İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Fulham Nottingham Forest İddaa Tahmini 06.12.2023

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Nottingham Forest deplasmanda, Fulham’a konuk olacak. Karşılaşmayı saat 22.30’da Beın Connect sitesinden izleyebilirsiniz.

Fulham ile Nottingham Forest  zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın intobet oranlarını ele alacak olursak Fulham galibiyetinin 2.05, beraberlik tercihinin 3.60, Nottingham Forest  galibiyetinin ise 3.75 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Fulham’da Hedef 3 Puan

Fulham Premier Lig’de geçtiğimiz hafta sonu Liverpool’un konuğuydu. Anfield’da 2-0 geriye düştükleri maçta 3-2 öne geçtiler ama yine de skor üstünlüğünü koruyamadılar. Son 5 dakikada arka arkaya yediği gollerle maçı 4-3 kaybeden Marco Silva’nın öğrencileri dramatik bir mağlubiyet yaşadı. Premier Lig’de son 5 haftada sadece 1 kez kazanabilen Fulham alt sıralara yer alıyor. Bu hafta içi ise Craven Cottage’de Nottingham Forest’ı konuk edecekler. Maç öncesinde Fulham’da Adama Traore, Rodrigo Muniz ve Tosin Adarabioyo’nun sakatlıkları sürüyor.

Nottingham Forest’da Gidişat Kötü

Nottingham Forest’da kötü gidişat devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu iç sahada Everton’ı konuk eden Nottingham Forest mücadeleden 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Son haftalarda özellikle puan almakta zorlanan Steve Cooper’ın ekibinde moraller bozuk. Hücumda Awoniyi’nin yokluğunu net bir şekilde arıyorlar. Üst üste 3 maçtır kaybeden Nottingham Forest düşme hattına yaklaşmaya başladı. Bu hafta içi Craven Cottage’de Fulham’a konuk olacaklar. Maç öncesinde Nottingham Forest’da Taiwo Awoniyi’nin sakatlığı sürüyor.

Fulham – Nottingham Forest Maç Bilgileri

Fulham – Nottingham Forest Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.30’da başlayacak ve Beın Connect sitesinden canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Craven Cottage Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fulham’da Adama Traore, Rodrigo Muniz ve Tosin Adarabioyo’nun sakatlıkları sürüyor. Nottingham Forest’da Taiwo Awoniyi’nin sakatlığı sürüyor.

Fulham'ın ilk 11’i Belli mi?

Fulham’ın muhtemel kadrosu: Bernd Leno, Antonee Robinson, Tim Ream, Issa Diop, Kenny Tete, Harrison Reed, Sasa Lukic, Tom Cairney, Willian, Harry Wilson, Raul Jimenez

Nottingham Forest'ın ilk 11’i Belli mi?

Nottingham Fores’ın muhtemel kadrosu: Matt Turner, Ola Aina, Scott McKenna, Joe Worrall, Willy Boly, Serge Aurier, Ryan Yates, Orel Mangala, Danilo, Morgan Gibbs White, Taiwo Awoniyi

İddaa Tahmini

Fulham Premier Lig’de geçtiğimiz hafta konuk olduğu Liverpool deplasmanından puansız döndü. 3-2 öne geçtikleri maçta son 5 dakikada yedikleri gollerle 4-3 kaybettiler. Premier Lig’de son 5 haftada tek galibiyet alabilen Fulham’da moraller bozuk. Nottingham Forest’da son haftalarda üst üste yenilgiler aldı. Önce Brighton ardından ise geçen hafta Everton’a kaybettiler. Eksikler de cabası. Fulham favori taraf. Nottingham Forest karşısında galibiyete bir adım daha yakınlar. Wilson önderliğinde 3 puan almalarını bekliyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.78

intobet Oranı: MS 1, Oran 2.05

Maç Sonucu: 5-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Fulham farka gitti. Craven Cottage’de konuk ettikleri Nottingham Forest’ı 5-0 mağlup ettiler.