UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Galatasaray Manchester United İddaa Tahmini 29.11.2023

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu heyecan devam ediyor. Manchester United deplasmanda, temsilcimiz Galatasaray’a konuk olacak. Karşılaşmanın saat 20.45’de başlayacağını ve EXXEN platformundan yayınlanacağını belirtelim.

Galatasaray ve Manchester United  arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Galatasaray kazanır 2.69, beraberlik 3.82, Manchester United  kazanır ise 2.52 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde bu maçın KGVAR oranının 20.00 oran olarak açıklandığını belirtelim.

Galatasaray’dan Tek Galibiyet

Galatasaray grupta gösterdiği performans ile takdir topluyor. Zor bir gruba düşen Sarı Kırmızılılar 4 maç sonunda 4 puan topladı ve 3. sırada yer alıyor. Grupta tek galibiyetini Old Trafford’da Manchester United’a karşı alan Okan Buruk’un ekibi sahadan 3-2’lik galibiyet ile ayrılmıştı. Bu hafta Rams Park’da Manchester United’ı konuk edecek Galatasaray’ın alacağı 1 puan bile son derece önemli. Kopenhag’ın Bayern Münih deplasmanına konuk olacağını düşünürsek Galatasaray’ın bugün 1 puan alması halinde 2. sıraya yükselme şansı oldukça fazla. Karşılaşma öncesinde Galatasaray’da Davinson Sacnhez’in sakatlığı bulunuyor.

Manchester United Favori Taraf

Manchester United grupta şimdiye kadar sadece 3 puan toplayabildi. 4 maçta tek galibiyeti bulunan Kırmızı Şeytanlar grupta son sırada yer alıyor. Tek galibiyetini Old Trafford’da Kopenhag’ı 1-0 mağlup ederek alan Erik ten Hag’ın öğrencileri son haftalarda Premier Lig’de iyi sonuçlar almaya başladı. Geçen hafta sonu Goodison Park’da Everton’ı 3-0 ile geçerek üst üste 3. galibiyetini elde ettiler. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde bu hafta konuk olacakları Galatasaray deplasmanında favoriler ve 3 puan arıyorlar. Karşılaşma öncesinde Manchester United’da Lisandro Martinez, Casemiro, Amad Diallo ve Rasmus Höjlund’un sakatlıkları sürüyor. Markus Rashford ise kart cezalısı.

Galatasaray – Manchester United Maç Bilgileri

Galatasaray – Manchester United Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.45’de başlayacak ve EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele NEF Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Galatasaray’da Davinson Sacnhez’in sakatlığı bulunuyor. Manchester United’da Lisandro Martinez, Casemiro, Amad Diallo ve Rasmus Höjlund’un sakatlıkları sürüyor. Markus Rashford ise kart cezalısı.

Galatasaray'ın ilk 11’i Belli mi?

Galatasaray’ın muhtemel kadrosu: Fernando Muslera, Sacha Boey, Abdülkerim Bardakçı, Victor Nelsson, Angelino, Lucas Toreira, Kaan Ayhan, Kerem Aktürkoğlu, Hakim Ziyech, Wilfried Zaha, Mauro Icardi

Manchester United'ın ilk 11’i Belli mi?

Manchester United’ın muhtemel kadrosu: Andre Onana, Diogo Dalot, Victor Lindelöf, Raphael Varane, Sergio Reguilon, Casemiro, Christian Eriksen, Scott McTominay, Bruno Fernandes, Alexandro Garnacho, Anthony Martial

İddaa Tahmini

Galatasaray adına son derece önemli bir maç. Old Trafford’da 3-2 mağlup ettikleri Manchester United’ı bu kez Rams Park’da konuk edecekler. Galatasaray maçı kazanırsa, gruptan çıkma yolunda çok büyük bir avantaj elde etmiş olacak. Grupta 4 maçta 4 puan toplayan Okan Buruk’un ekibi 2. Sırada yer alıyor. Manchester United ise grupta şimdiye kadar sadece 3 puan toplayabildi. Tek galibiyetini Kopenhag karşısında alan Erik ten Hag’ın ekibi grupta son sırada yer alıyor. Kazanmaya ihtiyacı olan iki takımın maçında karşılıklı goller izleriz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.33

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 20.00

Maç Sonucu: 3-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Manchester United 3-1 öne geçtiği maçta skor üstünlüğünü koruyamadı. Mücadele 3-3 sona erdi.