UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Real Madrid Napoli İddaa Tahmini 29.11.2023

Real Madrid evinde Napoli‘yi konuk edecek. UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu 5. hafta mücadelesi, 29 Kasım Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 23:00’te sahne alıyor. Santiago Bernabeu Stadı’nın ev sahipliği yapacağı karşılaşmayı, EXXEN platformundan canlı izleyebilirsiniz.

Bets10, Real Madrid galibiyetine 1.88, beraberliğe 4.40, Napoli galibiyetine ise 4.15 oran belirlemiş durumda. Bets10 tarafından hazırlanan özel oran kampanyasında İlk Yarı 1.5 Alt seçeneğini değerlendirerek, 10.00 oran kazanma fırsatı sunuyor. 1000 TL yatırmanız halinde ise 20.00 oran kazanabilirsiniz

Real Madrid’e 1 Puan Yetiyor

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu’nda ilk 4 hafta sona erdiğinde Son 16 biletini cebine koyan Real Madrid, bir kez daha bizlere UEFA Şampiyonlar Ligi tarihinin en başarılı takımı olduğunu gösterdi. Müzesinde en yakın rakibinden 7 daha fazla Şampiyonlar Ligi kupası bulunan İspanyol devi, Union Berlin Napoli ve Braga’ya karşı çıktığı tüm maçları kazandı. 4 maçta rakip filelere tam 9 gol gönderen Real Madrid, kalesinde ise sadece 3 gol gördü. Son 2 haftada liderlik koltuğunu korumak için mücadele edecek olan Carlo Ancelotti ve öğrencileri, iç sahada Napoli’den 1 puan alması halinde, liderlik koltuğunu garantileyecek. Milli ara dönüşü geçtiğimiz hafta İspanya La Liga’da konuk olduğu Cadiz deplasmanından 3-0’lık galibiyetle dönen ve ligde 8 maçtır kaybetmeyen Real Madrid, aynı zamanda La Liga’nın lideri. İki kulvarda birden harika bir performans ortaya koyan ev sahibi, Napoli karşısında galibiyetin favorisi.

Napoli’de Mazzarri Dönemi

Napoli cephesinde Walter Mazzarri dönemi galibiyetle başladı. İtalya Serie A Ligi’nin son şampiyonu yeni sezona Rudi Garcia yönetiminde merhaba derken, 33 yıl sonra şampiyonluğu getiren Spalletti’nin yokluğu ilk 12 haftada fazlasıyla hissedildi. Milli ara öncesi İtalya Serie A Ligi’nde alınan Empoli mağlubiyetinin ardından, teknik adam Rudi Garcia ile yollar ayrıldı ve göreve Walter Mazzarri getirildi. Lige galibiyetle dönmeyi başaran konuk ekip, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Atalanta deplasmanından 2-1’lik skorla 3 puanı almayı başarırken, yeni hocasıyla iyi bir başlangıç yaptı. UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu’nda 4 haftadan 7 puan çıkaran ve 2. sırada kendisine yer bulan Napoli, bu hafta Real Madrid deplasmanına konuk olacak. Sahadan puanla ayrılması halinde Son 16 Turu’nu garantileme şansına sahip olan konuk ekip, lidere karşı ilk maçta 2-1’lik mağlubiyetten kurtulamamıştı. Napoli önüne gelen bu fırsatı Mazzarri yönetiminde kaçırmak istemiyor.

Real Madrid – Napoli Maç Bilgileri

Real Madrid – Napoli Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 23.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Santiago Bernabeu Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Real Madrid cephesinde Camavinga, Arda Güler, Thibaut Courtois, Eder Militao, Aurelien Tchouameni ve Vinicius Junior’un sakatlıkları devam ediyor. Napoli’de ise Mario Rui’nin sakatlığı bulunuyor.

Real Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Real Madrid’in muhtemel kadrosu: Kepa, Daniel Carvajal, Nacho Fernandez, David Alaba, Fran Garcia, Federico Valverde, Luka Modric, Toni Kroos, Jude Bellingham, Brahim Diaz, Joselu.

Napoli’nin 11’i Belli mi?

Napoli’nin muhtemel kadrosu: Alex Meret, Mathias Olivera, Natan Bernardo de Souza, Leo Oestigaard, Giovanni Di Lorenzo, Stanislav Lobotka, Piotr Zielinski, Michel Cajuste, Jesper Lindstrom, Khvicha Kvaratskhelia, Giovanni Simeone.

İddaa Tahmini

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu’ndan son 2 haftaya girilirken, Real Madrid topladığı 12 puanla Son 16 biletini cebine koydu. Liderliği garantilemek içinse 1 puana ihtiyaçları var. Napoli ise sahadan puanla ayrılması halinde Son 16 biletini garantileyebilir. Fırsatları iyi değerlendirmek isteyen tarafların ilk yarı boyunca birbirlerine kolay kolay gol şansı tanımayacağını ve ilk yarıda 1.5 gol barajının aşılmayacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: İY 1.5 ALT, Oran 1.36

Bets10 Oranı: İY 1.5 ALT, Oran 20.00

Maç Sonucu: 4-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Tam yarım düzine gole ev sahipliği yapan UEFA Şampiyonlar Ligi mücadelesinde, Real Madrid evinde Napoli’ye 4 golle üstünlük kurdu. İlk yarıda 3 gol atılırken, ikinci yarıda da 3 gol atıldı. Napoli deplasmanda bulduğu 2 gole rağmen, mağlubiyetten kurtulamadı.