahat bir galibiyet almasını bekliyorduk.