İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Lecce Bologna Maç Tahmini 03.12.2023

Lecce taraftarı önünde Bologna‘yı konuk edecek. İtalya Serie A Ligi 14. hafta mücadelesi, 3 Aralık Pazar günü Türkiye saati ile 14:30’da sahne alacak. Maçın yayın ekranı S Sport Plus ve S Sport 2.

Bets10, Lecce galibiyetine 3.00, beraberliğe 3.25, Bologna galibiyetine ise 2.50 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.98, KGYOK 1.83 oran kazandırıyor.

Lecce Galibiyete Hasret

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Lecce, milli ara dönüşünde konuk olduğu Hellas Verona deplasmanından 2-2’lik beraberlikle döndü. Karşılaşmanın ikinci yarısı itibariyle 2 kez rakibine üstünlük kurmayı başarmalarına karşın, skoru bir türlü koruyamadılar. Galibiyet hasreti 8 haftaya yükselen Roberto D’Aversa ve öğrencileri, ilk haftalarda gösterdiği etkisinden çok uzakta. İlk 5 hafta 3 galibiyet, 2 beraberlikle namağlup bir performans sergileyen Lecce, son 8 haftadan ise sadece 4 puan topladı. 4 mağlubiyet, 4 beraberlikle kötü gidişatını sürdüren ev sahibi, puan kayıplarına taraftarı önünde Bologna’ya karşı son vermek istiyor. Kalesini 18 gole kapatamayan Lecce, rakip fileleri ise 15 kez havalandırabildi. Ev sahibinin galibiyet yolunda en büyük engeli, savunmada gösterdiği zafiyetler.

Bologna Üst Sıraları Bırakmadı

Geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Torino karşısında 2-0’lık net bir galibiyete imza atan Bologna, milli aradan iyi bir geri dönüş yaptı. Konuk ekip ezeli rakiplerinden Torino karşısında Giovanni Fabbian ve Joshua Zirkzee’nin golleriyle kazanırken, hem savunma hem de hücum hattındaki etkisiyle dikkat çekti. Milli ara öncesi 10 maçlık yenilmezlik serisini Fiorentina mağlubiyetiyle kaybeden Bologna, milli ara dönüşünde eski etkisine geri kavuştu diyebiliriz. Bu sezon ilk 13 hafta itibariyle sadece Milan ve Fiorentina karşısında mağlup olan konuk ekip, geri kalan 11 haftayı ise 5 galibiyet, 6 beraberlikle geride bıraktı. 21 puanla kendisine 6. sırada yer bulan Bologna, İtalya Serie A Ligi sahnesinde üst sıraları zorlamaya devam ediyor.

Lecce – Bologna Maç Bilgileri

Lecce – Bologna Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 14.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Via Del Mare Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lecce cephesinde Mohamed Kaba’nın sakatlığı devam ediyor. Bologna’da ise Bonifazi, Karlsson, Orsolini, Soumaoro, El Azzouzi ve Corazza’nın sakatlıkları devam ediyor.

Lecce’nin 11’i Belli mi?

Lecce’nin muhtemel kadrosu: Wladimiro Falcone, Chinazaekpere Dorgu, Antonino Gallo, Valentin Gendrey, Joan Gonzàlez, Giuseppe Pezzella, Youssef Maleh, Espeto, Marin Pongracic, Nikola Krstovic, Gabriel Strefezza.

Bologna’nın 11’i Belli mi?

Bologna’nın muhtemel kadrosu: Lukasz Skorupski, Charalampos Lykogiannis, Riccardo Calafiori, Sam Beukema, Michel Aebischer, Nikola Moro, Remo Freuler, Lewis Ferguson, Dan Ndoye, Sydney van Hooijdonk, Joshua Zirkzee.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde ilk 13 haftanın en sürpriz performanslarından birini sergileyen Bologna, ligin en az maç kaybeden takımları arasında yer alıyor. Milli aradan galibiyetle dönmeyi başaran Bologna, son haftaların zayıf halkalarından Lecce karşısında kazanmayı başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.20

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.50

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: İtalya Serie A Ligi’nin 14. haftasında, Lecce ve Bologna birbirlerine üstünlük kuramadı. İki takımda 1’er gol bulduğu mücadeleden, 1’er puan aldı.