Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Bochum Wolfsburg Maç Tahmini 02.12.2023

beIN CONNECT ve tivibu SPOR 4 ekranlarından 2 Aralık Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 17:30’da canlı yayınlanacak Almanya Bundesliga mücadelesinde, Bochum ile Wolfsburg kozlarını paylaşacak.

Betelli, Bochum galibiyetine 2.64, beraberliğe 3.71, Wolfsburg galibiyetine ise 2.54 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.66, 2.5 Alt 2.27 oran kazandırıyor.

Bochum Yükselişe Geçti

Almanya Bundesliga’nın 12. haftasında Hoffenheim deplasmanına konuk olan Bochum, seriyi golsüz beraberlikle sürdürdü. Milli ara öncesi üst üste 3 maçta mağlubiyet yüzü görmeyen ve düşme hattından kurtulmayı başaran ev sahibi, düşme hattının 2 puan üzerinde yer almaya devam ediyor. İlk 8 haftanın tamamında puan kaybı yaşayan Bochum, son 4 haftada ise 3 beraberlik, 1 galibiyete imza attı. Ligde sadece Darmstadt 98’i deplasmanda mağlup etmeyi başaran ev sahibi, galibiyet adına zorlanmasına karşın, son haftalarda rakiplerine kolay kolay geçit vermiyor. 12 hafta sonunda kalesini 25 gole kapatamayan ev sahibi, rakip fileleri ise 11 kez havalandırabildi.

Wolfsburg 5 Hafta Sonra Kazandı

Niko Kovac ve öğrencileri, Almanya Bundesliga’da 12. haftayı galibiyetle kapatan takımlar arasında yer aldı. Milli arayı fırsata çeviren konuk ekip, kötü gidişata ligin en formda takımlarından Leipzig karşısında 2-1’lik galibiyetle son verdi. Milli ara öncesi son 5 haftayı 1 puanla kapatan Wolfsburg, sezona yaptığı iyi başlangıcın ardından üst sıralardan uzaklaşırken, son hafta galibiyetiyle yarışın içerisinde kalmaya devam etti. Son 6 haftanın 5’inde skor üretmeyi başaran konuk ekipte, son 6 maçın tamamında 2.5 gol barajı aşıldı. Bizlere bu sezon bol gollü mücadeleler izleten Wolfsburg, bu hafta Bochum deplasmanında 3 puan arayacak. 5 maçta yaşanan puan kayıplarını telafi etmeye çalışan konuk ekip, milli ara dönüşündeki etkisini sürdürmek istiyor.

Bochum – Wolfsburg Maç Bilgileri

Bochum – Wolfsburg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ve tivibu SPOR 4 ekranlarından Türkiye saati ile 17.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ruhr Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bochum cephesinde bu hafta Ivan Ordets, Danilo Soares ve Matus Bero’nun sakatlıkları devam ediyor. Wolfsburg cephesinde 13. hafta öncesi Lukas Nmecha ve Patrick Wimmer’in sakatlıkları devam ediyor.

Bochum’un 11’i Belli mi?

Bochum’un muhtemel kadrosu: Manuel Riemann, Felix Passlack, Keven Schlotterbeck, Maximilian Wittek, Bernardo, Erhan Masovic, Lukas Daschner, Anthony Losilla, Kevin Stöger, Takuma Asano, Philipp Hofmann.

Wolfsburg’un 11’i Belli mi?

Wolfsburg’un muhtemel kadrosu: Koen Casteels, Ridle Baku, Maxence Lacroix, Joakim Maehle, Cedric Zesiger, Jonas Older Wind, Lovro Majer, Mattias Svanberg, Yannick Gerhardt, Tiago Tomas, Maxi Arnold.

İddaa Tahmini

Milli aradan harika bir geri dönüş yapan Wolfsburg, Leipzig galibiyetiyle moral buldu. Üst sıralara tutunan konuk ekip, galibiyetlerine düşme tehlikesini yakından hisseden Bochum’a karşı deplasmanda devam etmeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.18

Betelli Oranı: MS 2, Oran 2.54

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Bochum evinde kazandı. 3 golle 3 puana uzanan ev sahibi, Wolfsburg karşısında sürpriz bir galibiyete imza attı ve alt sıralardan kurtulmak adına önemli bir adım attı.