UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Braga Union Berlin Maç Tahmini 29.11.2023

29 Kasım Çarşamba akşamı İddaa fikstüründe bizleri bekleyen UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu 5. hafta mücadelesinde, Braga ile Union Berlin kozlarını paylaşacak. Türkiye saati ile 23:002te sahne alaca karşılaşmayı, EXXEN platformundan canlı izleyebilirsiniz.

Bets10, Braga galibiyetine 2.17, beraberliğe 3.63, Union Berlin galibiyetine ise 3.40 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.77, 2.5 Alt 2.10 oran kazandırıyor.

Braga Galibiyet Peşinde

Milli ara dönüşü Portekiz Premier Ligi’nde konuk olduğu Arouca deplasmanından 1-0’lık galibiyetle çıkmayı başaran Braga, ligde yenilmezlik serisini 6 haftaya çıkarırken, lider ile arasındaki puan farkını 5’te tuttu. Artur Jorge ve öğrencileri, UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu’nda ise ilk 4 haftayı 3 puanla geride bıraktı. Grupta liderlik şansı kalmayan ev sahibi, son 2 haftada 2. sıra için mücadele edecek. Napoli ile arasında sadece 4 puan fark bulunan Braga, bu hafta Union Berlin’e karşı kazanıp, rakibinin puan kaybetmesini beklemek zorunda. Grupta sadece Union Berlin’i deplasmanda mağlup etmeyi başaran ev sahibi, 2. hafta Almanya deplasmanında tarihi bir geri dönüşe imza atsa da, bir daha maç kazanamadı. Union Berlin’e karşı 2-0 geriden gelerek  3-2’lik galibiyete imza atan Braga, 5. haftadan galibiyetle çıkmak zorunda. Mağlup olmaları halinde ise UEFA Avrupa Ligi şanslarını dahi zora sokacaklar.

Union Berlin’de Bjelica Dönemi

Union Berlin cephesinde bir devir kapandı. Geçen sezon Almanya Bundesliga’da yılında teknik adamı seçilen Urs Fischer, yeni sezonda görevde sadece 11 hafta kalabildi. Sezona iyi bir başlangıç yapan Union Berlin, ligde ile 2 haftayı 4’er gollük galibiyetlerle geride bırakırken, bir daha iki kulvarda birden maç kazanamadı. 8 hafta boyunca üst üste yenilgiler alan Union Berlin, UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu’nda ise 4 haftadan 1 puan çıkarabildi. Kötü gidişata çare arayan ve milli arada göreve Nenad Bjelica’yı getiren konuk ekip, yeni hocasıyla ilk sınavını geride bıraktığımız hafta sonu Augsburg’a karşı verdi. İç sahada 1-1’lik beraberlik mağlubiyetlere son vermeyi başarsa da, puan kayıpları devam etti. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde son 2 haftaya girilirken, kazanmaktan başka şansı kalmayan Union Berlin, iç sahada mağlup olduğu Braga karşısına çıkıyor.

Braga – Union Berlin Maç Bilgileri

Braga – Union Berlin Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 23.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Clement Turpin. Mücadele Municipal de Braga Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Braga’da önemli bir eksik bulunmuyor. Union Berlin’de ise Leonardo Bonucci’nin sakatlığı devam ediyor.

Braga’nın 11’i Belli mi?

Braga’nın muhtemel kadrosu: Matheus Lima, Victor Gomez, Sikou Niakate, Jose Fonte, Adrian Marin, Bruma, Al Musrati, Rodrigo Zalazar Martinez, Vitor Carvalho Vieira, Abel Ruiz, Ricardo Horta.

Union Berlin’in 11’i Belli mi?

Union Berlin’in muhtemel kadrosu: Frederik Ronnow, Danilho Doekhi, Diogo Leite, Robin Knoche, Robin Gosens, Christopher Trimmel, Alex Kral, Lucas Tousart, Kevin Volland, Sheraldo Becker, Kevin Behrens.

İddaa Tahmini

Taraf bahsinin güç olduğu zorlu mücadelede, kazanan hem gruptan çıkmak adına hem de UEFA Avrupa Ligi adına büyük bir avantaj sağlayacak. Galibiyetten başka şansı kalmayan Braga ve Union Berlin’in, zorlu 90 dakikada karşılıklı gollere imza atacağını düşünüyoruz. İki takımın ilk maçı gol düellosuna dönüşmüş ve mücadelede tam 5 gol atılmıştı.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.42

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.63

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Robin Gosens ve Álvaro Djaló’nun karşılıklı gollerine sahne olan mücadelede, puanlar bölüşüldü. Braga mücadeleyi 10 kişi tamamlarken, Union Berlin’e karşı beraberlikle yetindi. Kazananları tebrik ederiz.