Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Fatih Karagümrük İstanbulspor Bahis Tahmini 01.12.2023

Trendyol Süper Lig’de düşme hattında bulunan İstanbulspor deplasmanda, Fatih Karagümrük’e konuk oluyor. Karşılaşma saat 20.00’de start alacak ve Beın Sports 2 kanalından takip edilebilecek.

Fatih Karagümrükİstanbulspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Hovarda oranları şu şekilde. Fatih Karagümrük kazanır 1.87, beraberlik 3.96, İstanbulspor kazanır ise 4.27 olarak açıklanmış.

Fatih Karagümrük 4 Maç Sonra Mağlup

Fatih Karagümrük Süper Lig’de geçtiğimiz hafta sonu sürpriz yapamadı. Kadıköy’de konuk oldukları Fenerbahçe karşısında 2-1 kaybeden Kırmızı Siyahlıların 4 maçlık yenilmezlik serisi sona erdi. Süper Lig’de 4 maç aradan sonra mağlup olan Alparslan Erdem’in ekibi düşme hattına oldukça yakın. Başakşehir’in kazandığı haftayı puansız geçen Fatih Karagümrük’ün düşme hattı ile arasında sadece 2 puanlık fark var. Bu hafta İstanbulspor’u konuk edecek Fatih Karagümrük maçın favorisi. Karşılaşma öncesinde Fatih Karagümrük’de Lawrence Nicholas’ın sakatlığı devam ediyor.

İstanbulspor Evinde Kazandı

İstanbulspor Süper Lig’de bildiğimiz gibi son sırada yer alıyor. Hakan Yakın’ın öğrencileri geçtiğimiz hafta sonu iç sahada konuk ettiği Hatayspor’u 2-1 mağlup ederek sürpriz bir 3 puan almıştı. Florian Loshaj ve Mendy Mamadou’nun attğı gollerle kazanan Sarı Siyahlılar bu sezon Süper Lig’de 2. kez galibiyet sevinci yaşadı ve puanını 8’e yükseltti. 4 maçlık mağlubiyet serisini de sonlandıran İstanbulspor bu hafta Fatih Karagümrük’ün konuğu olacak. Karşılaşma öncesinde İstanbulspor’da Eduart Rroca sakat. Florian Loshaj ise kart cezalısı.

Fatih Karagümrük – İstanbulspor Maç Bilgileri

Fatih Karagümrük – İstanbulspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de Beın Sports 2 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fatih Karagümrük’de Lawrence Nicholas’ın sakatlığı devam ediyor. İstanbulspor’da Eduart Rroca sakat. Florian Loshaj ise kart cezalısı.

Fatih Karagümrük'ün ilk 11’i Belli mi?

Fatih Karagümrük’ün muhtemel kadrosu: Matias Dituro, Frederic Veseli, Salih Dursun, Ibrahim Dresevic, Levent Mercan, Marcus Rohden, Sofiane Feghouli, Adnan Uğur, Can Keleş, Adem Ljajic, Kevin Lasagna

İstanbulspor'un ilk 11’i Belli mi?

İstanbulspor’un muhtemel kadrosu: David Jensen, Ali Yaşar, Mehmet Yeşil, Okan Erdoğan, Demeaco Duhaney, Florian Loshaj, Muammer Sarıkaya, Valon Ethemi, Jackson, Alassane Ndao, İbrahim Yılmaz

İddaa Tahmini

Fatih Karagümrük Süper Lig’de 4 maç aradan sonra mağlubiyet yaşadı. Kadıköy’de lider Fenerbahçe’ye 2-1 mağlup oldular. Süper Lig’de bu hafta ise İstanbulspor’u konuk edecekler. İstanbulspor ise Süper Lig’de son sırada yer alıyor. Geçen hafta iç sahada Hatayspor’u 2-1 mağlup ederek moral buldular ama sıralamadaki yerleri şimdilik değişmedi. Ligin açık ara en vasat futbolunu oynayan takım olarak görüyorum İstanbulspor’u. Fatih Karagümrük favori olan taraf. İç sahada konuk edecekleri İstanbulspor’u mağlup etmeyi başarırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.59

Hovarda Oranı: MS 1, Oran 1.87

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Fatih Karagümrük net bir galibiyet aldı. Son sıradaki İstanbulspor’u 3-0 ile geçtiler.