sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 26.11.2023

İddaa fikstüründe 26 Kasım Pazar akşamı bizleri bekleyen Almanya Bundesliga ve İtalya Serie A Ligi mücadelelerini, kupon haline getirdik. Hafta sonunda kazanmanız dileğiyle.

Frosinone – Genoa: MS 1, 2.18 (iddaa) – 2.50 (Bets10) ; 26 Kasım Pazar akşamı S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 17:00’de naklen yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Frosinone ile Genoa karşı karşıya geliyor. Mücadeleye Benito Stirpe Stadı ev sahipliği yapacak. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Frosinone, yeni yükseldiği İtalya Serie A Ligi’nde ilk 12 hafta itibariyle düşme hattından uzak kalmayı başarmasına karşın, milli ara öncesinde İnter engeline takıldı. Lidere karşı deplasmanda konuk olan Eusebio Di Francesco’nun öğrencileri, Empoli’ye karşı iç sahada alınan galibiyetin ardından, lider karşısında 2-0’lık mağlubiyetten kurtulamadı. Son 4 haftanın 3’ünde mağlup olmalarına karşın, düşme hattının 6 puan üzerinde yer almayı başardılar. 12 haftadan 15 puan toplayan ve 12. sırada yer alan Frosinone, son 9 haftanın 7’sinde rakip fileleri havalandırmayı başardı ve hücum hattında etkili oldu. Bu hafta iç sahada Genoa’y karşı galibiyet arayacaklar. Milli ara öncesi İtalya Serie A Ligi’nin 12. haftasında alınan 1-0’lık Hellas Verona galibiyeti, Genoa’nın üdşme hattıyla arasındaki puan farkını 5’e kadar yükseltirken, konuk ekip zorlu fikstürde rahat bir nefes almayı başardı. İç sahada galibiyeti getiren gol Radu Dragusin’den geldi. İç sahada son 2 haftadan 6 puanla çıkmayı başaran konuk ekip, deplasmanda ise 5 maçtır rakiplerine üstünlük kurmayı başaramıyor. Dış sahada yaşadığı puan kayıplarıyla alt sıralardan bir türlü kurtulmayı başaramayan Genoa, 12 haftayı 4 galibiyet, 2 beraberlik, 6 mağlubiyetle geride bıraktı. Milli ara dönüşünde Frosinone deplasmanına konuk olacak olan Alberto Gilardino ve öğrencileri, deplasmanda puan kayıplarına son vermek istiyor. İç saha avantajına sahip olan Frosinone, ligin yeni temsilcileri arasında yer almasına karşın, ilk 12 haftada rakibinden çok daha iyi bir performans sergiledi. Ev sahibi taraftarı önünde galibiyet adına denenmeye değer taraf.

Heidenheim – Bochum: KGVAR, 1.34 (iddaa) –1.53 (Bets10) ; beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından 26 Kasım Pazar akşamı Türkiye saati ile 17:30’da canlı yayınlanacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Heidenheim ile Bochum karşı karşıya gelecek. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Heidenheim, ilk 11 hafta sona erdiğinde alt sıralardan kurtulamadı. Ligin yeni temsilcisi Bundesliga seviyesine adapte olmakta zorlanırken, 3 galibiyet, 1 beraberlik, 7 mağlubiyetle 10 puan topladı ve 13. sırada yer aldı. Son 5 haftalık fikstürde 4 kez mağlup olan ev sahibi, sadece iç sahada konuk ettiği Stuttgart’a karşı 2 hafta önce iç sahada 2-0’lık galibiyete imza atarken, milli ara öncesinde konuk olduğu Bayern Münih deplasmanından 4-2’lik mağlubiyetle döndü. İlk devreyi 2-0 geride kapatan Heidenheim, ikinci yarının hemen başında skoru 2-2’ye getirmeyi başarsa da, bitime 18 dakika kala skoru korumayı başaramadı. Son 4 haftanın tamamında skor üretmeyi başarsalar da, savunmadaki hatalarla puan kayıplarına engel olamadılar. Bochum, Almanya Bundesliga’da son 3 hafta namağlup bir performans sergiledi. Thomas Letsch ve öğrencileri, ilk 8 haftanın zayıf halkaları arasında yer alırken, son 3 haftada mağlubiyete yer vermedi. İç sahada konuk ettiği Köln karşısında haftayı 1-1’lik beraberlikle noktalayan konuk ekip, 3 maçtan topladığı 5 puanla milli araya girdi. İlk 8 haftanın tamamında puan kaybederek, düşme hattında yer aldıklarını belirtelim. Son haftalarda maç kazanmakta zorlanmaya devam etmelerine karşın, kolay maç kaybetmeyerek yükselişe geçtiler. Son 4 haftanın tamamında skor üretmeyi başaran Bochum, aynı zamanda 4 maçta da kalesini gole kapatamadı. İlk haftadan itibaren savunma performanslarıyla güven vermediklerini belirtelim. Taraf bahsinin güç olduğu zorlu mücadelede, iki takımda ilk 11 hafta performanslarıyla galibiyet adına güven vermeyi başaramadı. Son 4 haftanın tamamında rakip fileleri havalandıran Heidenheim ve Bochum, gollerine milli ara dönüşünde devam edecektir.

Hoffenheim – Mainz 05: MS 1, 1.66 (iddaa) – 1.91 (Bets10) ; 26 Kasım Pazar akşamı Türkiye saati ile 19:30’da başlama düdüğü çalınacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Hoffenheim ile Mainz 05 kozlarını paylaşacak. Maçın yayın ekranı beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2. Almanya Bundesliga’da ilk 11 haftayı 6 galibiyet, 1 beraberlik, 4 mağlubiyetle geride bırakan Hoffenheim, 19 puan topladı ve ligin 6. sırasında kendisine yer buldu. Milli ara öncesi üst üste 2 maçta puan kayıplarına engel olamayan ev sahibi, milli ara dönüşünde ise sahasında Mainz 05’i konuk edecek. Lider Bayer Leverkusen’e karşı alınan iç saha mağlubiyetinin ardından, son hafta Augsburg ile deplasmanda berabere kaldılar. Lider karşısında 2-0 geriden gelerek skoru eşitlemeyi başarsa da mağlubiyetten kurtulamayan Hoffeneim, Augsburg karşısında ise devre arasına 1-0 önde girmeyi başarırken, bu kez skoru koruyamadı. Üst sıraları zorlamaya devam eden Pellegrino Matarazzo ve öğrencileri, galibiyetlerine Mainz 05 karşısında devam etmek istiyor. Mainz 05, Almanya Bundesliga’nın zayıf halkaları arasında yer alıyor. İlk 11 haftada iyi bir performans sergilemeyi başaramayan konuk ekipte, teknik adam Bo Svensson eleştiri oklarının hedefi haline geldi. İlk 9 haftanın tamamında puan kayıplarına engel olamayan Mainz 05, sezonun ilk galibiyetini ise Leipzig’e karşı 2-0’lık skorla aldı. Son 3 haftada maç kaybetmeyi başarmalarına karşın, konuk ekip 11 maçtan sadece 1 galibiyet çıkarabilince, Play Out hattından kurtulamadı. Kalesini 24 gole kapatmayı başaramayan ve ligin en zayıf savunma performanslarından birini sergileyen Mainz 05, rakip fileleri ise 14 kez havalandırabildi. Milli ara dönüşünde üst sıralarında iddialı takımlarından Hoffenheim’a karşı deplasmanda galibiyet arayacaklar. Almanya Bundesliga’da üst sıraları bırakmayan Hoffenheim cephesinde, milli ara öncesi puan kayıpları arttı. Eski formuna geri dönmek isteyen ev sahibi, Play Out hattında yer alan Mainz 05 karşısında haftayı 3 puanla kapatacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 4.84

Bets10 Bahis Oranı: 7.30