Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Freiburg Darmstadt 98 Maç Tahmini 25.11.2023

25 Kasım Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 17:30’da sahne alacak olan Almanya Bundesliga 12. hafta mücadelesinde, Freiburg ile Darmstadt 98 karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı tivibu SPOR 4 ve beIN CONNECT.

Europa-Park Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede Hovarda, Freiburg galibiyetine 1.59, beraberliğe 4.42, Darmstadt 98 galibiyetine ise 5.37 oran belirlemiş durumda.

Freiburg İç Sahada Etkili

Almanya Bundesliga’da son 3 haftayı puan kayıplarıyla geçiren Freiburg, 11 hafta sonunda 8. sıraya kadar geriledi. Ligde bir türlü üst sıralara yetişmeyi başaramayan Christian Streich ve öğrencileri, yeni sezonda Avrupa başarısıyla dikkat çekti. Almanya Bundesliga’da 11 haftalık fkstürü 4 galibiyet, 2 beraberlik, 5 mağlubiyetle geride bırakan ve 8. sırada yer alan ev sahibi, UEFA Avrupa Ligi’nde ise 4 haftadan 9 puan toplayarak, liderlik koltuğunu West Ham United ile birlikte paylaştı. Grupta son 2 hafta Backa Topola’ya karşı hem iç sahada hem de deplasmanda rahat galibiyetler alan Freiburg, etkisini Almanya Bundesliga’ya taşımak istiyor. Ligde son 3 hafta Bayer Leverkusen ve Leipzig deplasmanlarından mağlup dönerken, iç sahada Gladbach ile 3-3 berabere kaldılar. Evinde 3 maçtır mağlup olmayan Freiburg, 5 maç sonunda ise tek iç saha mağlubiyetini Dortmund karşısında aldı.

Darmstadt 98 Savunması Alarm Veriyor

Milli ara öncesi taraftarı önünde Mainz 05’i konuk eden Darmstadt 98, karşılaşmadan golsüz beraberlikle ayrıldı. 3 haftadır Leipzig, Bayern Münih ve Bochum karşısında üst üste mağlubiyetlerden kurtulamayan konuk ekip, en yakın rakiplerinden Main 05 karşısında mağlubiyetlerine son vermeyi başarsa da, galibiyet hasretini 4 haftaya çıkardı ve düşme hattının hemen 1 puan üzerinde yer aldı. 10 hafta sonra kalesini ilk kez gole kapatmayı başaran Torsten Lieberknecht ve öğrencileri, 11 maç sonunda kalesinde 32 gole engel olamadı. Ligin en zayıf savunma performansını sergileyen konuk ekibin, 11 maçının 9’unda 2.5 gol barajı aşıldı. Savunma zafiyetleriyle öne çıkan ve maç kazanmakta fazlasıyla zorlanan ligin yeni temsilcisi, 11 haftada sadece Werder Bremen ve Augsburg’u mağlup edebildi.

Freiburg – Darmstadt 98 Maç Bilgileri

Freiburg – Darmstadt 98 Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ve tivibu SPOR 4 ekranlarından Türkiye saati ile 17.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Europa-Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Freiburg cephesinde Christian Günter ve Maximilian Philipp’in sakatlıkları devam ediyor. Darmstadt 98 takımında ise Christoph Klarer kart cezalısı.

Freiburg’un 11’i Belli mi?

Freiburg’un muhtemel kadrosu: Noah Atubolu, Philipp Lienhart, Kiliann Sildillia, Matthias Ginter, Lukas Kübler, Merlin Röhl, Vincenzo Grifo, Maximilian Eggestein, Yannik Keitel, Lucas Höler, Ritsu Doan.

Darmstadt 98’in 11’i Belli mi?

Darmstadt 98’in muhtemel kadrosu: Marcel Schuhen, Marcel Schuhen, Fabian Holland, Clemens Riedel, Matthias Bader, Tim Skarke, Poppler Isherwood, Tobias Kempe, Marvin Mehlem, Fabian Nürnberger, Luca Pfeiffer.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da üst sıralardan uzaklaşmaya başlayan ve 3 haftadır puan kayıplarına engel olamayan Freiburg, Avrupa’da ise üst sıraları zorlamaya ve zirvenin ortağı olmaya devam ediyor. Milli arada dinlenme şansı bulan Freiburg, iç sahada Darmstadt 98 engelini kayıpsız geçecektir.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.40

Hovarda Oranı: MS 1, Oran 1.59

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu:Mathias Honsak ve Lucas Holer’in karşılıklı gollerine sahne olan mücadelede, Freiburg ve Daramstadt 98 birbirlerine üstünlük kurmayı başaramadı. 2 gole ev sahipliği yapan mücadelede, puanlar bölüşüldü.