İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Brentford Arsenal İddaa Tahmini 25.11.2023

İngiltere Premier Lig’de zirve takibini devam ettiren Arsenal deplasmanda, Brentford ile karşılaşacak. Mücadeleyi saat 20.20’da Beın Sports 3 kanalından takip edebilirsiniz.

BrentfordArsenal arasında oynanacak olan karşılaşmanın Mobilhahis oranları şu şekilde. Brentford kazanır 4.35, beraberlik 3.85, Arsenal kazanır ise 1.85 olarak açıklanmış. 

Brentford Orta Sıralarda

Brentford Premier Lig’de orta sıralarda yer alıyor. Milli maç arasından önceki hafta Anfield’da Liverpool’a konuk olan Thomas Frank’ın öğrencileri karşılaşmadan 3-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Bu yenilginin ardından Premier Lig’de 3 maçlık galibiyet serileri de sona ermiş oldu. Geride kalan 12 haftada 4 galibiyeti bulunan ve 16 puan toplayan Brentford bu hafta sonu Arsenal ile karşı karşıya gelecek. İç sahada oynadığı son 2 maçını kazanan ve 6 gol bulan Brentford bu hafta Arsenal karşısında da sürpriz arayacak. Maç öncesinde Brentford’da Kevin Schade, Rico Henry ve Josh Dasilva sakat. Ivan Toney ise cezalı.

Arsenal Zirve Takibinde

Arsenal Premier Lig’de zirve takibini sürdürüyor. Milli maç arasından önceki hafta Emirates’de Burnley’i konuk eden Arsenal mücadeleden 3-1’lik galibiyet ile ayrılmayı başardı. Bu galibiyet ile bir önceki hafta alınan Newcastle United mağlubiyetini unutturmuş oldular. Bu hafta sonu Manchester City ile Liverpool karşı karşıya gelecek. Arsenal’ın zirve takibi açısından puan kaybı yaşamaması son derece önemli diyebiliriz. Brentford deplasmanına konuk olacak Arsenal’da Thomas Partey ve Jurrien Timber’ın sakatlıkları bulunuyor. Fabio Vieira’nın ise kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Brentford – Arsenal Maç Bilgileri

Brentford – Arsenal Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.30’da Beın Sports kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Brentford Community Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Brentford’da Kevin Schade, Rico Henry ve Josh Dasilva sakat. Ivan Toney ise cezalı. Arsenal’da Thomas Partey ve Jurrien Timber’ın sakatlıkları bulunuyor. Fabio Vieira’nın ise kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Brentford'un ilk 11’i Belli mi?

Brentford’un muhtemel kadrosu: Mark Flekken, Aaron Hickey, Nathan Collins, Ethan Pinnock, Kristoffer Ajer, Rico Henry, Mathias Jensen, Christian Norgaard, Vitaly Janelt, Bryan Mbuemo, Yoane Wissa

Arsenal'ın ilk 11’i Belli mi?

Arsenal’ın muhtemel kadrosu: Aaron Ramsdale, Ben White, Gabriel, Jurrien Timber, Kieran Tierney, Declan Rice, Emile Smith Rowe, Martin Ödegaard, Bukayo Saka, Gabriel Martinelli, Eddie Nketiah

İddaa Tahmini

Brentford 3 maç aradan sonra mağlubiyet yaşadı. Anfield’da konuk oldukları Liverpool’a 3-0 kaybettiler. 3 maçlık galibiyet serisi sona eren Thomas Frank’ın ekibi bu hafta Arsenal’ı konuk edecek. Arsenal ise Premier Lig’de milli araya galibiyet ile girdi. İç sahada konuk ettikleri Burnley’i 3-1 mağlup ettiler ve moral buldular. Bu hafta Brentford deplasmanında da favori taraflar. Arsenal zor da olsa kazanır ve zirve takibini devam ettirir. 

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.55

Mobilbahis Oranı: MS 2, Oran 1.85

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Arsenal tek golle kazandı. Brentford’u deplasmanda Havertz’in golüyle 1-0 mağlup ederek 3 puanı kaptılar.