İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Aston Villa Manchester City İddaa Tahmini 06.12.2023

İngiltere Premier Lig’de geçtiğimiz hafta sonu yine puan kaybeden Manchester City deplasmanda, Aston Villa’ya konuk oluyor. Saat 23.15’de başlayacak mücadeleyi Beın Sports 3 kanalından izleyebilirsiniz.

Aston Villa ile Manchester City takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Aston Villa galibiyetine 4.35, beraberlik tercihine 4.40, Manchester City galibiyetine ise 1.75 verildiğini görüyoruz. Bets10 sitesinde bu maçın 2.5 ÜST oranının 20.00 oran olarak açıklandığını belirtelim.

Aston Villa 4. Sırada

Aston Villa Premier Lig’de son 3 maçtan 7 puan çıkartmayı başardı. Geçtiğimiz hafta sonu Vitality’de Bournemouth’un konuğu olan Aston Villa karşılaşmadan 2-2’lik beraberlik ile ayrıldı. 2 kez geriye düştüğü maçtan 1 puan çıkartmayı başaran Unai Emery’nin ekibi Premier Lig’de 4. Sıradaki yerini korudu. Ollie Watkins yine golünü atmayı başardı ve Aston Villa’ya 1 puanı getiren isim oldu. Bu hafta Manchester City ile karşı karşıya gelecek olan Aston Villa sürpriz arayacak. Maç öncesinde Aston Villa’da Tyrone Mings ve Emiliano Buendia’nın sakatlıkları sürüyor.

Manchester City 3 Maçtır Kazanamıyor

Manchester City Premier Lig’de son 3 maçından da galibiyet çıkartamadı. Geçen hafta sonu Tottenham karşısında kazanmaları bekleniyordu ama beklenen olmadı. Son dakikada yediği golle mücadeleden 3-3’lük beraberlike ile ayrıldı. Maçın genelinde oyuna hakim olan taraf Manchester City idi ama yine basit goller yemeye devam ettiler. Son 3 maçta 6 puan bırakan Manchester City kalaesinde 8 gol gördü. Lider Arsenal’ın 4 puan gerisine düşen Pep Guardiola’nın ekibi bu hafta Aston Villa’ya konuk olacak. Maç öncesinde Manchester City’de Kevin De Bruyne ve Matheus Nunes sakat. Rodril ile Jack Grealish’de sakat.

Aston Villa – Manchester City Maç Bilgileri

Aston Villa – Manchester City Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.15’de başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Villa Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Aston Villa’da Tyrone Mings ve Emiliano Buendia’nın sakatlıkları sürüyor.Manchester City’de Kevin De Bruyne ve Matheus Nunes sakat. Rodril ile Jack Grealish’de sakat.

Aston Villa'nın İlk 11'i Belli mi?

Aston Villa’nın muhtemel kadrosu: Emiliano Martinez, Lucas Digne, Pau Torres, Ezri Konsa, Matty Cash, Douglas Luiz, Boubacar Kamara, John McGinn, Moussa Diaby, Leon Bailey, Ollie Watkins

Manchester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Manchester City’nin muhtemel kadrosu: Ederson, Kyle Walker, Josko Gvardiol, Ruben Dias, Nathan Ake, Mateo Kovacic, Bernardo Silva, Jeremy Doku, Phil Foden, Julian Alvarez, Erling Haaland

İddaa Tahmini

Aston Villa’da moraller yerinde. Geçen hafta Vitality’de Bournemouth ile 2-2 berabere kalan Unai Emery’nin ekibi son 3 maçtan 7 puan çıkartmayı başardı. İlk 4 umutlarını sürdüren Aston Villa bu hafta Manchester City’i konuk edecek. Manchester City’de ise puan kayıpları devam ediyor. Geçen hafta Tottenham ile 3-3 berabere kalan Manchester City son 3 maçta 6 puan bıraktı. Lider Arsenal’ın 4 puan gerisine düştüler. Bu hafta işleri zor ama ben kazanacaklarını düşünüyorum. Aston Villa deplasmanında 3 puan alarak zirve takibini devam ettirirler.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.53

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 20.00

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Aston Villa sürpriz yaptı. İç sahada konuk ettikleri Manchester City’i 1-0 mağlup ettiler ve 3 puanın sahibi oldular.