İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Sheffield United Bournemouth İddaa Tahmini 25.11.2023

İngiltere Premier Lig’de alt sıraları yakından ilgilendiren bir karşılaşma. Bournemouth deplasmanda, Sheffield United’ın konuğu olacak. Mücadeleyi saat 18.00’de Beın Connect sitesinden izeyebilirsiniz.

Sheffield United ve Bournemouth arasında oynanacak olan karşılaşmanın Hovarda oranları şu şekilde verilmiş. Sheffield United kazanır 3.15, beraberlik 3.65, Bournemouth kazanır ise 2.28 olarak açıklanmış.

Sheffield United Düşme Hattında

Sheffield United Premier Lig’de son 2 maçta aldığı sonuçlar ile dikkat çekmeyi başardı diyebiliriz. 3 hafta önce Bramall Lane’de Wolverhampton’ı konuk eden Sheffield United mücadeleden 2-1’lik galibiyet ile ayrılmıştı. Bu galibiyet ile Premier Lig’de bu sezon ilk kez 3 puan sevinci yaşadılar. Ardından ise AMEX’de konuk oldukları Brighton’dan puan almayı başaran Paul Heckingbottom’un ekibi rakibi ile 1-1 berabere kalmıştı. Son 2 maçta 4 puan toplayan Sheffield United moralli. Bu hafta sonu ise Bournemouth’u konuk edecekler. Maç öncesinde Sheffield United’da Rhian Brewster, Daniel Jebbison, Max Lowe ve Tom Davies’in sakatlıkları devam ediyor.

Bournemouth Sürpriz Yaptı

Bournemouth milli maç arasına sürpriz bir galibiyet ile girdi. Vitality’de Newcastle United’ı konuk eden Bournemouth rakibini 2-0 mağlup ederek dikkat çekici bir sonuç aldı. Premier Lig’de bu sezon 2. kez galibiyet sevinci yaşayan Gary O’Neil’ın ekibinde moraller yerinde. Alt sıralardan kurtulmak isteyen Bournemouth bu hafta sonu ise Bramall Lane’de Sheffield United’ın konuğu olacak. Karşılaşma öncesinde Bournemouth’da Tyler Adams’ın sakatlığı devam ediyor.

Sheffield United – Bournemouth Maç Bilgileri

Sheffield United – Bournemouth Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.00’de başlayacak ve Beın Conect sitesinden canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Bramall Lane Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sheffield United’da Rhian Brewster, Daniel Jebbison, Max Lowe ve Tom Davies’in sakatlıkları devam ediyor. Bournemouth’da Tyler Adams’ın sakatlığı devam ediyor.

Sheffield United'ın 11’i Belli mi?

Sheffield United’ın muhtemel kadrosu: Wes Foderingham, George Baldock, Anel Ahmedhodzic, John Egan, Jack Robinson, Max Lowe, Chris Basham, Oliver Norwood, Ben Osborn, Bennie Traore, William Osula 

Bournemouth'un ilk 11’i Belli mi?

Bournemouth’un muhtemel kadrosu: Neto, Max Aarons, Illia Zabarnyi, Marcos Senesi, Milos Kerkez, Philip Billing, Joe Rottwell, David Brooks, Ryan Christie, Jaidon Anthony, Dominic Solanke

İddaa Tahmini

Sheffield United milli araya moralli girdi. Kaybetmeleri beklenen Brighton deplasmanından 1-1’lik beraberlik ile döndüler. Son 2 maçında 4 puan toplayan Sheffield United alt sıralardan kurtulma mücadelesini devam ettiriyor. Bournemouth ise milli araya Newcastle United galibiyeti ile girdi. Vitality’de konuk ettikleri güçlü rakibini 2-1 mağlup ederek 3 puanı kaptılar. Haftanın zevkli maçlarından biri olacağını düşünüyorum. Tercihimi karşılıklı gol var seçeneğinden yana kullanacağım. 

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.47

Hovarda Oranı: KGVAR, Oran 1.69

Maç Sonucu: 1-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Sheffield United 3 puanı 3 golle aldı. Bramall Lane’de Sheffield United’ı 3-1 ile geçtiler.