Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Union Berlin İddaa Tahmini 02.12.2023

Bayern Münih sahasında Union Berlin‘i konuk edecek. Almanya Bundesliga’nın 13. haftasında yer alan mücadele, 2 Aralık Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 17:30’da sahne alacak. Maçın yayın ekranı beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1.

Hovarda, Bayern Münih galibiyetine 1.15, beraberliğe 8.54, Union Berlin galibiyetine ise 18.28 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 2.05, KGYOK 1.75 oran kazandırıyor.

Bayern Münih’in Bileği Bükülmüyor

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu’nda 5 maçtan 4 galibiyet, 1 beraberlikle 13 puan toplamayı başaran ve namağlup liderlik koltuğunda oturan Bayern Münih, gruptan lider çıkmayı başardı. Hafta içi fikstüründe Kopenhag karşısına rotasyonlu bir kadroyla çıkmalarına karşın, yenilmezlik serilerini sürdürmeyi başardıklarını söyleyelim. Tuchel ve öğrencileri, aynı zamanda Almanya Bundesliga’nın ilk 12 haftasında namağlup bir performans sergiledi ve gözünü liderlik koltuğuna dikti. Milli ara dönüşü Köln deplasmanından 1-0’lık galibiyetle çıkan ev sahibi, ligde son 6 haftanın tamamından galip çıkarak, lider ile arasındaki puan farkını 2’de tutmaya devam etti. Liderlik koltuğuna oturmak isteyen Bayern Münih, bu hafta Union Berlin karşısında galibiyet arayacak.

Union Berlin Yeni Hocasına Güveniyor

Union Berlin cephesinde teknik adam hamlesi kötü gidişata çare olmadı. Urs Fischer ile harika bir sezonu geride bırakan konuk ekip, yeni sezona UEFA Şampiyonlar Ligi biletiyle başlarken, ligde alınan üst üste 9 mağlubiyet, UEFA Şampiyonlar Ligi’nin ilk 4 haftasında yaşanan puan kayıplarının ardından, teknik adamla yollar ayrıldı. Milli arada göreve Nenad Bjelica’yı getiren Union Berlin, yeni hocasıyla çıktığı ilk 2 maçta beraberliklerden kurtulamadı. Almanya Bundesliga sahnesinde Augsburg ile berabere kalan konuk ekip, devler sahnesinde ise Braga ile berabere kaldı. Almanya Bundesliga’nın en alt sırasından kurtulmak isteyen Union Berlin, iki kulvarda birden yoluna namağlup devam etmeyi başaran Bayern Münih’e deplasmanda konuk olacak. Zor günler geçiren ve çareyi teknik adam değişikliğinde arayan Union Berlin, Nenad Bjelica hamlesine rağmen güven vermekten uzakta.

Bayern Münih – Union Berlin Maç Bilgileri

Bayern Münih – Union Berlin Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından Türkiye saati ile 17.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Allianz Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bayern Münih takımında Jamal Musiala, Tarek Buchmann ve Matthijs De Ligt’ın sakatlıkları bulunuyor. Union Berlin’de ise önemli bir eksik bulunmuyor.

Bayern Münih’in 11’i Belli mi?

Bayern Münih’in muhtemel kadrosu: Sven Ulreich, Noussair Mazraoui, Alphonso Davies, Min-Jae Kim, Konrad Laimer, Jamal Musiala, Dayot Upamecano, Leon Goretzka, Leroy Sane, Harry Kane, Kingsley Coman.

Union Berlin’in 11’i Belli mi?

Union Berlin’in muhtemel kadrosu: Frederik Ronnow, Danilho Doekhi, Diogo Leite, Robin Knoche, Robin Gosens, Christopher Trimmel, Alex Kral, Lucas Tousart, Kevin Volland, Sheraldo Becker, Kevin Behrens.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da zirve takibini sürdüren Münih, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise gruptan lider çıkmayı garantiledi. Ligin en formda takımları arasında yer alan Tuchel  ve öğrencilerinin, Union Berlin karşısında skor üreteceğini düşünüyoruz. Konuk ekip ise yeni hocasıyla en alt sıradan kurtulmak isterken, rakibine cevap vermeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.76

Hovarda Oranı: KGVAR, Oran 2.05

Maç Sonucu: Mücadele Ertelendi.

Maç Sonu Editör Yorumu: Mücadele Ertelendi.