İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Hellas Verona Lecce İddaa Tahmini 27.11.2023

İddaa fikstüründe 27 Kasım Pazartesi akşamı yer alan İtalya Serie A Ligi 13. hafta mücadelesinde, Helllas Verona ile Lecce karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 20:30’da başlama düdüğü çalınacak mücadeleyi, S Sport Plus ekranlarından canlı izleyebilirsiniz.

Bets10, Hellas Verona galibiyetine 2.75, beraberliğe 2.98, Lecce galibiyetine ise 2.92 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 2.34, beraberliğe 2.63, konuk ekibe ise 2.52 oran veriyor.

Hellas Verona’da Kabus Devam Ediyor

İtalya Serie A Ligi’nde yeni sezona yeni teknik adamıyla iyi bir bşalangıç yapan Hellas Verona, ilk 2 hafta Empoli ve Roma karşısında üst üste galibiyetlere imza attı. Küme düşme tehlikesiyle geçen sezonun ardından moral bulan ev sahibinde, kabus yeniden başladı. Son 10 haftanın tamamında puan kayıplarına engel olamayan ve kendisini küme düşme potasının içerisinde bulan Hellas Verona cephesinde, teknik adam Baroni’nin tahttı sallanmaya başladı. Son 10 haftayı 2 puanla kapatan ve Salernitana’nın ardından ligin en zayıf halkası haline gelen ev sahibi, milli araya son derece moralsiz girdi. 12 hafta sonunda kalesini 16 gole kapatmayı başaramayan ekip, rakip fileleri ise sadece 7 kez havalandırdı. Milli ara öncesi konuk oldukları Genoa deplasmanından 1-0’lık mağlubiyetle döndüklerini belirtelim.

Lecce 6 Maçtır Kazanamıyor

İtalya Serie A Ligi’nde en iyi sezon başlangıçlarından birine imza atan Lecce, son haftaların ise en formsuz takımları arasında yer aldı. Roberto D’Aversa önderliğinde ilk 5 hafta namağlup bir performans sergileyen konuk ekip, 3 galibiyet, 2 beraberlikle 11 puan topladı ve zirvenin en yakın takipçileri arasında yer aldı. 6. hafta itibariyle düşüş başlarken, Lecce’nin son 6 haftanın tamamında puan kaybettiğini söyleyelim. 6 haftayı 4 mağlubiyet, 2 beraberlikle geride bırakan konuk ekip, Torino ve Roma karşısında aldığı üst üste mağlubiyetlerin ardından, milli ara öncesinde Milan karşısına çıktı. Güçlü rakibi karşısında ilk yarı zor anlar yaşayan ve devre arasına 2-0 geride giren Lecce, ikinci yarıda Nicola Sansone ve Lameck Banda’nın golleriyle harika bir geri dönüşe imza attı. Karşılaşma 2-2’lik beraberlikle sona ererken, Lecce puan kayıplarına devam etmesine karşın, sergilediği futbolla toparlanmak adına umut verdi.

Hellas Verona – Lecce Maç Bilgileri

Hellas Verona – Lecce Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 20.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Marcantonio Bentegodi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Hellas Verona’da Davide Faraoni kart cezalısı. Pawel Dawidowicz’in ise sakatlığı bulunuyor. Lecce’de ise Ylber Ramadani kart cezalısı. Pontus Almqvist ve Jeppe Corfitzen’i ise sakatlıkları devam ediyor.

Hellas Verona’nın 11’i Belli mi?

Hellas Verona’nın muhtemel kadrosu: Lorenzo Montipo, Bruno Amione, Tomas Suslov, Giangiacomo Magnani, Martin Hongla, Filippo Terracciano, Ondrej Duda, Darko Lazovic, Michael Folorunsho, Juan Manuel Cruz, Cyril Ngonge.

Lecce’nin 11’i Belli mi?

Lecce’nin muhtemel kadrosu: Wladimiro Falcone, Chinazaekpere Dorgu, Antonino Gallo, Valentin Gendrey, Mohamed Kaba, Giuseppe Pezzella, Youssef Maleh, Espeto, Marin Pongracic, Nikola Krstovic, Gabriel Strefezza.

İddaa Tahmini

Taraf bahsinin güç olduğu zorlu mücadelede, 10 maçtır kazanamayan Hellas Verona ile 6 maçtır kazanamayan Lecce kozlarını paylaşacak. Ligin zayıf halkaları arasında yer alan tarafların, mücadelede kalesini gole kapatamayacağını ve 90 dakika sonunda karşılıklı gollerin atılacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.82

Bets10 Oranı: KGVARA, Oran 2.05

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: İtalya Serie A Ligi’nin 13. hafta mücadelesi karşılıklı gollere sahne oldu. Hellas Verona ve Lecce mücadelede 2’şer gol bulurken, galibiyet adına yeterli olamadı. Kazananları tebrik ederiz.