İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Sheffield United Liverpool İddaa Tahmini 06.12.2023

İngiltere Premier Lig’de zirve takibini devam ettiren Liverpool deplasmanda, Sheffield United’ın konuğu olacak. Mücadelenin saat 22.30’da başlayacağını ve Beın Sports MAX 2 kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Sheffield United ve Liverpool arasında oynanacak olan karşılaşmanın Genzobet oranları şu şekilde verilmiş. Sheffield United kazanır 13.00, beraberlik 7.40, Liverpool kazanır ise 1.22 olarak açıklanmış. KGVAR tercihi, özel oran kampanyası ile 20.00’ye yükseldi. Kazanmak için Bets10 sitesini takipte kalın.

Sheffield United Son Sırada

Sheffield United Premier Lig’de geçtiğimzi hafta sonu Turf Moor’da konuk olduğu Burnley’e farklı kaybetti. Sahadan 5-0’lık mağlubiyet ile ayrılan Sheffield United’ın maçı da 10 kişi tamamladığını belirtelim. Premier Lig’de son 3 maçından da galibiyet çıkartamayan Paul Heckingbottom’un ekibi son sırada buluuyor. Geride kalan 14 haftada sadece Wolverhampton karşısında kazanabilen bir Sheffield United var. Bu hafta Bramall Lane’de Liverpool’u konuk edecek Sheffield United’ı zor bir 90 dakika bekliyor. Maç öncesinde Sheffield United’da Rhian Brewster, John Egan, Chris Basham ve Tom Davies sakat. Oliver McBurnie’de kart cezalısı.

Liverpool 7 Maçtır Kaybetmiyor

Liverpool Premier Lig’de yenilmezlik serisini devam ettiriyor. Geçtiğimiz hafta sonu Fulham ile karşı karşıya gelen Jurgen Klopp’un öğrencileri mücadeleden 4-3’lük galibiyet ile ayrıldı. 2 kez öne geçtiği maçta 3-2 geriye düştüler ama pes etmediler. Maçın son 5 dakikasında 2 gol bulan Liverpool rakibini 4-3 mağlup ederek zirve takibini sürdürdü. Premier Lig’de son 7 maçında da yenilgi yaşamayan Jurgen Klopp’un ekibi 2. Sırada bulunuyor. Lider Arsenal ile aralarında 2 puanlık fark var. Sheffield United maçı öncesinde Liverpool’da Joel Matip, Thiago, Alisson ve Andrew Robertson sakat olan isimler.

Sheffield United – Liverpool Maç Bilgileri

Sheffield United – Liverpool Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.30’da başlayacak ve Beın Beın Sports MAX 2 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Bramall Lane Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sheffield United’da Rhian Brewster, John Egan, Chris Basham ve Tom Davies sakat. Oliver McBurnie’de kart cezalısı. Liverpool’da Joel Matip, Thiago, Alisson ve Andrew Robertson sakat olan isimler.

Sheffield United'ın 11’i Belli mi?

Sheffield United’ın muhtemel kadrosu: Wes Foderingham, George Baldock, Anel Ahmedhodzic, John Egan, Jack Robinson, Max Lowe, Chris Basham, Oliver Norwood, Ben Osborn, Bennie Traore, William Osula 

Liverpool'un ilk 11’i Belli mi?

Liverpool’un muhtemel kadrosu: Alisson, Kostas Tsimikas, Virgil Van Dijk, Ibrahima Konate, Trent Alexander Arnold, Alexis Mac Allister, Dominik Szoboszlai, Cody Gakpo, Luis Diaz, Mohamed Salah, Darwin Nunez

İddaa Tahmini

Sheffield United’da moraller bozuk. Geçen hafta sonu Burnley deplasmanına konuk olan Sheffield United mücadeleyi 5-0 kaybetti. Premier Lig’de bu sezon sadece 1 galibiyet alabilen Heckingbottom’un ekibi son sırada. Liverpool ise geçen hafta Anfield’da Fulham engelini 4-3 ile geçti. Manchester City’nin puan kaybettiği haftayı 3 puan ile geçen Liverpool’da moraller yerinde. Liverpool’un kazanması sürpriz olmaz ama geçen hafta 3 gol yiyen Liverpool’un bu hafta Bramall Lane’de yine gol yiyeceğini düşünüyorum. Her iki takımda skor üretir.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.54

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 20.00

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Liverpool rahat kazandı. Bramall Lane’de Sheffield United’ı 2-0 mağlup ettiler ve zirve takibini devam ettirdiler.