UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Maccabi Haifa Rennes Maç Tahmini 30.11.2023

UEFA Avrupa Ligi F Grubu‘nun en alt sırasında yer alan Maccabi Haifa ile lider Rennes, 30 Kasım Perşembe akşamında karşı karşıya geliyor. Türkiye saati ile 20:45’te sahne alacak mücadele, EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.

Betelli, Maccabi Haifa galibiyetine 4.45, beraberliğe 4.15, Rennes galibiyetine ise 1.78 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.69, 2.5 Alt 2.22 oran kazandırıyor.

Maccabi Haifa Avrupa’ya Odaklandı

Maccabi Haifa cephesinde umutlar tükeniyor. Tamamen UEFA Avrupa Ligi’ne odaklanan ev sahibi, F Grubu’nda ilk 3 haftayı 1 puanla geride bıraktı ve en alt sıraya demir attı. Messay Dego yönetiminde gruptan çıkma umutlarını kaybetmek üzere olan Maccabi Haifa, Rennes ve Villarreal karşısında mağlubiyetlerden kurtulamazken, Panathinaikos ile iç sahada berabere kaldı. Grubun en zayıf halkası olarak yoluna devam eden Maccabi Haifa, gruptan çıkma umutlarını sürdürebilmek için Rennes karşısında galibiyet arayacak. İsrail Ligat ha’Al Ligi’nde son 4 hafta savaş nedeniyle bay geçilirken, dinlenme fırsatı bulan ve Avrupa Ligi’ne odaklanan Haifa, deplasmanda 4-0’lık skorla mağlup olduğu Rennes’e karşı eksiksiz tam kadro çıkıyor.

Rennes Cephesinde Göreve Stephan Geldi

Rennes cephesinde Julien Stephan dönemi başladı. UEFA Avrupa Ligi F Grubu’nda ilk 4 haftadan lider çıkmayı başarmasına karşın, Fransa Ligue 1’de yaşanan puan kayıpları teknik adam Genesio ile yolların ayrılmasına neden oldu. Milli arada göreve Julien Stephan’ı getiren Rennes, geçtiğimiz hafta sahasında konuk ettiği Reims karşısında 3-1’lik galibiyete imza attı. Ligde 5 hafta sonra galibiyete uzanan konuk ekip, yeni hocasıyla yükselişine UEFA Avrupa Ligi’nde devam etmek istiyor. Grupta sadece Villerreal deplasmanından 1-0’lık mağlubiyetle dönen Rennes, geri kalan 3 haftadan 8 golle 9 puan topladı. Son 2 haftaya lider girmeyi başaran konuk ekip, deplasmanda 3-0 mağlup etmeyi başardığı Maccabi Haifa’ya deplasmanda konuk olacak.

Maccabi Haifa – Rennes Maç Bilgileri

Maccabi Haifa – Rennes Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 23.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Kiryat-Eliezer Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Maccabi Haifa cephesinde bu hafta önemli bir eksik bulunmuyor. Rennes cephesinde ise Jeanuel Belocian kırmızı kart cezalısı.

Maccabi Haifa’nın ilk 11’i Belli mi?

Maccabi Haifa’nın muhtemel kadrosu: Shareef Keouf, Pierre Cornud, Abdoulaye Seck, Lorenco Simic, Ilay Hajaj, Lior Refaelov, Show, Ali Mohamed, Dniel Sundgren, Anan Khalaili, Frantzdy Pierrot.

Rennes’in 11’i Belli mi?

Rennes’in muhtemel kadrosu: Alfred Gomis, Joe Rodon, Guela Doue, Birger Meling, Arthur Theate, Benjamin Bourigeaud, Ludovic Blas, Lovro Majer, Baptiste Santamaria, Gaetan Laborde, Arnaud Muinga.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’e galibiyetle dönen ve milli ara dönüşünde yeni hocasıyla 3 puanı alan Rennes, lider olarak yoluna devam ettiği UEFA Avrupa Ligi F Grubu’nda galibiyet arayacak. İç sahada mağlup ettikleri Maccabi Haifa karşısında bir kez daha kazanacaklardır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.54

Betelli Oranı: MS 2, Oran 1.78

Maç Sonucu: 0-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Rennes, milli ara dönüşünde galibiyetlerine devam ediyor. Milli arada teknik adam değişikliğine giden Rennes, hem Fransa Ligue 1 hem de UEFA Avrupa Ligi’nde kazandı. Maccabi Haifa’ya karşı 3 golle kazanan konuk ekip, kalesinde ise gole geçit vermedi.