sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (4) 26.11.2023

Fransa Ligue 1’in 13. haftası kapsamında 26 Kasım Pazar günü sahne alacak mücadeleleri, kupon olarak düzenledik. Hafta sonu fikstüründe bol şanslar.

Rennes – Reims: KGVAR, 1.54 (iddaa) – 1.75 (Bets10) ; Fransa Ligue 1’de milli araya mağlubiyetle giren Rennes ve Reims, milli ara dönüşünde karşı karşıya geliyor. 26 Kasım Pazar akşamı Türkiye saati ile 19:05’te sahne alacak mücadele, beIN SPORTS MAX 1 ekranlarından canlı yayınlanacak. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Rennes, milli arada teknik adam değişikliğine gitti. UEFA Avrupa Ligi’nde gösterdiği etkiyi bir türlü lige taşımayı başaramayan Rennes, Bruno Genesio ile yollarını ayırdı. İlk 7 haftalık fikstürden 5 beraberlik, 2 galibiyetle namağlup çıkan ev sahibinde, son 5 haftanın tamamında yaşanan puan kayıpları, tecrübeli teknik adamın sonunu getirdi. Göreve Julien Stephan’ı getiren Rennes, yeni hocasıyla ilk sınavını Reims’e karşı verecek. Milli ara öncesi Nice ve Lyon’a karşı üst üste yenilgiler yaşayan ve düşme hattıyla arasındaki puan farkı 1’e kadar inen ev sahibi, kabustan uyanmak ve yeniden yükselişe geçmek istiyor. Reims, Fransa Ligue 1 sahnesinde milli araya mağlubiyetle girdi. 3 maçlık yenilmezlik serisiyle lider PSG’yi sahasında konuk eden William Still’in öğrencileri, karşılaşmadan 3-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Yeni sezondaki en ağır mağlubiyetini yaşayan Reims, 90 dakika boyunca oyun hakimiyetini rakibine kaptırınca, mağlubiyetten kurtulamadı. 12 haftayı 6 galibiyet, 2 beraberlik, 4 mağlubiyetle geride bırakan ve topladığı 20 puanla 5. sırada yer alan konuk ekip, üst sıraları zorlamaya devam ediyor. PSG karşısında son derece etkisiz bir oyun orta koymalarına rağmen, hala sezona iyi başlayan ve etkisini sürdüren takımlar arasında yer aldıklarını belirtelim. PSG mağlubiyeti öncesinde Toulouse ile berabere kalıp, ardından Nantes ve Lorient karşısında üst üste galibiyetlere imza attılar. Milli ara öncesi Fransa Ligue 1 sahnesinde ağır mağlubiyetler yaşayan Rennes ve Reims, kötü gidişata çare arıyor. Milli aradan galibiyetle dönmek isteyen iki takımında, zorlu mücadelede bitiş düdüğüyle birlikte rakip fileleri havalandıracağını düşünüyoruz.

Montpellier – Brest: MS 1, 2.04 (iddaa) – 2.25 (Bets10) ; Montpellier taraftarı önünde Brest’i konuk edecek. Fransa Ligue 1’in 13. hafta mücadelesi, 26 Kasım Pazar akşamı Türkiye saati iel 17:00’de başlıyor. Maçın yayın ekranı ise beIN CONNECT. Michel Der Zakarian ve öğrencileri, Fransa Ligue 1’de ilk 12 haftayı 12 puanla geride bıraktı. Maç kazanmakta zorlanan Montpellier, sadece 3 haftadan galip çıkmayı başarırken geri kalan 8 karşılaşmadan ise 4 mağlubiyet, 4 beraberlikle ayrıldı. Milli ara öncesi lider Nice’ı evinde ağırlayan Montpellier, namağlup rakibine gol şansı vermezken, 90 dakika golsüz eşitlikle sona erdi ve ev sahibi rakibini liderlik koltuğundan etmeyi başardı. Montpellier’in çıktığı son 6 maçta karşılıklı goller atılmamasına karşın, bu sezon çıktıkları 11 maçın 8’inde 2.5 gol barajı aşıldı. İstikrardan uzak bir performans grafiğiyle yoluna devam eden Zakarian ve öğrencileri, son 4 haftalık fikstürden sadece 1 galibiyet çıkarabildi. Fransa Ligue 1’in 12. haftasında konuk olduğu Monaco deplasmanından 2-0’lık mağlubiyetle dönen Brest, 90 dakik boyunca hem hücum hattında etkili olamadı hem de savunmada direnç gösteremedi. Milli araya mağlubiyetle girmek zorunda kalan Eric Serge Roy’un öğrencileri, bu sonuçla birlikte Fransa Ligue 1’de son 5 haftadan galibiyet çıkaramadı. 3 haftadır üst üste mağlubiyetler alan konuk ekip, 5 haftadan ise sadece 2 puan çıkarabildi. Sezona harika bir başlangıç yapan ve ilk 6 haftayı 4 galibiyet, 1 berberlik, 1 mağlubiyetle geride bırakan Brest, etkisini son haftalara taşımayı başaramadı ve 8. sıraya kadar geriledi. Milli ara dönüşü Montpellier deplasmanında kötü gidişata dur demek istiyorlar. İstikrardan uzak bir performans grafiğine sahip olan Montpellier, milli aradan galibiyetle dönmek istiyor. İç saha avantajına sahip olan Montpellier’in, son 5 haftanın tamamında puan kaybeden Brest karşısında, haftayı 3 puanla kapatacağını düşünüyoruz.

Nice – Toulouse: MS 1, 1.33 (iddaa) – 1.55 (Bets10) ; Fransa Ligue 1’de yoluna namağlup devam eden Nice, 26 Kasım Pazar günü sahasında Toulouse’u konuk edecek. Türkiye saati ile 15:00’te başlayan mücadele, beIN SPORTS MAX 2 ekranlarından canlı yayınlanacak. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Nice, Fransa Ligue 1 sahnesinde milli araya kadar namağlup bir performans ortaya koydu. Sezon başında göreve gelen Francesco Farioli, Fransa kariyerine harika bir başlangıç yaparken, ev sahibi 12 haftalık fikstürü 7 galibiyet, 5 beraberlikle geride bıraktı. 1 maç eksikle liderlik koltuğunu PSG’ye kaptıran Nice, liderin 4 puan gerisinde yer alıyor. Metz, Marsilya, Clermont ve Rennes karşısında 4 hafta boyunca gol yemeden kazanan ev sahibi, Montpellier deplasmanından ise golsüz beraberlikle döndü. 5 maçtır kalesinde gole geçit vermeyen, 12 hafta sonunda ise rakiplerine sadece 4 gol şansı tanıyan ev sahibi, ligin en iyi savunma performansına sahip. Milli ara dönüşü Toulouse karşısında galibiyet arayacak olan Nice, iç sahada favori. Konuk olduğu Lille deplasmanında mağlubiyetten zor kurtulan ve milli araya 1 puanla giren Toulouse, Fransa Ligue 1’de son 5 haftanın tamamını puan kayıplarıyla geride bıraktı. Maç kazanmakta fazlasıyla zorlanan ve küme düşme tehlikesini yakından hisseden konuk ekipte, teknik adam Carles Martinez’in tahttı sallanıyor. 12 haftayı 2 galibiyet, 6 beraberlik, 4 mağlubiyetle geride bırakan Toulouse, milli ara dönüşünde Nice deplasmanına konuk olacak. Son 5 haftayı 3 mağlubiyet, 2 beraberlikle geride bırakan konuk ekip, galibiyet adına güven vermekten uzakta. 12 maçta 13 gol bulup, kalesinde ise 16 gole engel olamayan konuk ekibin, savunmada zafiyetler gösterdiğini belirtelim. Fransa Ligue 1’de ilk 12 haftanın tek namağlup takımı olarak karşımıza çıkan Nice, zirve takibine devam ediyor. Henüz mağlubiyetle tanışmayan Farioli ve öğrencileri, iç sahada Toulouse engelini kayıpsız geçmeyi başaracaktır.

Toplam İddaa Oranı: 4.17

Bets10 Bahis Oranı: 6.10