UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Kopenhag İddaa Tahmini 29.11.2023

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 5. Maçında Kopenhag deplasmanda, lider Bayern Münih karşısında sürpriz arayacak. Mücadeleyi saat 23.00’de EXXEN platformundan izleyebilirsiniz.

Bayern MünihKopenhag arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Bayern Münih kazanır 1.24, beraberlik 6.94, Kopenhag kazanır ise 12.21 olarak açıklanmış. 

Bayern Münih Liderliği Garantiledi

Bayern Münih bildiğimiz gibi grubun lideri. Grupta oynadıkları 4 maç sonunda 12 puan toplayan Alman ekibi gruptan çıkmayı ve grubu lider olarak tamamlamayı da garantilemiş durumda. Tuchel’in öğrencileri adına kalan 2 maçta prestij havasında geçecek. 2 hafta önce Allianz Arena’da Galatasaray’ı konuk eden Bayern Münih rakibini 2-1 mağlup ederek galibiyet serisini 4 maça çıkartmıştı. Geçtiğimiz hafta Bundesliga’da ise Köln deplasmanında tek golle 1-0 kazanarak lider Bayer Leverkusen’in takibini devam ettirdiler. Şampiyonlar Ligi grubunda bu hafta Kopenhag’ı konuk edecek Bayern Münih’de De Light’ın sakatlığı sebebiyle forma giyemeyeceğini belirtelim.

Kopenhag Umutlarını Koruyor

Kopenhag grupta şimdilik 2. sırada yer alıyor. Kalan 2 maçta gruptan çıkmaları kendi ellerinde diyebiliriz. 4 maç sonunda 4 puanı bulunan Kopenhag grupta tek galibiyetini Manchester United karşısında almıştı. Parken’de konuk ettikleri rakibini 4-3 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldular. Bu hafta ise lider Bayern Münih’e konuk olacaklar. Kopenhag’ın işi zor ama grupta son maçta Galatasaray ile oynayacaklar. Muhtemelen Galatasaray karşısında kazanmaları halinde son 16 turunu görebilirler diye düşünüyorum. Tabi bugün Galatasaray ve Manchester United’ın karşı karşıya geleceği maçın skoru da oldukça önemli. Maç öncesinde Kopenhag’da Birger Meling ve William Clem’in sakatlıkları sürüyor.

Bayern Münih – Kopenhag Maç Bilgileri

Bayern Münih – Galatasaray Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 23.00’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Allianz Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bayern Münih’de De Light’ın sakatlığı sebebiyle forma giyemeyeceğini belirtelim. Kopenhag’da Birger Meling ve William Clem’in sakatlıkları sürüyor.

Bayern Münih’in 11’i Belli mi?

Bayern Münih’in muhtemel kadrosu: Sven Ulreich, Alphonso Davies, Min-jae Kim, Dayot Upamecano, Benjamin Pavard, Leroy Sane, Konrad Laimer, Joshua Kimmich, Jamal Musiala, Thomas Müller, Harry Kane,

Kopenhag'ın 11’i Belli mi?

Kopenhag’ın muhtemel kadrosu: Kamil Grabara, Birger Meling, Kevin Diks, Denis Vavro, Elias Jelert, Diogo Gonçalves, Rasmus Falk, Mohamed Elyounoussi, Elias Achouri, Roony Bardghji, Orri Oskarsson

İddaa Tahmini

Bayern Münih gruptan çıkmayı garantiledi. Grubun en güçlü takımı olan Tuchel’in ekibi 4 maç sonunda 12 puan topladı ve grupta liderliğini sürdürüyor. Öte yandan gruptan lider olarak çıkmayı da garantilediklerini belirtelim. Kopenhag ise grupta 1 kez kazanabildi. 2 hafta önce Parken’de konuk ettikleri Manchester United’u 4-3 mağlup ettiler ve gruptan çıkma yolunda avantaj yakaladılar. Bu maçta Bayern Münih’e direnmeleri zor. Ev sahibinden rahat bir galibiyet bekliyorum. Kopenhag’ı farklı geçerler.

İddaa Oranı: MS 1 (-2), Oran 2.13

Bets10 Oranı: MS 1 (-2) Oran 2.34

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Kopenhag sürpriz yaptı. Allianz Arena’da konuk oldukları Bayern Münih ile golsüz berabere kaldılar.