UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Galatasaray Manchester United Maç Tahmini 29.11.2023

Galatasaray ile Manchester United, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu‘nun 5. haftasında karşı karşıya geliyor. 29 Kasım Çarşamba akşamı Türkiye saati iler 23:00’te başlama düdüğü çalınacak zorlu mücadele, EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.

Bets10, Galatasaray galibiyetine 2.68, beraberliğe 3.82, Manchester United galibiyetine ise 2.52 oran belirlemiş durumda. Bets10 sitesinin takipçilerine sunduğu özel oran fırsatlarında ise Galatasaray – Manchester United mücadelesinde, KGVAR seçeneğini tercih ederek, 10.00 oran kazanabilirsiniz. 1000 TL yatırmanız halinde ise 20.00 oran kazanma şansın sahipsiniz.

Galatasaray’da Beklenen Gün Geldi

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi yolunda sezonun en kritik sınavını taraftarı önünde Manchester United’a karşı veriyor. A Grubu’nda iyi bir sezon başlangıcına imza atan Okan Buruk ve öğrencileri, Kopenhag ile iç sahada alınan 2-2’lik beraberliğin ardından, zorlu İngiltere deplasmanında Manchester United’ı mağlup etti. İlk 2 haftada maç kaybetmeyen Sarı Kırmızılar, rakip Bayern Münih olunca, iki maçta da mağlup olmaktan kurtulamadı. Alman devinden puan almayı başaramasalar da, sergilenen futbolun kesinlikle umut verdiğini söyleyelim. 4 puanla 3. sırada yer alan Galatasaray, MANU karşısında bir kez daha kazanmak ve son hafta Kopenhag karşısına avantajlı konumda çıkmak istiyor. Milli ara dönüşünde Alanyaspor’a karşı evinde 4-0’lık galibiyete imza atarak güven tazeleyen Galatasaray, ilk mağlubiyetini tam 11 hafta sonra Hatayspor’a karşı milli ara öncesinde alırken, milli ara dönüşü toparlanmayı başardı.

Manchester United Aradan Galibiyetle Döndü

İngiltere Premier Lig ve UEFA Şampiyonlar Ligi’nde alınan üst üste mağlubiyetlerin ardından teknik adam Erik ten Hag’ın tahttı fazlasıyla sallanmaya başladı. Bu sezon tam anlamıyla takım içine bir kaos hakim diyebiliriz. Saha içi ve saha dışında yaşanan olayların etkisini bir türlü üzerinden atamayan MANU, İngiltere Premier Lig’de yükselişe geçmeye başlarken, henüz devler sahnesinde etkili olamadı. İngiltere Premier Lig’de geçtiğimiz hafta alınan 3-0’lık Everton galibiyetinin ardından, son 3 haftadan 9 puanla çıktılar. 6. sıraya kadar yükselen Manchester United, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde kader maçına çıkıyor. Grupta sadece Kopenhag’ı iç sahada mağlup edebilen Kırmızı Şeytanlar, Danimarka deplasmanından ise 4-3’lük mağlubiyetle döndü. Son sıraya demir atan İngiliz ekibi, bu hafta İstanbul deplasmanında kazanması halinde Son 16 umutlarını koruyacak. Kaybetmeleri halinde ise gruptan çıkma şansları son erebilir.

Galatasaray – Manchester United Maç Bilgileri

Galatasaray – Manchester United Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 23.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele NEF Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Galatasaray’da Davinson Sacnhez’in sakatlığı bulunuyor. Manchester United’da Lisandro Martinez, Casemiro, Amad Diallo ve Rasmus Höjlund’un sakatlıkları sürüyor. Markus Rashford ise kart cezalısı.

Galatasaray'ın ilk 11’i Belli mi?

Galatasaray’ın muhtemel kadrosu: Fernando Muslera, Sacha Boey, Abdülkerim Bardakçı, Victor Nelsson, Angelino, Lucas Toreira, Kaan Ayhan, Kerem Aktürkoğlu, Hakim Ziyech, Wilfried Zaha, Mauro Icardi.

Manchester United'ın ilk 11’i Belli mi?

Manchester United’ın muhtemel kadrosu: Andre Onana, Diogo Dalot, Victor Lindelöf, Raphael Varane, Sergio Reguilon, Casemiro, Christian Eriksen, Scott McTominay, Bruno Fernandes, Alexandro Garnacho, Anthony Martial.

İddaa Tahmini

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu’nun kaderi yazılıyor. İki takımda gruptan çıkma iddialarını son haftaya taşımak için, 5. haftada galibiyet arayacak. Kazanmak zorunda kalan Galatasaray ve Manchester United, milli aradan galibiyetlerle döndüler. İki formda takımın önüne gelen bu büyük fırsatta, galibiyet hedefine ulaşamasa dahi, 90 dakika sonunda gol bulacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.42

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 20.00

Maç Sonucu: 3-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Yarım düzine gole sahne olan mücadelede, Galatasaray ve Manchester United karşılaşmadan 1’er puanla ayrıldı. İki takımda 90 dakika sonunda fileleri 3’e kez havalandırırken, Galatasaray tarihi bir geri dönüşle, gruptan çıkma umutlarını korudu. Kazananları tebrik ederiz.