sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 26.11.2023

26 Kasım Pazar günü için 3 güvendiğimiz mücadeleyi, kupon olarak derledik. İtalya Serie A Ligi karşılamalarıyla kazanmanızı dileriz.

Cagliari – Monza: MS 2, 2.17 (iddaa) – 2.55 (Bets10) ; İtalya Serie A Ligi sahnesinde 13. hafta heyecanı 26 Kasım Pazar günü devam ederken, Cagliari sahasında Monza’yı konuk edecek. Günün açılış mücadelesi Türkiye saati ile 14:30’da başlarken, S Sport Plus ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. İtalya Serie A Ligi’nde 3 haftadan 7 puanla namağlup çıkan Cagliari, milli ara öncesinde Juventus engeline takıldı. İlk 9 haftanın en zayıf halkası olarak küme düşme hattında yer alan ev sahibinde, Claudio Ranieri ısrarı devam etti. Salernitana beraberliğinin ardından alınan Frosinone ve Genoa galibiyetleriyle yükselişe geçen ve düşme hattından kurtulan Cagliari, konuk olduğu Juventus deplasmanından 2-1’li mağlubiyetle dönerek, yeniden küme düşme potasının içerisine girdi. Kalesini tam 24 gole kapatamayan ev sahibi, rakip fileleri ise 12 kez havalandırmayı başardı. Sadece iç sahada maç kazanan Cagliari, deplasmanda henüz galibiyetle tanışmadı. İtalya Serie A Ligi sahnesinde milli ara dönüşü Cagliari deplasmanına konuk olacak olan Monza, son haftaların en az maç kaybeden takımları arasında yer alıyor. Son 9 haftalık fikstürde sadece 1 kez mağlup olan konuk ekip, bu mağlubiyeti 10 kişi kaldığı Roma deplasmanından aldı. Son 3 haftada Udinese ve Torino ile iç sahada berabere kalan Raffaele Palladino’nun öğrencileri, deplasmanda ise Hellas Verona’yı mağlup etmeyi başardı. 17 puanla 9. sıraya kadar yükselen Monza, düşme hattından uzak kalmayı başardı. 12 haftada 3 kez mağlup olan konuk ekip, iç sahada namağlup bir performans sergilerken, deplasmanda İnter, Atalanta ve Roma’ya karşı kaybetti. İtalya Serie A Ligin’nde son 9 haftanın 8’inde maç kaybetmeyen Monza, milli ara öncesinde 3 haftalık fikstürden ise mağlubiyet almadan çıktı. Son haftaların formda takımı, Cagliari’yi deplasmanda mağlup etmeyi başaracaktır.

Juventus – İnter: İlk Yarı 0.5 ÜST, 1.31 (iddaa) – 20.00 (Bets10) ; İddaa fikstüründe 26 Kasım Pazar akşamı bizleri Juventus ile İnter’in derbi mücadelesi bekliyor. İtalya Serie A Ligi’nin liderini belirleyecek dev maç, Türkiye saati ile 22:45’te sahne alacak. Mücadeleyi futbol seveler S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı izleme fırsatına sahip. Milli ara öncesi İtalya Serie A Ligi’nin 12. haftasında Cagliari’yi sahasında konuk eden Juventus, Bremer ve Daniele Rugani’nin golleriyle 2-1’lik galibiyete imza atarken, son 5 haftanın tamamında kazanarak, lider ile arasındaki puan farkını 2’ye kadar indirdi. Ev sahibinin son 7 haftada ise maç kaybetmediğini söyleyelim. Milli araya son derece moralli giren JUVE, ilk 12 haftalık fikstürde sadece Sassuolo’ya karşı deplasmanda mağlup oldu. İç sahada çıktığı 6 maçı 5 galibiyet, 1 beraberlikle geride bıraktılar. Bu hafta sahasında lider İnter’i konuk edecek olan Massimiliano Allegri ve öğrencileri, kazanması halinde liderlik koltuğuna oturacak. İlk 12 haftada rakip fileleri 19 kez havalandırmayı başaran ev sahibi, kalesinde ise 9 gole izin verdi.   İnter, milli araya kadar iki kulvarda birden harika bir performans grafiği ortaya koydu. İtalya Serie A Ligi’nde haftalardır liderlik koltuğunu kimseye bırakmayan Simone Inzaghi ve öğrencileri, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise liderlik koltuğunu Real Sociedad ile paylaşıyor. İtalya Serie A Ligi’nde son hafta aldığı 2-0’lık Frosinone galibiyetiyle birlikte, yenilmezlik serisini 5 haftaya çıkaran konuk ekip, 12 haftalık fikstürde ise sadece Sassuolo’ya karşı mağlup oldu. 10 galibiyet, 1 beraberlikle 31 puan toplamayı başaran İnter, bu hafta karşı karşıya geleceği ezeli rakibi Juventus’un 2 puan üzerinde liderliğini sürdürüyor. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise Salzburg’u deplasmanda mağlup etmeyi başardılar ve 4 haftayı 10 puanla geride bıraktılar. İki kulvarda birden alınan üst üste galibiyetlerle araya moralli giren konuk ekip, milli ara dönüşünde etkisini sürdürmek istiyor. İtalya Serie A Ligi’nde lider ile en yakın rakibi karşı karşıya geliyor. 6 maçtır mağlup olmayan Juventus ile son 5 maçta namağlup bir performans sergileyen İnter’in karşı karşıya geleceği derbi mücadelesinde, ilk 45 dakikada 0.5 gol barajının aşılacağını düşünüyoruz.

Roma – Udinese: MS 1, 1.43 (iddaa) – 1.68 (Bets10) ; İtalya Serie A Ligi’nde ilk 12 hafta sona erdiğinde 7. sırda yer alan Roma ile 16. sıradaki Udinese, 26 Kasım Pazar akşamında karşı karşıya gelecek. Mücadele Türkiye saati ile 20:00’de başlarken, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak. İtalya Serie A Ligi’nde son 6 haftalık fikstürü 4 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyetle geride bırakan Roma, kolay kolay maç kaybetmedi. Jose Mourinho ve öğrencileri, son 6 haftada sadece lider İnter’e karşı deplasmanda mağlup oldu. Lecce’ye karşı iç sahada alınan 2-1’lik galibiyetin ardından, Lazio deplasmanından golsüz beraberlikle döndüler. Derbide deplasman faktörüne rağmen iyi bir performans sergilediklerini söyleyebiliriz. UEFA Avrupa Ligi’nde ise ev sahibi ilk mağlubiyetini milli ara öncesi Slavia Prag deplasmanında yaşadı. İlk 3 haftanın tamamında kazanan Roma, deplasmanda 2-0’lık skorla kaybetti. Ligde etkisini sürdürmek isteyen Roma, 12. hafta sona erdiğinde 6. sırada yer aldı. Roma, İtalya Serie A Ligi’nin son haftalarında etkili olmayı başardı. İtalya Serie A Ligi’nde ilk 9 haftanın tamamını puan kayıplarıyla geride bırakan Udinese, yeni hocasıyla namağlup bir performans sergiledi ve milli ara öncesi son 3 haftadan 5 puan çıkardı. Gabriele Cioffi’nin göreve gelişiyle birlikte yükselişe geçen ve sezonun ilk galibiyetini alan Udinese, son 3 haftada Atalanta ve Monza ile berabere kalırken, sezonun ilk ve tek galibiyetini ise 2 hafta önce Milan’a karşı deplasmanda aldılar. Düşme potasıyla arasında 2 puan fark bulunan konuk ekip, yükselişini sürdürmek ve düşme potasından uzak kalmak istiyor. Gabriele Cioffi etkisini izlediğimiz Udinese, bu hafta zorlu Roma deplasmanında galibiyet arayacak. Son 3 haftanın tamamında skor üretmeyi başardıklarını ve iyi bir hücum performansı sergilediklerini söyleyelim. İtalya Serie A Ligi’nde son haftalarda yükselişe geçen ve adını üst sıralara yazdıran Roma, üst sıralardaki yerini kaybetmek istemiyor. Jose Mourinho ve öğrencilerinin, milli aradan galibiyetle döneceğini ve iç sahada Udinese’yi mağlup edeceğini düşünüyoruz.

Toplam İddaa Oranı: 4.06

Bets10 Bahis Oranı: 85.68