İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Manchester United Chelsea İddaa Tahmini 06.12.2023

İngiltere Premier Lig’de 3 maçlık galibiyet serisi sona eren Manchester United iç sahada, Chelsea’yi ağırlayacak. Karşılaşma saat 23.15’de start alacak ve Beın Sports MAX 1 kanalından izlenebilecek.

Manchester United ve Chelsea arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Manchester United kazanır 2.82, beraberlik 3.75, Chelsea kazanır ise 2.42 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası sürüyor. 2.5 ÜST tercihi 20.00 orana yükseldi. Kaçırmamanızı öneririz.   

Manchester United Galibiyet Peşinde

Manchester United Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. St. James Park’da konuk oldukları Newcastle United’a 1-0 kaybeden Manchester United’ın 3 maçlık galibiyet serisi de sona erdi. İlk 4 iddiasını devam ettirmek isteyen Erik ten Hag’ın ekibi bu hafta Old Traffor’da Manchester United’ı konuk edecek. Karşılaşmanın favorisi olarak gösterilen Manchester United geçen sezon bu sahada oynanan maçı 4-1 kazanmıştı. Chelsea karşısında yine 3 puan arayacaklar. Maç öncesinde Manchester United’da Casemiro, Mason Mounty, Lisandro Martinez, Christian Eriksen ve Amad Diallo’nun sakatlıkları devam ediyor.

Chelsea’den 3 Puan

Chelsea’nin geçtiğimiz haftayı 3 puan ile kapattığını belirtelim. Stamford Bridge’de Brighton’ı konuk eden Mauricio Pochettino’nun ekibi sahadan 3-2’lik galibiyet ile ayrıldı. Enzo Fernandez önderliğinde kazanan Chelsea moralli. Üstelik Brighton karşısında Connor Gallagher kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bırakmıştı. Son 5 haftada 2 galibiyeti bulunan Chelsea bu hafta Manchester United’ın konuğu olacak. Old Trafford’da sürpriz arayacak Chelsea’de Malo Gusto ve Ben Chilwell’ın sakatlıkları devam ediyor. Connor Gallagher’ın ise kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Manchester United – Chelsea Maç Bilgileri

Manchester United – Chelsea Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS MAX 1 kanalından Türkiye saati ile 23.15’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Old Trafford Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Manchester United’da Casemiro, Mason Mounty, Lisandro Martinez, Christian Eriksen ve Amad Diallo’nun sakatlıkları devam ediyor. Chelsea’de Malo Gusto ve Ben Chilwell’ın sakatlıkları devam ediyor. Connor Gallagher’ın ise kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Manchester United’ın ilk 11’i Belli mi?

Manchester United’ın muhtemel kadrosu: Andre Onana, Diogo Dalot, Harry Maguire, Raphael Varane, Sergio Reguilon, Sofyan Amrabat, Scott McTominay, Bruno Fernandes, Alejandro Garnaco, Rasmus Höjlund, Marcus Rashford

Chelsea'nin ilk 11’i Belli mi?

Chelsea’nin muhtemel kadrosu: Robert Sanchez, Axel Disasi, Benoit Badiashille, Thiago Silva, Levi Colwill, Enzo Fernandez, Moises Caicedo, Raheem Sterling, Cole Palmer, Mykhailo Mudryk, Nicolas Jackson

İddaa Tahmini

Manchester United’ın 3 maçlık galibiyet serisi sona erdi. Geçtiğimiz hafta sonu St. James Park’da konuk oldukları Newcastle United’a 1-0 kaybettiler. Chelsea ise Stamford Bridge’de haftayı 3 puan ile geçti. Brighton’ı 3-2 mağlup ederek moral buldular ve bu sezon 5. Kez galibiyet sevinci yaşadılar. Old Trafford’da gollü bir maç beklentim var. Filelerin en az 3 kez havalanacağını düşünüyorum. Tercihim 2.5 gol üstü. 

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.46

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 20.00

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Manchester United Old Trafford’da kazandı. Chelsea engelini 2-1 ile geçerek Avrupa umutlarını sürdürdüler.