sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (3) 26.11.2023

26 Kasım Pazar akşamı Fransa Ligue 1 ve İtalya Serie A Ligi kapsamında sahne alacak mücadeleleri, kupon olarak derledik. Değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

Lyon – Lille: KGVAR, 2.10 (iddaa) – 2.40 (Bets10) ; Fransa Ligue 1 sahnesinde milli ara dönüşü 13. hafta heyecanı yaşanırken, 26 Kasım Pazar günü fikstüründe yer alan mücadelede, Lyon ile Lille karşı karşıya gelecek. Saat 22:45’te başlayan maçın yayın ekranı beIN SPORTS 4. Lyon, Fransa Ligue 1’de tam 10 hafta sonra galibiyetle tanıştı. Laurent Blanc önderliğinde yeni sezona kabus gibi bir başlangıç yapan ev sahibi, ilk 6 haftanın tamamında yaşanan puan kayıplarının ardından, teknik adamıyla yollarını ayırdı. Göreve Fabio Grosso’yu getirmelerinin ardından, ilk 4 haftada puan kayıpları devam etti. 10 haftalık fikstürü 4 beraberlik, 6 mağlubiyetle geride bırakan ve ligin en alt sırasına demir atan Lyon, milli ara öncesi sezonun ilk galibiyetini Rennes deplasmanında almasına karşın, en alt sıradan kurtulamadı. Sezonun ilk galibiyetini getiren deplasman golü Jake O Brien’den geldi. En alt sıradan kurtulmak isteyen ev sahibi, bu hafta evinde Lille’i konuk edecek. Lille, Fransa Ligue 1’de 6 maçlık yenilmezlik serisiyle dikkat çekiyor. Son 6 haftayı 3 galibiyet, 3 beraberlikle kapatan Paulo Fonseca ve öğrencileri, Brest ve Monaco’ya karşı gol yemeden galip gelirken, son 2 haftada Marsilya ve Toulouse ile berabere kaldı. 12 haftadan 5 galibiyet, 5 beraberlik, 2 mağlubiyetle 20 puan toplamayı başaran Lille, 4. sırada kendisine yer buldu. Lider ile arasında 10 puan fark bulunan konuk ekip, bu hafta kazanarak farkı 7’ye indirmek istiyor. 12 hafta sonunda kalesinde 11 gole izin veren Lille, rakip fileleri ise 15 kez havalandırmayı başardı. İyi savunma performansıyla ilk haftalardan itibaren dikkat çeken konuk ekip, son 4 hafta kalesinde sadece 1 gole izin verdi. Milli ara dönüşünde etkisini sürdürmek isteyen ekip, en alt sırada yer alan Lyon’a konuk olacak. Fransa Ligue 1’de zirve takibine devam eden Lille, son 6 haftada maç kaybetmedi. Ligin en formda takımları arasında yer alan Fonseca’nın öğrencileri, ligin en alt sırasındaki Lyon’a puan kaptırmayacak ve karşılaşmadan galibiyetle ayrılacaktır.

Nantes – Le Havre: 02 (Ç), 1.49 (iddaa) – 1.58 (Bets10) ; 26 Kasım Pazar akşamı Türkiye saati ile 17:00’de sahne alacak zorlu mücadelede, Nantes ile Le Havre karşı karşıya gelecek. Fransa Ligue 1’in 13. hafta karşılaşmasını, beIN SPORTS MAX 2 ekranlarından canlı izleyebilirsiniz. Fransa Ligue 1’de ilk 12 haftayı 4 galibiyet, 2 beraberlik, 6 mağlubiyetle geride bırakan Nantes, 14 puanla ligin 9. sırasında yer aldı. Küme düşme hattından uzak kalmayı başarsa da, ev sahibi milli ara öncesi üst üste 3 mağlubiyet almaktan kaçamadı. Lens, Reims ve Metz karşısında kalesini tam 8 gole kapatamayan ve rakip fileleri sadece 1 kez havalandırabilen Pierre Aristouy’un öğrencileri, 3 haftadır mağlubiyetlerden kurtulamıyor. 12 hafta sonunda kalesini tam 23 gole kapatamayan ev sahibi, ligin en kötü savunma performansını sergiliyor. Milli ara dönüşü düşüşe çare arayacak olan Nantes, sahasında Le Havre’yi konuk edecek. Yeniden üst sıralara tutunmak isteyen ev sahibinin, 7. sıradaki Le Havre karşısında galibiyete ihtiyacı var. Le Havre, milli ara öncesi Fransa Ligue 1 sahnesinde 4 hafta boyunca mağlubiyete yer vermedi. Bir önceki milli araya kadar küme düşme tehlikesini yakından hisseden konuk ekip, bir sonraki milli ara dönüşünde ise kendisine 7. sırada yer buldu. Son 4 haftayı 3 beraberlik, 1 galibiyetle geride bırakan Luka Elsner’in öğrencileri, Toulouse deplasmanından aldığı 2-1’lik galibiyetin ardından, son hafta Monaco ile iç sahada golsüz berabere kaldı. 12 haftada sadece 3 kez mağlubiyet yaşayan Le Havre, ligin yeni temsilcileri arasında yer alırken, Fransa Ligue 1 seviyesine hızlı adapte oldu. Üst sıraları bırakmak istemeyen konuk ekip, milli ara dönüşünde Nantes deplasmanına konuk olacak. Fransa Ligue 1’de yeni sezona iyi bir başlangıç yapan Le Havre, ligin yeni temsilcileri arasında yer alırken, 12 haftada sadece 3 kez mağlup oldu. Son 4 haftalık fikstürde maç kaybetmeyen konuk ekip, seriyi Nantes deplasmanında en az 1 puanla sürdürmeyi başaracaktır.

Empoli – Sassuolo: KGVAR, 1.35 (iddaa) – 1.53 (Bets10) ; Milli ara dönüşü İtalya Serie A Ligi’nde 13. hafta mücadeleleri sahne alıyor. 26 Kasım Pazar akşamı Türkiye saati ile 17:00’de başlama düdüğü çalınacak mücadelede, Empoli ile Sassuolo karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı S Sport Plus. İtalya Serie A Ligi’nde ilk 12 haftayı 3 galibiyet, 1 beraberlik, 8 mağlubiyetle geride bırakan Empoli, milli araya düşme hattının 1 puan üzerinde girdi. Ev sahibi sezona kabus gibi bir başlangıç yaparken, son hafta Napoli deplasmanından aldığı 3 puanla toparlanmak adına umutlandı. İlk 5 haftanın tamamında mağlup olan Empoli, son 8 haftalık fikstürde ise Salernitana, Fiorentina ve Napoli’ye karşı galip geldi. Aurelio Andreazzoli ve öğrencileri, ilk haftadan itibaren gol pozisyonu üretmekte ve bulduğu fırsatları değerlendirmekte zorlanıyor. 12 maçta sadece 5 kez fileleri havalandırabilen ev sahibi, kalesinde ise 21 gole engel olamadı. Düşme tehlikesini yakından hissenden Empoli, bu hafta Sassuolo’ya karşı galibiyet arayacak. Milli ara öncesi sahasında Salernitana’yı konuk eden Sassuolo, ligin en zayıf halkasına karşı puan kaybetmekten kurtulamadı. En alt sırada yer alan rakibine karşı mağlubiyetten zor kurtulan Alessio Dionisi ve öğrencileri, 2-0 geriden gelerek skoru 2-2’ye getirmeyi başarırken, bu skrola birlikte son 6 haftanın tamamını puan kayıplarıyla kapattı. 12 puanla 15. sıraya kadar gerileyen konuk ekip, ilk 12 haftalık fikstürden ise sadece 3 galibiyet çıkarabildi. Maç kazanmakta fazlasıyla zorlanan Sassuolo, milli ara dönüşünde Empoli deplasmanına konuk olacak. Düşme hattıyla arasında 3 puan fark bulunan konuk ekip, milli aradan galibiyetle dönerek, ligde rahat bir nefes almak istiyor. İtalya Serie A Ligi’nde ilk 12 hafta itibariyle maç kazanmakta fazlasıyla zorlanan Empoli ve Sassuolo, milli ara dönüşünde galibiyet içi sahaya çıkıyor. Savunmada zafiyetler gösteren tarafların mücadelesinde, karşılıklı goller izleyeceğimizi düşünüyoruz.

Toplam İddaa Oranı: 4.22

Bets10 Bahis Oranı: 5.80