İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Nottingham Forest Brighton İddaa Tahmini 25.11.2023

İngiltere Premier Lig’de alt sıralarda yer alan Nottingham Forest evinde, Brighton karşısında sürpriz arayacak. Mücadele saat 18.00’de start alacak ve Beın Connect sitesinden izlenebilecek.

Nottingham Forest ve Brighton arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde verilmiş. Nottingham Forest kazanır 3.05, beraberlik 3.70, Brighton kazanır ise 2.30 olarak açıklanmış.

Nottingham Forest Son Dakikalarda Yıkıldı

Nottingham Forest Premier Lig’de milli araya mağlubiyet ile giren takımlardan biriydi. West Ham deplasmanına konuk olan Steve Cooper’ın ekibi mücadeleden 3-2’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Maçın 88. dakikasında Soucek’in golüne engel olamayan Nottingham Forest haftayı puansız geçti. Premier Lig’de son 5 maçında sadece 1 kez kazabilen Nottingham Forest bu hafta City Ground’da Brighton’ı konuk edecek. Nottingham Forest’ın bu sezon taraftarı önünde henüz mağlubiyet yaşamadığını da belirtelim. Karşılaşma öncesinde Nottingham Forest’da Callum Hudson Odoi’nin sakatlığı sürüyor.

Brighton’da Gidişat Kötü

Brighton Premier Lig’de zor bir dönemden geçiyor. Milli maç arasından önceki hafta AMEX’de Sheffield United’ı konuk eden Brighton karşılaşmadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Zayıf rakibi karşısında öne geçtikleri maçta skor üstünlüğünü koruyamadılar. Bu sonucun ardından Roberto De Zerbi’nin ekibinde galibiyet hasreti 6 maça çıkmış oldu. İlk 4 hattından oldukça uzaklaştılar. Bu hafta sonu Nottingham Forest’a konuk olacak Brighton’da Mahmoud Dahoud kart cezalısı. Danny Welbeck ve Julio Ensico ise sakat.

Nottingham Forest – Brighton Maç Bilgileri

Nottingham Forest – Aston Villa Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.00’de başlayacak ve Beın Connect sitesinden canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele City Ground Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Nottingham Forest’da Callum Hudson Odoi’nin sakatlığı sürüyor. Brighton’da Mahmoud Dahoud kart cezalısı. Danny Welbeck ve Julio Ensico ise sakat.

Nottingham Forest'ın ilk 11’i Belli mi?

Nottingham Fores’ın muhtemel kadrosu: Matt Turner, Ola Aina, Scott McKenna, Joe Worrall, Willy Boly, Serge Aurier, Ryan Yates, Orel Mangala, Danilo, Morgan Gibbs White, Taiwo Awoniyi

Brighton'ın ilk 11’i Belli mi?

Brighton’ın muhtemel kadrosu: Jason Steele, James Milner, Jan Paul van Hecke, Lewis Dunk, Pervis Estupinan, Pascol Gross, Mahmoud Dahoud, Solly March, Joao Pedro, Kaoru Mitoma, Evan Ferguson

İddaa Tahmini

Nottingham Forest bu sezon Premier Lig’de 3 galibiyet alabildi. Alt sıralarda yer alıyorlar ama City Ground’da henüz mağlup olmadılar. Taraftarı önünde kolay kolay kaybetmeyen Nottingham Forest bu hafta Brighton’ı ağırlayacak. Brighton’da moraller bozuk. De Zerbi’nin ekibi Sheffield United karşısında da kazanamadı ve rakibi ile 1-1 berabere kaldı. Premier Lig’de 6 maçtır kazanamıyorlar. Mitoma ve March’ın devreye girmesi şart. Brighton artık kazanmalı. Yüksek orandan Brighton galibiyetine yöneleceğim. 

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.97

Rexbet Oranı: MS 2, Oran 2.30

Maç Sonucu: 2-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Beklediğim gibi bir maç oldu. Brighton sonunda kazandı. Nottingham Forest’ı deplasmanda 3-2 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldular.