İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Brighton Brentford İddaa Tahmini 06.12.2023

İngiltere Premier Lig’de heyecan sürüyor. Brentford deplasmanda, Brighton’ın konuğu olacak. Karşılaşmayı saat 22.30’da Beın Connect sitesinden takip edebilirsiniz.

Brighton ve Brentford arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betelli oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Brighton kazanır 1.98, beraberlik 3.95, Brentford kazanır ise 3.70 olarak açıklanmış.    

Brighton Formsuz

Brighton Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Stamford Bridge’de konuk oldukları Chelsea’ye 3-2 kaybettiler. Premier Lig’de son haftalarda ciddi puan kayıpları yaşayan Roberto De Zerbi’nin öğrencileri ilk 4 hattının da gerisinde kaldı. Bu hafta içi ise AMEX’de Brentford ile karşı karşıya gelecekler. Brighton’ın bu sezon taraftarı önünde Premier Lig’de henüz mağlubiyeti yok. Brentford karşısında da kazanarak iç sahadaki yenilmezlik serisini devam ettirme peşindeler. Maç öncesinde Brighton’da Mahmoud Dahoud kart cezalısı. Tariq Lamtey, Julio Ensico, Ansu Fati ve Danny Welbeck ise sakat.

Brentford’dan 3 Puan

Brentford’un geçtiğimiz hafta sonu Premier Lig’de kazanmasını bekliyordum ve beklediğim gibi de oldu. İç sahada Luton Town’u konuk eden Brentford karşılaşmadan 3-1’lik galibiyet ile ayrıldı. Luton Town’un bireysel hatalarını iyi değerlendirdiler ve sonuca gittiler. Premier Lig’de 2 maçlık mağlubiyet serisine de son veren Brentford üst sıra takibini devam ettiriyor. Bu hafta içi AMEX’de konuk olacakları Brighton karşısında da 3 puan arayacaklar. Maç öncesinde Brentford’da Kevin Schade, Rico Henry, Kristofer Ajer sakat. Ivan Toney ve Christian Norgaard ise kart cezalısı.

Brighton – Brentford Maç Bilgileri

Brighton – Brentford Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.30’da başlayacak ve Beın Connect sitesinden canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele AMEX Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Brighton’da Mahmoud Dahoud kart cezalısı. Tariq Lamtey, Julio Ensico, Ansu Fati ve Danny Welbeck ise sakat. Brentford’da Kevin Schade, Rico Henry, Kristofer Ajer sakat. Ivan Toney ve Christian Norgaard ise kart cezalısı.

Brighton'ın İlk 11'i Belli mi?

Brighton’ın muhtemel kadrosu: Jason Steele, James Milner, Jan Paul van Hecke, Lewis Dunk, Pervis Estupinan, Pascol Gross, Mahmoud Dahoud, Solly March, Joao Pedro, Kaoru Mitoma, Evan Ferguson

Brentford'un ilk 11’i Belli mi?

Brentford’un muhtemel kadrosu: Mark Flekken, Aaron Hickey, Nathan Collins, Ethan Pinnock, Kristoffer Ajer, Rico Henry, Mathias Jensen, Christian Norgaard, Vitaly Janelt, Bryan Mbuemo, Yoane Wissa

İddaa Tahmini

Brighton geçen hafta Stamford Bridge’de puan alamadı. Chelsea deplasmanında 3-2 mağlup oldular. Premier Lig’de son dönemde düşüş yaşayan Brighton ilk 6 yarışının da gerisinde kaldı. Brentford ise geçen hafta 3 puanı 3 golle aldı. İç sahada konuk ettikleri Luton Town’u 3-1 mağlup etmeyi başardılar. Premier Lig’de haftanın önemli maçlarından biri. Gollü bir maç beklentim var. Her iki takımda skor üretmekte zorlanmıyor. Hem Brighton hem de Brentford skor üretmeyi başarır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.38

Betelli Oranı: KGVAR, Oran 1.54

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Beklediğim gibi Brentford yine gol buldu. Brighton AMEX’de 2-1 kazanarak 3 puana ulaştı.