Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Union Berlin Augsburg Maç Tahmini 25.11.2023

Almanya Bundesliga‘da 12. hafta heyecanı yaşanırken, Union Berlin sahasında Augsburg‘u konuk edecek. 25 Kasım Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 17.30’da sahne alacak mücadele, beIN SPORTS ekranlarından canlı yayınlanacak.

Genzobet, ligin en alt sırasında yer alan Union Berlin galibiyetine 1.93, beraberliğe 3.71, 10. sıradaki Augsburg galibiyetine ise 3.95 oran belirlemiş durumda.

Union Berlin’de Yeni Dönem

Milli arada teknik adam değişikliğine giden Union Berlin’de, Urs Fischer dönemi resmi olarak sona erdi. Geçen sezona damga vuran takımlar arasında yer alan ve sezonu UEFA Şampiyonlar Ligi biletiyle noktalayan Union Berlin, yılın teknik adamı seçilen Urs Fischer ile Almanya Bundesliga’da 9 hafta boyunca mağlubiyetlerden kurtulamayınca, çareyi teknik adam değişikliğinde aradı. İlk 2 haftada alınan üst üste galibiyetlerin ardından, 11. hafta sona erdiğinde ligin en alt sırasın demir atan Union Berlin, UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu’nda ise 4 maçtan sadece 1 puan çıkarabildi. İki kulvarda birden en alt sıraya demir atan ev sahibi, kabus son vermek istiyor. Galibiyeti unutan Union Berlin, bu hafta Augsburg karşısına Marco Grote yönetiminde çıkacak.

Augsburg 4 Haftadır Kaybetmiyor

Milli ara öncesinde Hoffenheim’ı sahasında konuk eden Augsburg, karşılaşmadan 1-1’lik beraberlikle ayrılırken, yeni hocasıyla son 4 haftada namağlup bir performans ortaya koydu. İlk yarıda rakibine karşı bir türlü etkili olmayı başaramayan konuk ekip, ikinci yarının hemen başında hem skora hem de oyuna ortak olmayı başardı. Göreve Jess Thorup’un göreve gelişiyle birlikte son 4 haftayı 2 galibiyet, 2 beraberlikle geride bırakan ve 4 maçta 10 gole imza atan Augsburg, alt sıralardan kurtularak, rahat bir nefes aldı. 10. sırada kendisine yer bulan konuk ekip, ilk 7 haftada ligin zayıf halkaları arasında yer alırken, hoca değişikliğiyle birlikte yükselişe geçti. Thorup hamlesinin ardından, Augsburg’un iyi bir hücum performansı sergilediğini söyleyelim. Milli ara dönüşünde Union Berlin deplasmanında galibiyet arayacaklar.

Union Berlin – Augsburg Maç Bilgileri

Union Berlin – Augsburg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 17.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Alte Forsterei Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Union Berlin’de Rani Khedira kart cezalısı. Leonardo Bonucci’nin ise sakatlığı bulunuyor. Augsburg cephesinde ise Raphael Framberger ve Arne Maier’in sakatlıkları devam ediyor.

Union Berlin’in 11’i Belli mi?

Union Berlin’in muhtemel kadrosu: Frederik Ronnow, Danilho Doekhi, Diogo Leite, Robin Knoche, Robin Gosens, Christopher Trimmel, Alex Kral, Lucas Tousart, Kevin Volland, Sheraldo Becker, Kevin Behrens.

Augsburg’un 11’i Belli mi?

Augsburg’un muhtemel kadrosu: Finn Dahmen, Patric Pfeiffer, Jeffrey Gouweleeuw, Kevin Mbabu, Iago, Tim Breithaupt, Elvis Rexhbecaj, Felix Uduokhai, Ermedin Demirovic, Drena Beljo, Phillip Tietz.

İddaa Tahmini

Sezona istediği başlangıçları yapamayan ve çareyi teknik adam değişikliklerinde arayan Union Berlin ve Augsburg, milli ara dönüşünde karşı karşıya geliyor. İki takımında sahalara golle döneceğini ve maçta skor üreteceğini düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.57

Genzobet Oranı: KGVAR, Oran 1.78

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollere ev sahipliği yapan mücadelede, Union Berlin ve Augsburg sahalara 1’er puanla döndü. İki takımda fileleri 1’er kez havalandırırken, 1’er puanı cebine koydu.