Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Borussia Dortmund Mönchengladbach İddaa Tahmini 25.11.2023

İddaa fikstüründe 25 Kasım Cumartesi akşamı yer alan Almanya Bundesliga 12. hafta mücadelesinde, Borussia Dortmund ile Mönchengladbach karşı karşıya geliyor. beIN SPORTS ve tivibu SPOR 2 ekranlarından canlı yayınlanacak mücadelenin başlama saati ise 17:30.

Betelli, Dortmund galibiyetine 1.50, beraberliğe 4.93, Mönchengladbach galibiyetine ise 5.88 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.30, beraberliğe 4.46, konuk ekibe ise 4.75 oran veriyor.

Borussia Dortmund Galibiyet Hedefinde

Almanya Bundesliga’da 2 haftadır mağlubiyetlerden kurtulamayan Borussia Dortmund, zirve yarışından uzak kaldı. Der Klassiker’de ezeli rakibi Bayern Münih karşısına 9 maçlık namağlup seriyle çıkan Edin Terzic’in öğrencileri, iç sahada 4-0’lık hezimetten kurtulamadı. Bayern Münih mağlubiyetinin ardından, konuk oldukları Stuttgart deplasmanından da 2-1’lik mağlubiyetle döndüler. Milli ara öncesi ligde düşüşe geçen Dortmund, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise yükselişe geçti. Newcastle United’a karşı hem deplasmanda hem de iç sahada galip gelmeyi başardılar. Ligde liderin 10 puan gerisinde kalan Dortmund, UEFA Şampiyonlar Ligi F Grubu’nda ise liderlik koltuğuna oturmayı başardı. Milli arayla birlikte Almanya Bundesliga’da eski günlerine dönmek isteyen Dortmund, taraftarı önünde galibiyet arayacak.

Mönchengladbach 3 Haftadır Kaybetmiyor

Almanya Bundesliga’da ilk 5 haftanın tamamında puan kaybı yaşayan Mönchengladbach, ilk 8 haftadan ise sadece 1 galibiyet çıkarabildi. Gerardo Seoane yönetiminde küme düşme tehlikesini yakından hisseden konuk ekip, teknik adamına güvenmeye devam etti ve son 3 haftada yükselişe geçti. Son 3 haftalık fikstürden 2 galibiyet, 1 beraberlikle 7 puan toplamayı başaran Gladbach, milli araya formunun zirvesinde girdi. İç sahada Heidenheim ve Wolfsburg’a karşı galip gelmeyi başaran konuk ekip, deplasmanda ise Freiburg ile berabere kaldı. 3 maçta 9 gol bulup, kalelerinde ise 4 gole engel olamadıklarını belirtelim. 9. sıraya kadar yükselen Gladbach, seriyi Dortmund deplasmanında sürdürmek istiyor.

Dortmund – Mönchengladbach Maç Bilgileri

Borussia Dortmund – Mönchengladbach Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS ve tivibu SPOR 2 ekranlarından Türkiye saati ile 17.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Signal Iduna Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Dortmund cephesinde Marcel Lotka kart cezalısı. Felic Nmecha’nın ise sakatlığı devam ediyor. Mönchengldbach takımında ise Ko Itakura, Hannes Wolf ve Jonas Omlin’in sakatlıkları devam ediyor.

Borussia Dortmund’un 11’i Belli mi?

Borussia Dortmund’un muhtemel kadrosu: Gregor Kobel, Marcel Sabitzer, Julian Ryerson, Nico Schlotterbeck, Mats Hummels, Marius Wolf, Julian Brandt, Salih Özcan, Marco Reus, Niclas Füllkrug, Donyell Malen.

Mönchengladbach’ın 11’i Belli mi?

Mönchengladbach’ın muhtemel kadrosu: Moritz Nicolas, Joseph Scally, Luca Netz, Julian Weigl, Nico Elvedi, Alassane Plea, Robin Hack, Patrick Herrmann, Florian Neuhaus, Franck Honorat, Borges Sanches.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da 2 haftadır mağlubiyetlerden kurtulamayan Dortmund, Şampiyonlar Ligi galibiyetleriyle güven tazeledi. Edin Terzic ve öğrencilerinin, milli ara dönüşü iç sahada Gladbach’ı mağlup edeceğini düşünüyoruz.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.30

Betelli Oranı: MS 1, Oran 1.50

Maç Sonucu: 4-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Dortmund taraftarı önünde hata yapmadı. Gladbach karşısında 4 golle galip gelen Sarı Siyahlılari savunmada gösterdiği zafiyetleri, golcüleriyle telafi etmeyi başardı. Kazananları tebrik ederiz.