Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Stuttgart Werder Bremen İddaa Tahmini 02.12.2023

Stuttgart iç sahada Werder Bremen‘i konuk edecek. 2 Aralık Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 20:30’da sahne alacak olan Almanya Bundesliga mücadelesini, beIN SPORTS 4, tivibu SPOR 1 ekranlarından canlı izleyebilirsiniz.

Genzobet, Stuttgart galibiyetine 1.43, beraberliğe 4.90, Werder Bremen galibiyetine ise 7.22 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.25, berberliğe 4.40, konuk ekibe ise 5.81 oran veriyor.

Stuttgart Üst Sıraları Bırakmadı

Almanya Budnesliga’nın 12. haftasında Frankfurt deplasmanına konuk olan Stuttgart, milli aradan galibiyetle döndü ve 12 hafta sonunda 9. galibiyetine imza attı. Son 2 haftada Dortmund ve Frankfurt gibi güçlü rakiplerine karşı üst üste galibiyetlere imza atan konuk ekipte, Sehrou Guirassy etkisi kaldığı yerden devam ediyor. İlk 8 haftanın 7’sinde kazanan Stuttgart, yıldız golcünün yokluğunda üst üste 2 maçta mağlup oldu. Yıldızın takıma dönmesiyle birlikte, galibiyetler yeniden başladı. Kariyer sezonunu yaşayan genç golcü 11 maçta 16 gol, 2 asiste imza attı ve Bundesliga sahnesinde tüm dikkatleri üzerine çekti. Lider ile arasında 7 puan fark bulunan ve 3. sırada yer alan Stuttgart, galibiyetlerine iç sahada devam etmek istiyor.

Werder Bremen 3 Haftadır Kazanamıyor

Werder Bremen cephesinde puan kayıpları devam ediyor. Milli ara öncesi Almanya Bundesliga’da son 2 haftayı 1’er puanla kapatan konuk ekip, Wolfsburg ve Frankfurt karşısında aldığı beraberliklerin ardından, milli ara dönüşü Bayer Leverkusen karşısında 3-0’lık skorla mağlup oldu. Oyun hakimiyetini maç boyunca lidere kaptıran ve mücadelede pozisyon üretmekte zorlanan Werder Bremen, hem savunma hem de hücum performansıyla sınıfta kaldı. 12 hafta sonunda 11 puanla 12. sırada yer alan Ole Werner ve öğrencileri, maç kazmakta zorlanıyor. Sadece 3 karşılaşmadan galibiyetle ayrılan konuk ekip, 12 maç sonunda kalesini 25 gole kapatmayı başaramazken, rakip fileleri ise 18 kez havalandırabildi. Bu hafta Stuttgart deplasmanda izleyeceğimiz Werder Bremen, formda rakibi karşısında sürpriz bir galibiyet arayacak.

Stuttgart – Werder Bremen Maç Bilgileri

Stuttgart – Werder Bremen Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından Türkiye saati ile 20.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Mercedes-Benz Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Stuttgart cephesinde Lilian Egloff, Roberto Massimo ve Nikolas Nartey’in sakatlıkları devam ediyor. Werder Bremen’de ise Nicolai Rapp ve Amos Pieper’in sakatlıkları devam ediyor.

Stuttgart’ın 11’i Belli mi?

Stuttgart’ın muhtemel kadrosu: Alexander Nübel, Hiroki Ito, Anthony Rouault, Atakan Karazor, Waldemar Anton, Chris Führich, Angelo Stiller, Jamie Leweling, Pascal Stenzel, Enzo Millot, Deniz Undav.

Werder Bremen’in 11’i Belli mi?

Werder Bremen’in muhtemel kadrosu: Michael Zetterer, Milos Veljkovic, Anthony Jung, Romano Schmid, Jens Stage, Olivier Deman, Amos Pieper, Senne Lynen, Mitchell Weiser, Marvin Ducksch, Rafael Borre.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da 12 hafta sona erdiğinde ilk 3 içerisinde girmeyi başaran Stuttgart, rüya gibi bir sezon geçiriyor. Yıldız golcüsünün geri dönüşüyle birlikte galibiyetlerine devam eden Stuttgart, bu hafta taraftarı önünde kazanacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.25

Genzobet Oranı: MS 1, Oran 1.43

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Stuttgart evinde gol yemeden kazandı. Serhou Guirassy ve Deniz Undav’ın golleri galibiyeti getirirken, ev sahibi Werder Bremen karşısında hata yapmadı. Kazananları tebrik ederiz.